Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

Kiek daug gražių žiedų pas visas thumbup.gif Pažiūrėjus į jūsų nuotraukas, mano norų sąraše jau pradeda atsirasti Splash. Nu labai labai dailus, bet kažkaip ne iš karto jis man į akį krito smile.gif O aš rodau savuosius dabar žydinčius. Čia matosi visos mano auginimo klaidos. Pernai, prieš migdant, nupjoviau lapus, o ir žiedkočiai, tik ką nužydėję, buvo negailestingai nurėžti. Ir va rezultatas, žiedų mažiau, jie žymiai smulkesni. Ką gi, iš klaidų mokomės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2015 03 13, 11:30)
Kiek daug gražių žiedų pas visas  thumbup.gif Pažiūrėjus į jūsų nuotraukas, mano norų sąraše jau pradeda atsirasti Splash. Nu labai labai dailus, bet kažkaip ne iš karto jis man į akį krito  smile.gif O aš rodau savuosius dabar žydinčius. Čia matosi visos mano auginimo klaidos. Pernai, prieš migdant, nupjoviau lapus, o ir žiedkočiai, tik ką nužydėję, buvo negailestingai nurėžti. Ir va rezultatas, žiedų mažiau, jie žymiai smulkesni. Ką gi, iš klaidų mokomės  biggrin.gif

[url=

Gražu thumbup.gif

Mano pernykščiai irgi smulkesni, nors aš nei lapų, nei žiedkočių pjoviau. Aš lyg pastebėjau, kad svogūnai karštą vasarą man prasčiau atsipeni. O kai apsiniaukusi- geriau. Nors dar reiktų tikslinti tą teoriją smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 13, 09:33)
Merginos,ar čia gali būti Terra Cota Star ?
man tai visai nepanašus  blush2.gif
o ir pagal kortelę matosi,kad ne tas  g.gif

Tikra ne, bet ir nepasakysiu, koks blush2.gif
Kaip įdomiai sugalvojai prilaikyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2015 03 13, 12:30)
O aš rodau savuosius dabar žydinčius. Čia matosi visos mano auginimo klaidos. Pernai, prieš migdant, nupjoviau lapus, o ir žiedkočiai, tik ką nužydėję, buvo negailestingai nurėžti. Ir va rezultatas, žiedų mažiau, jie žymiai smulkesni. Ką gi, iš klaidų mokomės  biggrin.gif

Graži puokštė thumbup.gif
Koks balto pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 13, 09:36)
g.gif  na manašiau jau į Brazza ar Lagoon  rolleyes.gif  nu bet ne į Terra Cota star
reik žiedo iš priekio  mirksiukas.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 13, 10:54)
Brazza yra toks skaudžiai avietinės spalvos. Lagoon gal greičiau.
Palauk, kol išsiskleis visiškai.

QUOTE(pempė12 @ 2015 03 13, 11:53)
Tikra ne, bet ir nepasakysiu, koks blush2.gif
Kaip įdomiai sugalvojai prilaikyti thumbup.gif

čia ne mano,čia iš FB mirksiukas.gif
žiedas iš priekio
user posted image

QUOTE(Slanka5 @ 2015 03 13, 11:30)

wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 03 13, 13:03)
Graži puokštė  thumbup.gif
Koks balto pavadinimas?

Baltas - Jewel. Čia foto iš arčiau:
user posted image
Atsakyti
Gražūs žiedukai, na pas mane Lagoon nežydi, negaliu pasakyti. Vienu žodžiu Lagoon arba Brazza arba Vera dar gal gali būti. Merginos expertės pasakys.

Kauno Senukai megos turi Splash viena, Lagoon, Nymph ir baltų nežiūrėjau pavadinimo. Vienas yra Amorice bet būtų buves sveikas svogūnas, jei sėdėtų ant palangės lotuliukas.gif Buvo vienas Sweet Nymph jis jau pas mane irgi ant palangės lotuliukas.gif
Atsakyti
*MONAMI*, kuo ten apramstet? rolleyes.gif Labai šauni mintis thumbup.gif
Atsakyti
Merginos- visų gėlės nuostabios ♥
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 13, 17:58)
Gražūs žiedukai, na pas mane Lagoon nežydi, negaliu pasakyti. Vienu žodžiu Lagoon arba Brazza arba Vera dar gal gali būti. Merginos expertės pasakys.

Kauno Senukai megos turi Splash viena, Lagoon, Nymph ir baltų nežiūrėjau pavadinimo. Vienas yra Amorice bet būtų buves sveikas svogūnas, jei sėdėtų ant palangės  lotuliukas.gif  Buvo vienas Sweet Nymph jis jau pas mane irgi ant palangės  lotuliukas.gif

gundai lotuliukas.gif

QUOTE(*finy* @ 2015 03 13, 18:26)
*MONAMI*, kuo ten apramstet?  rolleyes.gif Labai šauni mintis  thumbup.gif

jau rašiau,kad ten ne mano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 13, 18:37)

jau rašiau,kad ten ne mano  mirksiukas.gif

Aaaa... Skaičiau, bet pritaikiau kitam postui doh.gif
Atsakyti
Oi, kiek naujų žiedų bigsmile.gif Kaip smagu čia vėl užsukti po kelių nebuvimo dienų, tiesiog yra į ką pažiūrėti wub.gif
Po pietų kaip tik pro Senukus važiavau ir užsukau. Galvoju nusipirksiu lempučių ir dar į gėles nueisiu pažiūrėti. Žiurytes, ačiū, kad nenupirkai Nymph lotuliukas.gif Aš jo neturėjau ir labai norėjau įsigyti, tad Senukuose jau Nymph nebėra ax.gif Ten dar vieną "Vera" mačiau.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti