Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(Deimanteja @ 2015 04 02, 18:38)
sveikutes smile.gif na ka siandien mane pagaliau apziurejo ir ultragarsu pirma karta smile.gif  pamaciau savo kudikelius, mano  hcg buvo labai aukstas pagal savaites...Tai dabar aisku kodel, nes nesioju dvynukus!!! :)net apsiverkiau kai pamaciau abudu, vienas 9 savaiciu ir 1 dienos, o kitas 8 savaiciu ir 6 dienu, taip graziai abieju plake sirdele kad ne tik as bet ir vyras verke, esame laimingi laimingi dabar biggrin.gif siunciu visoms po virusiuka  nestuke.gif  tikekit ir pavyks tikrai, net man su itariama endometrioze ir prastu vyro turtu pavyko smile.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimanteja @ 2015 04 03, 08:34)
Patys 2 pirmi hcg itarimo nesukele, buvo normalus biggrin.gif
11 DPI po embrionuku ir 9 DPI po blastutes buvo HCG 114, tada sekanti dare 14DPI po embrionuku buvo HCG 404 smile.gif Na o paskutiniai 32 DPI po embr. buvo  HCG 98274, ir 36 DPI po embr.  HCG 142919, cia buvo 6 savaites pradzia ir link pabaigos, tai va siti skaiciukai jau mane truputi suneramino, nes 6 sav. HCG buna iki 56tukst. o as neblogai virsinau, tai tada ir itariau kad gal pas mane 2 biggrin.gif pasirodo tikrai biggrin.gif

Nuostabu, Deimanteja thumbup.gif Dvynukai dvigubas dziaugsmas juk sakoma drinks_cheers.gif Aš vakar dėlto strioko nepaklausiau kiek tas HCG buvo. Man vakar buvo 12DPI. Dabar kitą penktadienį vėl kraujuko. Tai bus tada 20DPI.
O iš kru žinote kokie turėtų būti skaičiukai?
Atsakyti
labai prasau mergaites padeti apsispresti, blaskausi tarp dvieju kliniku kur darytis IVF, gydziausi BAK pas O.K, nieko blogo negaliu apie ja pasakyti, bet nesu girdejusi jokiu teigiamu apsiliepimu kad pas ja pavyko IVF, o apie VK klinika yra daug atsiliepimu pavykusi IVF ir nepavykusi, vis del to dideli pinigeliai, noriu profesonalumo...dekoju is anksto uz isreiksta savo nuomuone. rolleyes.gif
Atsakyti
Geriau važiuok bent į LV.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 04 03, 16:18)
Geriau važiuok bent į LV.

Latvijoje geresni daktarai ar technologijos naujesnes? siaip man realiai jokio skirtumo ar i latvja ar i vilniu vazineti atstumas tas pats, nuo ten kur gyvenu. tik kad rusiskai nesneku ta jau beda g.gif
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2015 04 03, 08:14)
Nuostabu, Deimanteja thumbup.gif  Dvynukai  dvigubas dziaugsmas juk sakoma drinks_cheers.gif Aš vakar dėlto strioko nepaklausiau kiek tas HCG buvo. Man vakar buvo 12DPI. Dabar kitą penktadienį vėl kraujuko. Tai bus tada 20DPI.
O iš kru žinote kokie turėtų būti skaičiukai?

Aciu labai 4u.gif as per google ivedu hcg levels ir ismeta lentele kur pagal savaites nuo kiek iki kiek buna skaiciukai hcg smile.gif linkiu ir jums tik gerai auganciu skaiciuku ir supuoti savo leliuka viena dienele wub.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 04 03, 16:35)
Latvijoje geresni daktarai ar technologijos naujesnes? siaip man realiai jokio skirtumo ar i latvja ar i vilniu vazineti atstumas tas pats, nuo ten kur gyvenu. tik kad rusiskai nesneku ta jau beda g.gif

Latvijoje tiesiog viskas pigiau, ne tokios dideles kAinos kaip Lt, tik ten didelis irgi konvejeris smile.gif o kokios pas jus problemos? tik pas jus ar tik pas vyra problemos? nes pagal tai irgi reik ziureti kur geresne technika turi klinika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 04 03, 11:20)
labai prasau mergaites padeti apsispresti, blaskausi tarp dvieju kliniku kur darytis IVF, gydziausi BAK pas O.K, nieko blogo negaliu apie ja pasakyti, bet nesu girdejusi jokiu teigiamu apsiliepimu kad pas ja pavyko IVF, o apie VK klinika yra daug atsiliepimu pavykusi IVF ir nepavykusi, vis del to dideli pinigeliai, noriu profesonalumo...

Afrodite, o kodel rinkotes BAK'a? Nes irgi turetu buti kazkokios tokio pasirinkimo priezastys.
As nelabai ka galiu patarti del kliniku pasirinkimo. Bet jei stabdo tik kalbos barjeras, o LV klinika labai viltingai atrodo - vaziuokite 4u.gif Kalbos nemokejimas yra didelis diskomfortas. Bet neseniai perskaiciau, kad "Laime slypi uz komforto ribu". Galima suprasti tiesiogiai ir netiesiogiai biggrin.gif
Paprasysi, kad kas is artimuju aprasytu ant popieriaus bendra situacija (problemos, kas daryta ir pan.). O ir gydytojai, turbut, jau pramoke su nekalbanciais bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 04 03, 17:35)
tik kad rusiskai nesneku ta jau beda g.gif

Na nebutinai rusiskai, gali ir angliskai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 04 03, 11:20)
labai prasau mergaites padeti apsispresti, blaskausi tarp dvieju kliniku kur darytis IVF, gydziausi BAK pas O.K, nieko blogo negaliu apie ja pasakyti, bet nesu girdejusi jokiu teigiamu apsiliepimu kad pas ja pavyko IVF, o apie VK klinika yra daug atsiliepimu pavykusi IVF ir nepavykusi, vis del to dideli pinigeliai, noriu profesonalumo...dekoju is anksto uz isreiksta savo nuomuone. rolleyes.gif

Kaip man pasake VK gydytoja V: mes visi tuose paciose seminaruose sedime. As renkuosi dabar VK nes kaip nebutu tai yra ta pati salis, ta pati kalba ir galiausiai gydytoja bus pasiekiama savaitgali irgi. Tai svarbu. Gydytoja minejo, jog Embrions savaitgaliais i skambicius neatsiliepia. Nezinau, kaip yra istikruju, bet del sventos ramybes dabar man ramiau butu cia, Lietuvoje. Bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
Embrions klinika savaitgaliais neatsako bet pats gyditojas atsiliepia.Dirba ir sekmadieniais ir per sventes.Kiek zinau LV yra lankstesne tuo atveju nei LT klinikos. mirksiukas.gif
Atsakyti
As kaip tik drisciau abejuoti,ar tikrai LT gydytojai dirba savaitgaliais visada g.gif Kiek kablejau VK,ir buvau pas G.Bogd.tikrai nenusiteikusios labai buvo kai klausiau ka daryt jei per iseigines reikes proceduru. Apie sekmadieni nebuvo nei kaalbos, sestadieni dar dar ir tai uz papildoma mokesti... Embrions man beveik visos proceduros ispuldavo iseiginemis, 3 IUi ir tris sestadieni-sekmadieni ax.gif Ragelio nekelia, nes nekonsultuoja tomis dienomis, tik proceduros, ir tikrai pilna laukianciu... tikrai viska atliks pagal jusu organizma o ne pagal darbo laika klinikos 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras nepykit jeigu parašiau ne į tą temą. Turiu vieną klausimėlį. Prieš kelias sav buvo pirmas nepasisekęs ivf. Kraujavimas prasidėjo 14 d po įsodinimo. Jau kraujuoju 11 d, nors mano ciklas būna apie 5 d.
Ar tai normalu?
Ačiū už atsakymą
Atsakyti