Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 18, 11:36)
nu, moteros, čia geriausias relaksas ryte su kava (ir be jos). Tokie saviti žiedai.

Turiu dvi problemas:1) svogūnus po žiemos persodinau, aplupinėjau, aišku, patepiau "zelionke", sudėjau į vazoniukius ant smėliuko. Ir laikau šiltai, bet nieko nevyksta, jau kokias dvi sav. svogūnai kieti. vos vos paliejau drungnu vandeniuku. Ar ramiai laukti, ar imtis ko ir budinti ekstremaliai? Žiemojo iš pradžių balkone, paskui spintoj dėžutėj. Šaknys buvo normalios.
2) naujai pirktas žiedstiebio neaugina, taip ir skleidžia virš svogūno... buvo irgi dezinfekuotas, daug šaknų pašalinta supuvusių. Bandžiau toliau nuo šviesos laikyti, bet nieko nepadėjo...

Kantrybės kantrybės mirksiukas.gif pas mane irgi dar miega trys svogūnai kietai ax.gif aš tos jau nuomonės po šių metų - neskubėk ir būsi pirmas. Parsinešu ir sodinu tik jau su nosiukais kyšinčius rolleyes.gif

Mamos mano meileniai miega, tai aš jai nupirkau žydinčių, kad tų neprievartautų žydėt lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip aš bijau kad kitą met nežydės man unsure.gif

Exposure wub.gif kokia skani spalva wub.gif
user posted image
Atsakyti
♥♥♥
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 18, 18:17)
kaip aš bijau kad kitą met nežydės man  unsure.gif

Matosi, kad Exposure gavęs saulės, ryškus smile.gif
O ko tu čia bijai, kad kitą met nežydės? Dar visas sezonas prieš akis, galima atmaitinti, kad žydėtų smile.gif Vat, pas mane jau matosi, kad keli naujai įsigyti nežydės. Ir svogūnai dideli, o žiedstiebius vos išlindusius nudžiovino schmoll.gif Svogūnai kieti, bet gal tikrinti apačią g.gif Kažkas su jais ne taip g.gif Ir svarbiausia, kad taip norėjau Amputo, Double Dream ir dar vieno neaiškaus žiedus pamatyti. Dabar visus metus reikės laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 03 18, 17:25)

4u.gif

QUOTE(Dalelė @ 2015 03 18, 19:31)
Matosi, kad Exposure gavęs saulės, ryškus  smile.gif
O ko tu čia bijai, kad kitą met nežydės? Dar visas sezonas prieš akis, galima atmaitinti, kad žydėtų  smile.gif Vat, pas mane jau matosi, kad keli naujai įsigyti nežydės. Ir svogūnai dideli, o žiedstiebius vos išlindusius nudžiovino  schmoll.gif  Svogūnai kieti, bet gal tikrinti apačią g.gif Kažkas su jais ne taip  g.gif Ir svarbiausia, kad taip norėjau Amputo, Double Dream ir dar vieno neaiškaus žiedus pamatyti. Dabar visus metus reikės laukti  unsure.gif

4u.gif mano visi ant pietinės palangės wub.gif

na bus matyt kaip bus g.gif
paprasti tai problemų žydi wub.gif
Atsakyti
Aš irgi Double Dream nematysiu žydėjimo. Stovi du žiedstiebiai tik truputį išlindę ir lapus auginasi. O šiaip tai mano visi meileniai žydės, žydėjo, žydi, net ir gydyti ( iki pusės pjaustyti buvę). Reik tik daugiau optimizmo mirksiukas.gif

Gražūs žiedukai smile.gif kai savi jau neįdomūs, čia pasižiūriu įdomesnių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 03 14, 00:02)
Žodžiu - sąrašas neaktualus  doh.gif

Zuikių dainos irnesakyk.gif , bet su tavim mažai juoko , imsi ir ištrinsi. Susimylėk, netrink, užeisiu kai kada ax.gif

Sveikos brangiosios, labai gražūs žiedai pas visas. Kol perskaičiau visą temutę karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2015 03 18, 21:57)

Sveikos brangiosios, labai gražūs žiedai pas visas. Kol perskaičiau visą temutę  karsta.gif

Kur pradingusi? Palangės žydi smile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 18, 17:17)
kaip aš bijau kad kitą met nežydės man  unsure.gif

Exposure  wub.gif kokia skani spalva  wub.gif

Tikrai skani drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 03 19, 00:02)
Kur pradingusi? Palangės žydi smile.gif ?

Siautėja biggrin.gif mano palangės, o aš darbais užsikasusi. Dar pora projektų ir viskas. Atsirasiu greitu laiku rolleyes.gif bent jau labai tikiuosi, pasiilgau Jūsų visų oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2015 03 18, 22:11)
Siautėja biggrin.gif mano palangės, o aš darbais užsikasusi. Dar pora projektų ir viskas. Atsirasiu greitu laiku  rolleyes.gif bent jau labai tikiuosi, pasiilgau Jūsų visų oro_buckis.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 03 18, 20:31)
Ir svogūnai dideli, o žiedstiebius vos išlindusius nudžiovino  schmoll.gif  Svogūnai kieti, bet gal tikrinti apačią g.gif Kažkas su jais ne taip  g.gif

Pas mane Diva šitaip elgiasi... Trauksiu laukan iš vazono savaitgalį.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 19, 09:37)
Pas mane Diva šitaip elgiasi... Trauksiu laukan iš vazono savaitgalį.

Agnyte, ar kartais Divos nepersodinai vos tik išlindus žiedkočiui? Visi apsigalvoję nebežydėti mano meileniai buvo persodinti su išlindusiu pusiau pumpuru. Gal tai sutapimas g.gif Persodinėjau ir kitus su aukštesniais žiedkočiais, tiems nieko. Persodinėjau taip pat miegančius- nieko. Bet tie kurių nosys kyšojo išlindę apie 5 cm., persodinimo metu įsižeidė doh.gif
Atsakyti