QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 03, 16:18)
mano, bet nea, fotošuops gryns, jokio mėlynumo. Na kol žali tai pusė turi tokio seniai įgėrusio ir numirusio jau kuris laiks mėlynanosio atspalvį, bet kai prinoksta tai toki rudai randoni, na nenusakomos spalvos, bet labai skanūs ir derlingi. O kiti tai tipo šokolado spalvos- tai realiai kaip ir murzinoka vyšnia gautųsi, bet bele skonis geras, ir detrlingi abu- nepykstu aš ant jų visai ( paskaičiau dabar savo ir ne tik rašliavą- neduokdie naujokė kokia skaitys- nesupras aplamai kokioj temoj randasi ir apie ką mes čia

)

nieko, neišsigas, tai užsigrūdins.
Mano irgi rudi buvo. Tikri kiniečiai. Gajūs. Buvo be galvos likę. Tai ataugo 4. Visom ir leidau gyvent. Tai primezgė ohoho. Bet niekuo man jie nesiskyrė nuo juodų de barao skoniu. Aukščio tik, gal, kad nulaužti, nepasiekė. O kuo rudi kiniečiai nuo jų skyrėsi? Dar tų nemėginau.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 03, 16:38)
reiktų žodynėlį priekyje temos įdėt -Mičiko ,girdėjai?

tie ''ale mėlyni ''tikrai derlingi ir skanūs
Jo, girdėjau, net praitus metus įsitikinau.