Įkraunama...
Įkraunama...

Čia renkasi pomidorų augintojai

QUOTE(saintlina @ 2015 03 02, 10:18)
Tikrai ne sėklininkystės gigantai išfasuoja į skaidrius maišeliukus po penkias sėkliukes. Taip kad jos pagal šią logiką turėtų būti gražios ir didelės - nu kad ne. Kiek pirkom - tokios pačios.

Kiek pastebėjau, antro vaisiaus sėklos pačios didžiausios. Toliau - po truputį vis mažesnės. Firmos šluoja derlių nuo viso augalo, mala viską kartu (tada ir pūkeliai nusitrina, dar nuo beico ir vartymo džiovinant). O pirmųjų kekių vaisius gal pasilieka sau, reprodukcijai?
Atsakyti
QUOTE(ismanioji @ 2015 03 01, 20:12)

O aš ne girene ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia veislė panašiausia į Juodaji princą skoniu,bet derlingesnė g.gif
Atsakyti
[quote=saintlina,2015 03 02, 10:12]

Tik nesakykit, kad ir šiandien kažkur saulė plieskia g.gif
[/qun
Neplieskia istisai,buvo islundusi pasilde,isnesiau augalelius ,bet dabar apsiniauke,manau neilgam ,islys saulute,nes tik debesu pulkelis atrodo uzlindo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 02, 13:29)
Neplieskia  istisai,buvo islundusi pasilde,isnesiau augalelius ,bet dabar apsiniauke,manau neilgam ,islys saulute,nes tik debesu pulkelis atrodo uzlindo  lotuliukas.gif

Aš tuoj ventiliatorių pastatysiu, kad jums į tą pusę debesis pūstų blink.gif Nu kas čia per neteisybė???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 kovo 2015 - 13:40
saulė saulė danguje- baisiai džiugina mane!!!!

o aš vakar keturis biggrin.gif eglinius pasėjau vat blush2.gif a morkiniais juos tiksliau pavadint g.gif
va, pasigyriau, daugiau nelabai kur įsiterpt neturiu...katuko neturim, tai maniškių nieks netrešia, šuva- lauke, tai kolkas irgi saugu ( ir aplamai- kol mano mizeris užaugs- nei vaikai nei vyras nebus pavojingi, gal, o dauguma tai saugiai pas mamutę balkone saule džiaugiasi)
Atsakyti
as tai jau viena nuostoli patyriau doh.gif pasejau 5 sirdutes vazonines. islinde graziai visos 5 buvo. ryte ziuriu, kad viena isgriuvus. matyt kai roletus kele, dienines uzuolaidos astrus krastas ja "nugalabijo" unsure.gif dabar jau toliau nuo uzuolaidos nukeliau ax.gif
Atsakyti
aš kaip kokia berazumė paėmiau ir pasėjau vakar pomidorus doh.gif Šiltnamis nešildomas, anksčiau gegužės 10 tikrai nesodinsiu, tai linguosiu kankolais ant palangių. Ale neištvėriau, gal kaip nors išgyvens g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 02, 14:40)
Aš tuoj ventiliatorių pastatysiu, kad jums į tą pusę debesis pūstų  blink.gif  Nu kas čia per neteisybė???

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 02, 14:46)

o aš vakar keturis biggrin.gif  eglinius pasėjau vat blush2.gif  a  morkiniais juos tiksliau pavadint g.gif
va, pasigyriau, daugiau nelabai kur įsiterpt neturiu...katuko neturim, tai maniškių nieks netrešia, šuva- lauke, tai kolkas irgi saugu ( ir aplamai- kol mano mizeris užaugs- nei vaikai nei vyras nebus pavojingi, gal, o dauguma tai saugiai pas mamutę balkone saule džiaugiasi)

tai jie ankstyvi?
ir aš gyvūnų kambary neturiu ax.gif mažoji į augalus jau nebesikėsina,taip ,kad pavojaus nėr rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 02, 13:54)
aš kaip kokia berazumė paėmiau ir pasėjau vakar pomidorus  doh.gif Šiltnamis nešildomas, anksčiau gegužės 10 tikrai nesodinsiu, tai linguosiu kankolais ant palangių. Ale neištvėriau, gal kaip nors išgyvens  g.gif

Aš vakar ne visus, bet daugumą - 24 vnt irgi susėjau biggrin.gif Linguosim abi. Nors nea, mano šiltnamis šiltesnis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos!

pasakykit man tiesiai sviesiai kada dabar bus geriausias laikas pomidorams seti?

Aciu labai!!

Atsakyti