QUOTE(pupiks @ 2015 03 14, 15:29)
jauciuosi geriau 3 dienas isverkus, noris kazka veikt, zodziu gyvent 
Norejau paklausti, o per kiek laiko po ivf tie buve leidziami hormonai iseina is organizmo?Kada galima pradet darytis tyrimus? noriu pvz. skydliaukes pasikartot. O kokius daugiau darytis?...AMS, kariotipus, imonologinius?! man tie tyrimai zalias miskas. O pirmam ivf uzteko gyd. atpo,tth, testo,ft3, ft4, E2,lh, fsh,chlamidiju, ir kt.zarazu, prg... Noriu susitikt su gyd. ir paklausinet k1 ir kaip daryt, ką siūlo, kad daugiau aiškumo būtų.
Paskaitineju apie Stambulą...pasakoju vis vyrui, jis sako, kad nu ne su tokiais atlyginimais mums ten
nes jis cia sponsorius pagrindinis.Bet nemanau, kad nesutaupytumem...Aisku yra ir kitokiu kabliuku, mes nekeliaujam, nesam skride (mano vyras bijo skrist lektuvu), anglu k. pas mus labai prasta (na bet suprantu daugiau maziau kas parasyta ypac nevaisingumo srity
), su atostogom ir sunkiai, bet imanoma. Tad nezinau....noriu pirma nuvaziuot cia LT pas gyd. ir paklausinet kokios galimybes ir tikimybes cia...o tada ziuresim ka cia kaip ir kur daryt.
Dar klausimas, ar po nepavykusio ivf kam buvo menesines gausesnes nei yprastai?

Norejau paklausti, o per kiek laiko po ivf tie buve leidziami hormonai iseina is organizmo?Kada galima pradet darytis tyrimus? noriu pvz. skydliaukes pasikartot. O kokius daugiau darytis?...AMS, kariotipus, imonologinius?! man tie tyrimai zalias miskas. O pirmam ivf uzteko gyd. atpo,tth, testo,ft3, ft4, E2,lh, fsh,chlamidiju, ir kt.zarazu, prg... Noriu susitikt su gyd. ir paklausinet k1 ir kaip daryt, ką siūlo, kad daugiau aiškumo būtų.
Paskaitineju apie Stambulą...pasakoju vis vyrui, jis sako, kad nu ne su tokiais atlyginimais mums ten

Dar klausimas, ar po nepavykusio ivf kam buvo menesines gausesnes nei yprastai?
Saunuole, kad pavyko susitvarkyti su savo emocijomis ir jau pradedi ieskoti iseiciu

Kas del tyrimu darymo, gal kitos mergaites ir su manim nesutiks, bet as ju nedaryciau. Mano nuomone pirmiau reikia arba pasitarti su gydytoju, arba kardinaliai pakeisti krypti (kaip pvz mergaites patare Turkija). Kas is to, jei pasidarysi tyrimus, isleisi kruva pinigu, o tavo gydytojas pasakys "na ir kas, as ta kryptim nedirbu ir nedarysiu nieko, kas nera patvirtinta mokslo". As pati neseniai panasu atveji turejau, kai teko maldauti, kad man israsytu sekanciam kartui imunine sistema slopinanciu vaistu. Tik po mano klausimo, ar gali tokie vaistai mazomis dozemis pakenkti, jis nusileido ir israse visoms 5-ioms dienoms po isodinimo

Del Turkijos, man teko matyti, kad mergaitems pavyksta ten nusigauti panasiu metu, tai kita pora galetu padeti susikalbet. Kodel nepameginus

Labai daug kam buna gausesnes memes po IVF ciklo, nesibaimink.