Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų mokyklos Vilniuje II

Sveiki,

sakykit, o nuo kurios klases Santaroj prasideda anglu k.? Sofijos Kovalevskajos mokykloj anglu yra nuo 1 klases..kodel tai skiriasi programos?


Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2017 03 07, 14:01)
Sveiki,

sakykit, o nuo kurios klases Santaroj prasideda anglu k.? Sofijos Kovalevskajos mokykloj anglu yra nuo 1 klases..kodel tai skiriasi programos?

nuo 2 kl. 2 kartus per sav.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2017 03 07, 15:09)
nuo 2 kl. 2 kartus per sav.


O kam jums ta anglu nuo 1 klases? Vaikams ir taip labai sunku- rusu/lietuviu maisosi
Ir tas kalbu mokymasis mokykloje beviltiskas , mano manymu huh.gif - nieko nesikeicia, kaip buvo zodziu kratinys, taip ir liko unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2017 03 07, 19:50)
O kam jums ta anglu  nuo 1 klases?  Vaikams ir taip labai sunku- rusu/lietuviu maisosi
Ir tas kalbu mokymasis mokykloje beviltiskas , mano manymu  huh.gif - nieko nesikeicia, kaip buvo zodziu kratinys, taip ir liko  unsure.gif .

Tai mum ir nereikia. Bet nuo 3 kl. anglų kalbos norėtųsi gal kokius 3 kartus per sav.

Taip, kalbos maišosi, man irgi nesuprantamos dabartinės programos. Anksčiau viskas eiliškumo tvarka buvo, o dabar vaikai iškarto skaityti ir šnekėti pradeda, normaliai nežinant abėcėlės.
Atsakyti

Gal kas susidure ar is pazistumu girdejo nuomoniu apie tokia situacija.  Noriu vaika po 4 klases is rusu mokyklos pervesti i lietuviu. As cia misija neimanoma?  Dabar vaikas trecioje klaseje, tai metus pasiruosti dar turime. Kaip suprantu tektu jau dabar samdytis repetitoriu, kuris pradetu visus dalykus suprasti kita kalba - sunkiausia turbut bus su matematika, nes ten vien nepazistamos savokos.

Atsakyti

O kam jums ta anglu nuo 1 klases? Vaikams ir taip labai sunku- rusu/lietuviu maisosi
Ir tas kalbu mokymasis mokykloje beviltiskas , mano manymu huh.gif- nieko nesikeicia, kaip buvo zodziu kratinys, taip ir liko unsure.gif.

Galiu pasakyti apie musu mokykla. Anglu kalba nuo pirmos klases kaip ir lietuviu. Vaikas raso ir skaito tiek anglu tiek lietuviu kalbomis, bet nekalba nei viena. Kas is to kad linksnius ar laikus ismoko pagal taisykles kaip vartoti, atsiskaite uz tas temas, kontrolini gerai parase. Bet tik pradeda kalbeti ir negali tu ziniu panaudoti, visi veiksmazodziu laikai ne tie, daiktavardziu linksniai ne tie. Vienu zodziu zinios ant popieriaus sau - praktika sau.

Atsakyti
Sunus antrokas .Mokykloje kuria jis lanko nuo spalio men . uteles "migroja" po visa mokykla. Lietuviu kalbos pamokose pesia ir gimna mokina- nezinant zodziu.
Atsakyti
QUOTE(Sicilia @ 2017 02 13, 15:47)
Добрый день!
Посоветуйте куда отдавать в подготовительную группу?
Дочь ходит в ЛТ садик, из которого в етом году уходим.
Среди рассматриваемых вариантов Пушкина и Ковалевской (ближайшие, живем в Пилаите). Ну еще Лаздинайская есть, которая по словам знакомой учительницы просто неплохая. Корсавина, как понимаю, не конкурент.
В Ковалевской удобно, что все 12 классов в одном месте, не придетсся ребенку дергаться потом.

Что вы думаете о подготовительном и начальных классах в здании детсада, например Березка (Юстинишки), Саулуте (Жверинас)? Хорошо ли подготовливают детей? Там плюсом является то, что ребенок под присмотром весь день.

Буду благодарна за любой совет  4u.gif


Просто как совет - чем дольше ребенок находится в более спокойной обстоновке тем лучше, поэтому я на вашем месте выбирала бы садик-школу (Локюкас, Биржелис)
Думаю, к первому классу детей подготавливают +/- везде одинаково, главное в этом возрасте не знания- а выработать усидчивость и концентрацию внимания, в школе за это берутся более жестко verysad.gif + у садиковский школ - своя кухня, возможность дневного сна, игрушки/ прогулки - т.е. тот ритм, который в этом возрасте ребенку еще нужен
Atsakyti
laba,
gal kas lanko Joachimo Lelevelio mokyklą? kažkaip iš jų tinklapiyje esančių mokyklos gyvenimo nuotraukų atrodo, kad tai labiau lenkų mokykla, nei lenkų/rusų mastau.gif kaip gi iš tikrųjų? kaip dėstomi dalykai? geografijos, fizikos, chemijos yra po vieną mokytoją, taigi kai ateina rusų klasė mokytojas dėsto rusų kalba, kai ateina lenkų klasė, dėsto lenkų kalba? ar šie dalykai jau lietuviškai dėstomi?
taip pat pagal gyvenamąja vietą priklauso Santaros, bet kol kas neradau info, ar ten yra/bus paruošiamoji klasė. mums kiti metai paskutinieji darželyje (lietuvių), tai jau žvalgomės paruošiamosios klasės su galimybe pasilikti ten pat iki 12 klasės.
Atsakyti
здравствуйте,

может у кого-то есть телефон Татьяны Шамсутдиновой из Сантарос прогимназии? 4u.gif
Atsakyti
какие отзывы об учителях начальных классов Татьяне Намсутдиновой и Валентине Тесленко? 4u.gif
Atsakyti

vsem dobrij den mozet kto uchitsa v karsavino gimnazii kakie otzivi?Xatim dochku 8 klashku perevesti s lazdinajskoj mozet kakie est kto starshix tuda puskaet?  :4u:  :unsure:​ 

Atsakyti