Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(Ausma26 @ 2015 03 20, 12:18)
Anot mano daktarelio, rezultatai IVF+ISCI yra geresni. Mums pirmo IVF-o metu taike abu metodus (su ISCI ir be, 1:1). Visi embrioniukai buvo labai grazus, bet visgi su ISCI turejome ju 2x daugiau.

Kad tiesiai dievui i ausi  cool.gif

O kokios pas jus bedeles ir kur daret pirma ivf?
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 03 20, 13:18)
Anot mano daktarelio, rezultatai IVF+ISCI yra geresni. Mums pirmo IVF-o metu taike abu metodus (su ISCI ir be, 1:1). Visi embrioniukai buvo labai grazus, bet visgi su ISCI turejome ju 2x daugiau.

mums pirmu kartu ir sake darys ISCI nes spermiukai buvo prastos kokybes, bet po to atejo i palata ir pasake kad nereikes, nes puikiai patys apsivaisins. nu tai sakom ok.
nes pasak gydytojo, kad taiko ISCI paskutiniu atveju kai mato kad naturaliai neivyks, nes visgi kad ir 1 proc bet jis yra del neigiamu pasekmiu (apsigimimu pvz. tai nori to isvengt kad nebutume mes tame viename procente pvz.. ). bet is kitos puses, jei tai pagerina embrionuku kokybe tai sansu yra daugiau tai nezinau is ties kaip yra geriau.
dabar man tai tik teoriniai pokalbiai, neaisku nbei kiek ispunktuos, nei kiek apsivaisins. tai matysim viska eigoj unsure.gif bet stresai is visu pusiu nezinau nei ka galvot nors bandau negalvot.

ir dar toks dalykas, kad sake jei bus top kokybes sodins viena, bet jei prastesni, du. tai nezinau nei ko noret, ar top kokybes vieno, ar geriau tiketis bus prastesni bet is dvieju sansas gal didesnis doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 03 20, 12:26)
O kokios pas jus bedeles ir kur daret pirma ivf?

Pas mus bedu visur po truputi, nors musu gydytojas sake, kad ir su tokiais rodikliais pastojama. Tai bandeme taisyti vyro turta, po to - kelis IUI, bet kadangti man jau buvo apie 35m., tai gydytojas nusprende nebegaisti laiko su IUI ir perejome prie IVF'o. Manau, kad jis buvo teisus, nes be apsaugu gyvename apie 14m., ir rezultato - jokio.
IVF'as pavyko is pirmo karto. Isodino du, isgyveno 1-as. Po gimdymo daug visokiu pasikeitimu buvo (darbu, gyv.vietos), tai apie snaigutes nebegalvojome. Bet kai viskas nusedo, vyras sumaste, kad mazhasis jau visai nebemazhas, ir kad reiketu dar vieno - paskutinio - leliuko. Pasikeliau visus popierius, tai pasirodo, snaigutes laiko uzsaldytas tik 5m., o mums butent paskutiniai metai prasidejo. Reikejo greitai priimti sprendima, ka darome - pasiimame, atiduodame mokslui, atiduodame nevaisingai porai, duodame leidima atsildymui (=sunakinimui). Tai taip ir priememe sprendima. Pasiskambinome gydytojui, tai laukiame pirmo vizito (eile 1.5 men. doh.gif ).
As gyvenu FR, tai cia ir dariausi.
Kadangi pas mane jau 2 yra, tai jei pavyktu - butu labai labai smagu. Bet visgi streso ir nusivylimo maziau, nei laukiancioms pirmosios sekmes.
Tiesa, noreciau vieno blush2.gif Pries pora metu sapnavau, kad pagimdziau savo treciaji vaika ir sapne tooooks palengvejimas atejo. Cia jau buvo po IVF'o ir paskutinio gimdymo, apie snaiges net negalvojau. Tai dabar vis apie ta sapna pagalvoju, gal visgi taip ir bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausma26: 20 kovo 2015 - 12:53
QUOTE(Ausma26 @ 2015 03 20, 13:18)

QUOTE(arista @ 2015 03 20, 13:42)
mums pirmu kartu ir sake darys ISCI nes spermiukai buvo prastos kokybes, bet po to atejo i palata ir pasake kad nereikes, nes puikiai patys apsivaisins. nu tai sakom ok.
nes pasak gydytojo, kad taiko ISCI paskutiniu atveju kai mato kad naturaliai neivyks, nes visgi kad ir 1 proc bet jis yra del neigiamu pasekmiu (apsigimimu pvz. tai nori to isvengt kad nebutume mes tame viename procente pvz.. ). bet is kitos puses, jei tai pagerina embrionuku kokybe tai sansu yra daugiau tai nezinau is ties kaip yra geriau.
dabar man tai tik teoriniai pokalbiai, neaisku nbei kiek ispunktuos, nei kiek apsivaisins. tai matysim viska eigoj  unsure.gif bet stresai is visu pusiu nezinau nei ka galvot nors bandau negalvot.

Mums kaip minėjau pirmą karta taike IVF+ICSi. bet tie kur IVF buvo atkrito greitai, o vieną iš ICSI įsodino, bet jis neprisitvirtino. Poto per antrąjį IVf visiems taikė ICSI. Klausė ar sutinkam, mes pasakėm, kad taip.
Šįkart taikė irgi visiems ICSI. Sakė vyro sperma pagerėjusi, bet atikė vistiek ICSI. g.gif

Aš tai nekantraudama laukiu rytojaus. Tikiusoi viskas gerai ir įsodinta blastutė norės pasilikti 4u.gif Gal jūs man patarsite ką daryti ar nedaryti , kad padidinti galimybė prisitvirtinimo? wub.gif
Galvoju, kad mūsų turtelio, kuris 14kg svreria tikriausiai geriau kelias dienas nenešioti?

P.S. Mums sakė ar taip ar taip sodins tik vieną, nes buvau neščia ir šitas kartas kaip pirmas skaitosi vėl. Tad pirmą kartą tik 1 įsodins mažiuką. Aš ir buvčiau nieko rpieš dvynukus;)
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2015 03 20, 16:00)
Gal jūs man patarsite ką daryti ar nedaryti , kad padidinti galimybė prisitvirtinimo? wub.gif
Galvoju, kad mūsų turtelio, kuris 14kg svreria tikriausiai geriau kelias dienas nenešioti?

Nu man asmeniškai neįsitvirtino...bet kiek skaičiau, kiek sakė gyd., tai jokių sportų po to, jokių sunkumų kilnojimo, tad manau geriau po įsodinimo pasistengti nekelti ir nenešioti.
Atsakyti
Na mergaitės mes jau namuose. Sakau mes, nes mums davė vistiek galimybę rinktis. Sakė arba vieną topinį sodinam arba sodinam topinį ir dar vieną blastutę, kuri truputį lėčiau dauginasi, bet ir gera yra. Jei tik topinį sodini, tai blastutę įšaldome.
Tai aš pasirinkau du pasiimti namo 4u.gif MV nėra labai tuo patenkintas, bet aš nusprendžiau ir nebesisuksiu. Šiaip BE to nedaro, bet čia leido pasirinkti kažko ir aš pasirinkau abi blastutes pasiimti namo blush2.gif
Kas keista sakė kadangi embrioniukai penktos dienos, tai, kad du įsodina nepadidina tikimybės nėštumo, o tik tikimybė dvunukams gimti padidina. Hmmm... nežinojau...
Geriausia, kads juos man įleido tas profesorius, tai iš jo jokio patarimo negavau dėl dviejų ar vieno embrioniukų. Beto jis juos suleido duoda biologei patvirtinti sako užsispyrę mažučiai dar švirkšte. Tai dar karta leido. poto jau nebebuvo švirkšte. Na tikėkimės ir žiūrėsim. balandžio pradžioje reiks kraują priduoti eiti.
Dabar jaučiuosi gerai tik man truputį krauju pateplioja. Gal kad du kartus dejo. nežinau...
Na va mergaitės vyro racionalumo nepaklausiau, o paklausiau širdies. Bet nesigailiu, kad abu parsinešiau.

P.S. Yra dar penki, bet jie dalijasi dar lečiau nei antras, tai palauks dienelę dar. jei pagerės šaldys, bet jei ne, tai nešaldys.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 03 20, 12:30)

paskaičiau dabar straipsnį..
na, manau niekas įdomumo dėlei tų echo nedaro, aišku gal reiktų palaukt ir 12 sav pirmam echo, bet po iVF kai visokių nesklandumų gali būt,tai patikrint reikia ar vietoj įsitaisė.

QUOTE(aksioma @ 2015 03 21, 18:41)
balandžio pradžioje reiks kraują priduoti eiti.

o paklausiau širdies. Bet nesigailiu, kad abu parsinešiau.

dabar apsišarvuok kantrybe.
o kad širdies paklausei, labai gerai, kaip ir sakiau mirksiukas.gif wub.gif

AŠ šiandien buvau ir kraujo priduot ir paskaičiuot turto, tai viskas kaip ir auga neblogai, dar šiandien reikia leistis ir ryt vėl einu ryte, tikiuos kad po pietų jau žinosiu punkcijos dieną. nekantrauju, nors, kai dabar žinau kaip viskas vyksta tas jausmas kitoks, nebe taip baisu ir ne tiek streso rolleyes.gif
Papildyta:
beje, man toks juokas suėmė, mano folių foto tai kaip dabar buvęs saulės užtemimas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Arista Gražūs foliukai;))) Man nuotraukų neduodavo. jie jau didoki:) bus gražių mažiukųwink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2015 03 21, 19:40)
Arista Gražūs foliukai;))) Man nuotraukų neduodavo. jie jau didoki:) bus gražių mažiukųwink.gif thumbup.gif

man irgi nedavė atspauzdintų mirksiukas.gif ča ligoninės psl kur gali prisijungt prie savo paskyros, ten yra kai kurių echo rezultatai ir visa kita info.
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2015 03 21, 17:41)
Kas keista sakė kadangi embrioniukai penktos dienos, tai, kad du įsodina nepadidina tikimybės nėštumo, o tik tikimybė dvunukams gimti padidina. Hmmm... nežinojau...

Keista del tos nestumo tikimybes. Man isodino du, isgyveno viena. Tai jei buciau pasirinkusi viena, tiketina, kad jis butu neprigijes. Kodel skaitoma, kad nepadidina nestumo tikimybes? As ir su snaigem galvoju 2-ju prasyti butnet del didesnes sekmes tikimybes.

Aksioma, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kadagi mano gyd.U nebuvo tai V paskyre Gonal900 po 150,sian 6cd vaziavom pasiziureti foliuku,sake biski perdaug tai israse tableciu kad neskubetu jie taip augti ir leistis gonal po 100,o antrad. spresis kaip ten jie auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 03 21, 22:27)
Sveikos  4u.gif  kadagi mano gyd.U nebuvo tai V paskyre Gonal900 po 150,sian 6cd vaziavom pasiziureti foliuku,sake biski perdaug tai israse tableciu kad neskubetu jie taip augti ir leistis gonal po 100,o antrad. spresis kaip ten jie auga doh.gif

Tablečių, ar leidžiamų? Aš irgi po pirmo apsilankymo gavau susimažinti Gonalio dozes ir kažką papildomai leistis, kad ne per greitai didžiausieji augtų, palauktų mažesnių ir nesprogtų patys.

Aksioma, keistas tikrai pasakymas dėl to, kad nepadidina nėštumo tikimybės g.gif Man dėjo vieną 2d. ir vieną 5 d., įsitvirtino tik kažkuris vienas. Tai jei būčiau dėjusis tik vieną (kaip pradžioj norėjau), gal dabar nieko neturėčiau. Gi net 2 įdėjus iškart (kaip Jums ir padarė) negarantija, kad abu gerai vystysis ir išgyvens, tai manau tikrai ne šiaip sau deda po 2, kartais ir po 3? O su amžium vėl sava istorija..
Ramaus laukimo laiko dabar (žinau, koks jis neramus būna doh.gif biggrin.gif )

Arista, atrodo gražus derlius auga thumbup.gif
Atsakyti