Kiek daug gražių žiedų pas visas
Pažiūrėjus į jūsų nuotraukas, mano norų sąraše jau pradeda atsirasti Splash. Nu labai labai dailus, bet kažkaip ne iš karto jis man į akį krito
O aš rodau savuosius dabar žydinčius. Čia matosi visos mano auginimo klaidos. Pernai, prieš migdant, nupjoviau lapus, o ir žiedkočiai, tik ką nužydėję, buvo negailestingai nurėžti. Ir va rezultatas, žiedų mažiau, jie žymiai smulkesni. Ką gi, iš klaidų mokomės
QUOTE(Slanka5 @ 2015 03 13, 11:30)
Kiek daug gražių žiedų pas visas
Pažiūrėjus į jūsų nuotraukas, mano norų sąraše jau pradeda atsirasti Splash. Nu labai labai dailus, bet kažkaip ne iš karto jis man į akį krito
O aš rodau savuosius dabar žydinčius. Čia matosi visos mano auginimo klaidos. Pernai, prieš migdant, nupjoviau lapus, o ir žiedkočiai, tik ką nužydėję, buvo negailestingai nurėžti. Ir va rezultatas, žiedų mažiau, jie žymiai smulkesni. Ką gi, iš klaidų mokomės
[url=
[url=
Gražu
Mano pernykščiai irgi smulkesni, nors aš nei lapų, nei žiedkočių pjoviau. Aš lyg pastebėjau, kad svogūnai karštą vasarą man prasčiau atsipeni. O kai apsiniaukusi- geriau. Nors dar reiktų tikslinti tą teoriją
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 13, 09:33)
Merginos,ar čia gali būti Terra Cota Star ?
man tai visai nepanašus
o ir pagal kortelę matosi,kad ne tas
man tai visai nepanašus
o ir pagal kortelę matosi,kad ne tas
Tikra ne, bet ir nepasakysiu, koks
Kaip įdomiai sugalvojai prilaikyti
QUOTE(Slanka5 @ 2015 03 13, 12:30)
Graži puokštė
Koks balto pavadinimas?
QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 13, 09:36)
reik žiedo iš priekio
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 13, 10:54)
Brazza yra toks skaudžiai avietinės spalvos. Lagoon gal greičiau.
Palauk, kol išsiskleis visiškai.
Palauk, kol išsiskleis visiškai.
QUOTE(pempė12 @ 2015 03 13, 11:53)
čia ne mano,čia iš FB
žiedas iš priekio

QUOTE(Slanka5 @ 2015 03 13, 11:30)
Gražūs žiedukai, na pas mane Lagoon nežydi, negaliu pasakyti. Vienu žodžiu Lagoon arba Brazza arba Vera dar gal gali būti. Merginos expertės pasakys.
Kauno Senukai megos turi Splash viena, Lagoon, Nymph ir baltų nežiūrėjau pavadinimo. Vienas yra Amorice bet būtų buves sveikas svogūnas, jei sėdėtų ant palangės
Buvo vienas Sweet Nymph jis jau pas mane irgi ant palangės
Kauno Senukai megos turi Splash viena, Lagoon, Nymph ir baltų nežiūrėjau pavadinimo. Vienas yra Amorice bet būtų buves sveikas svogūnas, jei sėdėtų ant palangės
*MONAMI*, kuo ten apramstet?
Labai šauni mintis
QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 13, 17:58)
Gražūs žiedukai, na pas mane Lagoon nežydi, negaliu pasakyti. Vienu žodžiu Lagoon arba Brazza arba Vera dar gal gali būti. Merginos expertės pasakys.
Buvo vienas Sweet Nymph jis jau pas mane irgi ant palangės 
gundai
QUOTE(*finy* @ 2015 03 13, 18:26)
jau rašiau,kad ten ne mano
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 13, 18:37)
Aaaa... Skaičiau, bet pritaikiau kitam postui
Oi, kiek naujų žiedų
Kaip smagu čia vėl užsukti po kelių nebuvimo dienų, tiesiog yra į ką pažiūrėti
Po pietų kaip tik pro Senukus važiavau ir užsukau. Galvoju nusipirksiu lempučių ir dar į gėles nueisiu pažiūrėti. Žiurytes, ačiū, kad nenupirkai Nymph
Aš jo neturėjau ir labai norėjau įsigyti, tad Senukuose jau Nymph nebėra
Ten dar vieną "Vera" mačiau.
Po pietų kaip tik pro Senukus važiavau ir užsukau. Galvoju nusipirksiu lempučių ir dar į gėles nueisiu pažiūrėti. Žiurytes, ačiū, kad nenupirkai Nymph