Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

Ačiū mergaites, žiūrėsim ką sakys man ryt, o po to jau i lt tyrimams, nes jau čia grįšiu tik snaigiu pasiimti, nes gydymo ir priežasties jie neieško ir nesiūlo, nėr reikalo aklai vėl bandyti. Taip crinone naudoju, kaip ir praeitus kartus, bet mmm ateidavo anksti..o db nėr...ryt aiškintis bandysiu.
Skaičiau kad gali ir dėl cistos dingti mm, bet kiek realu kad as ją turiu, nzn....gal nukreips pas kokį ginekologą....ui nzn..reik gal kitam kartui ta scrach išprašyti...daro jie ji, tik as atseit per mažai ivf dariau...kažkokia nesąmone man...db reik susirinkti visa info kur ir kokius tyrimus įmanomus galima pasidaryti, jei turit iš patirties ką pasiulyti, rašykit a.z. Man db visa info labai svarbi....greičiausiai i VK važiuosiu pas U. Malonios gydytojos man ir nereikia, noriu atsakymu ir rezultatu, bet minimaliu....na jei ir po to nesigaus, gal su MB pradėsim i Tr dairytis.....
Visoms jums linkiu dideles sekmės, ir stiprybes, nepasiduokit jei neišeis, bandykit...raskite savyje jėgų kovoti toliau, kad ir kaip sunku...ir ačiū jums visoms už tokį palaikymą

QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 01, 12:02)
LaiLa, labai gaila isties sad.gif vaiduokliukai tokie grazus buvo. Del mmm tai gali veluot jei naudoji koki nors prg, cia normalu. Kartais ir nutraukus prg dar reik ju palaukti. Kartais gali ateit anksti, kartais gali uzsivelint, ner kad kiekviena karta vienodai...
Tikesimes gyd. pakeis kanors kitam kartui, kad snaigutes prikibtu ilgesniam laikui, laikykis  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLa25: 01 kovo 2015 - 10:27
Laila, laikykis, žinau, kaip sunku kai tiek vilčių sudėta o rezultatas... "kažkur ten anapus".... Man mmm visada po iui procedūrų, kai gerdavau duphastoną, vėluodavo. O čia dar ir šiaip neblogi kiekiai hormonų pavartoti, tad tikrai nieko keisto, kad vėluoja ir kad išsiderino.
Nėra ta U nemaloni, man kaip tik pas ją patiko, nei viena apžiūra ar procedūra skausminga nebuvo, nė vieno grubaus žodžio nepasakė. Tikrai džiaugiuosi, kad IV f lankiausi pas ją. O jums gal dar ir nereiks, gi snaigučių turite 4u.gif
Apskritai su nevaisingumu sunkiausia ir yra tai, kad priežastys iki galo dažniausia išaiškinamos taip ir nebūna. Na padaro hormonus, Histeroskopija ir laporoskopiją, jei ten nieko neranda, tai surasti kitas priežastis yra grynai sėkmės dalykas...
Laikykis, jums būtinai būtinai pavyks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minevra @ 2015 03 01, 11:02)
Apskritai su nevaisingumu sunkiausia ir yra tai, kad priežastys iki galo dažniausia išaiškinamos taip ir nebūna. Na padaro hormonus, Histeroskopija ir laporoskopiją, jei ten nieko neranda, tai surasti kitas priežastis yra grynai sėkmės dalykas...
Laikykis, jums būtinai būtinai pavyks  4u.gif  4u.gif

Dar genetika pasitikrinti galima - kartais priezastis slypi ir ten..
Atsakyti
Kai paskaitau kiek visko čia merginos prisidare per tyrimų, tai aš kaip ir nieko nedarius galima sakyt. Tik hormonai, parazitai, spermograma MB, ir turbūt kad viskas. Jokių histero, lapro ar gimdos nuotraukos, nieko daugiau..
Todėl ir turiu daug klaustukų. Juk bet kokia mažiausia priežastis gali būti neigiamo rezultato pasekmė...

QUOTE(Persikute123 @ 2015 03 01, 13:15)
Dar genetika pasitikrinti galima - kartais priezastis slypi ir ten..

Atsakyti
g.gif pilvo skausmai praejo...tik krutine pilnoka ir jautri...siandien 9diena...nu bet tikrai nedarysiu testo..dar palauksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 03 01, 15:08)
g.gif  pilvo skausmai praejo...tik krutine pilnoka ir jautri...siandien 9diena...nu bet tikrai nedarysiu testo..dar palauksiu g.gif

Jautri krutine geras zenklas mirksiukas.gif Po embrionu ikelimo tikrai dar anksti, tik su blastute jau rodytu tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 03 01, 13:25)
Jautri krutine geras zenklas  mirksiukas.gif Po embrionu ikelimo tikrai dar anksti, tik su blastute jau rodytu tikrai smile.gif

4u.gif bijau prisisvajot ax.gif ...o sian taip miegas trauke ir be jegu,kad viskas dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
viskas tau labai puikiai sekasi smile.gif
dar manau pora dieneliu ir jau galesi gadinti testa, bet simptomai visi rodo nestuke.gif
lauksim rezultatu greitu laiku smile.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 03 01, 18:19)
4u.gif bijau prisisvajot  ax.gif ...o sian taip miegas trauke ir be jegu,kad viskas dzin  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Minevra @ 2015 03 01, 11:02)

drinks_cheers.gif Labai sutinku. Musu darytuose tyrimuose irgi jokios tragedijos nenustayta. Truputuka nuokrypis nuo normos sen, truputuka ten, finale per 14m. nesisaugant nestumo naturalaus rezultato 0. Tai manau, kad priezastis slypi kazkur giliau. Kadangi man keli IVFai nemokamai priklauso (ne LT), plius amzius irgi spaude i kampa, tai labai smarkiai priezasciu ir neiieskojome.

Laila, svarbu judeti i prieki - su tyrimais ar su bandymais. Nenuleisk ranku, tikrai pavyks. As sia tema senai skaitau, yra, kas pravargsta desimtmeti - finale pavyksta. Viskas bus gerai, apkabinu stipriai ir sunciu bucki group.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 03 01, 19:37)
drinks_cheers.gif Labai sutinku. Musu darytuose tyrimuose irgi jokios tragedijos nenustayta. Truputuka nuokrypis nuo normos sen, truputuka ten, finale per 14m. nesisaugant nestumo naturalaus rezultato 0. Tai manau, kad priezastis slypi kazkur giliau. Kadangi man keli IVFai nemokamai priklauso (ne LT), plius amzius irgi spaude i kampa, tai labai smarkiai priezasciu ir neiieskojome.

Laila, svarbu judeti i prieki - su tyrimais ar su bandymais. Nenuleisk ranku, tikrai pavyks. As sia tema senai skaitau, yra, kas pravargsta desimtmeti - finale pavyksta. Viskas bus gerai, apkabinu stipriai ir sunciu bucki  group.gif

Sutinku - priežasties nežinojimas apsunkina kelia unsure.gif Tačiau vien ja rasti neužtenka - nevaisingumui įveikti reikia ir finansų.. Deja, ne visos poros gali sau leisti IVF (kalbu apie LT), ir žinau ne viena pora, kurios mete padoresnius darbus ir išvažiavo i UK ar NO nugaras lenkti, kad tik turėtų šansų auginti SAVO mažylį/ę net ir žinodami priežastis..
Žodžiu, nelengvas sis kelias, oj nelengvas.. Laikykimes ir kovokim už savo laime!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 01 kovo 2015 - 20:11
Ačiū, tikrai nepasiduosim, tik kaip sakant prieš kiekvieną naują bandyma darausi atsargesne.
Tikiu kad pasiseks, kadanors tikrai pasiseks

Laila, svarbu judeti i prieki - su tyrimais ar su bandymais. Nenuleisk ranku, tikrai pavyks. As sia tema senai skaitau, yra, kas pravargsta desimtmeti - finale pavyksta. Viskas bus gerai, apkabinu stipriai ir sunciu bucki group.gif
[/quote]
Atsakyti
Laila25, VK ir U kaip tik nelabai ieškantys priežasčių. Aš LT nebedaryčiau, tik kur nors užsienyje - LV, Čekijoj, TR.
Atsakyti