Įkraunama...
Įkraunama...

Čia renkasi pomidorų augintojai

QUOTE(saintlina @ 2015 03 01, 19:10)
Tai papasakosi, koks jis ten užaugs. Turiu blatą Baku, prašysiu nupirkt. Jei ten bus girdėję apie tokį  biggrin.gif

Tikrai bus girdėję,nes tas tikrasis ir yra azerbaidžanietis. Iki 1-1,2 m ax.gif
A su tais pavadinimais,tai ir pas mumis cirkas . Vo iš Розовый мед gaunasi po truputuką Rožovy miod,a po metų kitų bus Рожа Медовaя arba Рожа в меде biggrin.gif
Atsakyti
jooo, pas mane siltnamyje irgi bus . nu nes nejau viena, uzaugo kazkas . o tie uzauge visai patinka derlingumu , skoniu, ale visai neatitinka nei per kur nei forma nei spalva . ir nepritaikau niekam kitam ... tai kaip juos uzvadint, jei sesiu kitamet g.gif g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 03 01, 19:07)
Kad ne,Zuvies zenklas ryt,ir priespilnis augantis-pats tas sejai.Cia tik informacija 4u.gif

http://www.menulioka...o/kovas2015.htm As randu kitaip unsure.gif

Siandien susinervinau, ilindau i siltnami, paseti ridiseliai ten, pasiziuriu, suede kazkas blink.gif Seklu beicuotu luksta radau, kiti kitoj vietoj iskilnoti, dar kitu visai neber, ir urvu tokiu, pirsto plocio, kurkliai!???? Dabar i tema, kas su kurkliais susidurusios, kaip ten pomidorus sodinti, kiek pamenu, kazkaip plastikinius butelius ikasa, kad stieba apsaugoti. Kokiu giliu mazdaug, gal kas zinot? Ir kiek virs zemes reiktu palikti islindusi? Man net karsta pasidare, neturejom bedos doh.gif Reikes pradeti bambalius rinkti... O gal ne kurkliai? Sakiau rytoj visa mulciu nuimsiu, sugrebliuosiu ir stebesiu, kas per velniava dedasi. O gal kokios peles, ziurkes? Bet urvai per mazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 01, 19:10)
lotuliukas.gif  superinis pavadinimas  lotuliukas.gif 
Tai papasakosi, koks jis ten užaugs. Turiu blatą Baku, prašysiu nupirkt. Jei ten bus girdėję apie tokį  biggrin.gif

labai girdėtas buvo ar tik ne šitoj temoj g.gif va ebay nuoroda:

http://www.ebay.com/...H-/251656200703
Jei sulauksim ne balandžio mėn. tai sėsiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 01, 19:20)
Tikrai bus girdėję,nes tas tikrasis ir yra azerbaidžanietis. Iki 1-1,2 m  ax.gif
A su tais pavadinimais,tai ir pas mumis cirkas .  Vo iš Розовый мед gaunasi po truputuką Rožovy miod,a po metų kitų bus Рожа Медовaя arba Рожа в меде  biggrin.gif

turėčiau rusišką klaviatūrą, pavaryčiau pagal taisykles mirksiukas.gif
Atsakyti
nu pvz sitie g.gif g.gif g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

dar Flame vienas buvo didelis "liepsnotas", o kitas labai grazus rozinis , kekinis kaip tie geltonieji , vaisiai lauko teniso kamuoliuko dydzio , bet ne visiskai apvalus , su truputi smailejancia nosyte g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 03 01, 19:32)
turėčiau rusišką klaviatūrą, pavaryčiau pagal taisykles  mirksiukas.gif

Mano klaviatūra iš viso be raidžių tongue.gif Tik skaičiukai nenusitrynę biggrin.gif
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 01, 19:34)
nu pvz sitie  g.gif  g.gif  g.gif

Bet gražūs visi šitie tavo thumbup.gif Primakalavai sėdama,pripainiojai aršiau nei aš savo šiltnamiuose . Todėl pernai daug ko ir nerinkau ax.gif
Atsakyti
manau šiemet bus irgi siurprizų lotuliukas.gif tfu tfu tfu kad tik pati kokio peresorto nebūčiau įdėjusi teks raudonuoti nes Penio ir Rožinio medaus sėklos krapštytinės blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 01, 19:39)
Mano klaviatūra iš viso be raidžių  tongue.gif Tik skaičiukai nenusitrynę  biggrin.gif

kaip nesuklyst rašant? blink.gif biggrin.gif aš kažkada privalėjau išmokti spausdinti tekstą nežiūrint į klaviatūrą, mokėjau atmintinai kur kokios raidės bet čia buvo seniai dabar taip nesigautų blush2.gif

Lusasitos peresortas tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 03 01, 20:32)
labai girdėtas buvo ar tik ne šitoj temoj  g.gif va ebay nuoroda:

http://www.ebay.com/...H-/251656200703
Jei sulauksim ne balandžio mėn. tai sėsiu  blush2.gif
Papildyta:
turėčiau rusišką klaviatūrą, pavaryčiau pagal taisykles  mirksiukas.gif

kad į ausis tikrai nepanašūs blink.gif schmoll.gif
pas mane tas pats unsure.gif bet išsprendžiama problema http://translit.net/,surašai ką tau reik ,nukopini ir įsidedi kur reik.aš taip ir su ukrainiete susirašynėjau ax.gif
Atsakyti
Merginos, papsakokit, prašau, apie šiltnamio dūminimą sieros šaške. Net neįsivaizduoju kaip galvot, nežinau, kaip tai daroma, kada daroma ir kaip atrodo ta siera. Manau, kad mano medinukam plėveliniam liko visokio brudo, nes žiema tai nešalta buvo, visi iškiš tuoj galvas, o kur dar visokios ...-ozės g.gif

Gal dar galite įmesti nuorodą apie pomidorų auginimą plėvelėje. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ismanioji: 01 kovo 2015 - 19:51
QUOTE(ismanioji @ 2015 03 01, 19:47)
Merginos, papsakokit, prašau, apie šiltnamio dūminimą sieros šaške. Net neįsivaizduoju kaip galvot, nežinau, kaip tai daroma, kada daroma ir kaip atrodo ta siera. Manau, kad mano medinukam plėveliniam liko visokio brudo, nes žiema tai nešalta buvo, visi iškiš tuoj galvas, o kur dar visokios ...-ozės g.gif

Gal dar galite įmesti nuorodą apie pomidorų auginimą plėvelėje. Ačiū.

as neismanioji,bet vakar duminom,buvo pomai zaraza pasigave.senukuose pirkt yra tos sieros,tik raso dega apie 10val,o dege-smilko apie 18val,ir isvaziuodavi siandien uzgesinom,uzpylem vandeniu
Atsakyti
o tai klausykit, jeigu turi draugu rosijoj, tai galima gi paprasyt tu seklu is pomidom atvezt? leidzia ten per siena gabent? ar ne?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 01, 19:47)
kad į ausis tikrai nepanašūs blink.gif  schmoll.gif
pas mane tas pats unsure.gif  bet išsprendžiama problema  http://translit.net/,surašai ką tau reik ,nukopini ir įsidedi kur reik.aš taip ir su ukrainiete susirašynėjau ax.gif

Reik išsisaugoti nuorodą nes kai Gusevui rašiau per kažkokį internetinį vertėją tai kažkas kraupaus doh.gif biggrin.gif
nepanašūs bet linksmai skamba ax.gif

Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2015 03 01, 19:55)
o tai klausykit, jeigu turi draugu rosijoj, tai galima gi paprasyt tu seklu is pomidom atvezt? leidzia ten per siena gabent? ar ne?

jei turėčiau, paprašyčiau ax.gif toks vienas internetinis pažystamas dabar Maskvoj (jei nemeluoja) tai rašiau kad sėklų parvežtų. Pažadėjo pažiūrėti biggrin.gif
Atsakyti