Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2015 03 20, 22:57)
Panašu į Lady Jane 4u.gif
O kas ten per drožlės vazone?

Ačiū, Lutpede, pervadinsiu į Lady Jane.
Taip drozlės ten, nekreipkit dėmesio, nelaimingas atsitikimas, neverta gilintis, laikinai jos ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 20, 15:04)
turiu ir Red lion tai skiriasi   g.gif
Grand prix mano 2 žiedai  g.gif o kiek žiūriu daugiau turėtų būti  g.gif subalamutinai tu čia mane  doh.gif
o baltas tikrai panašus į Mount/Mont Blanc  g.gif

ne Red Lion,o Royal red turiu doh.gif blush2.gif ir kaip man čia taip susirašė blush2.gif

QUOTE(Dalelė @ 2015 03 20, 21:38)
Tai va, kad Red Lion turi tokį bruožą ant pirmojo žiedkočio augintis tik du žiedus g.gif Antras žiedkotis žiedų išaugina jau daugiau.

eisiu pastudijuot ,nes ne tokį turiu 4u.gif
na taip maniškis greičiausiai Red Lion,nes pastudijavus ir lapai ir žiedo vidurys ne tokie 4u.gif
ačiū už pastabumą merginos 4u.gif

QUOTE(Emila @ 2015 03 20, 21:40)
Pirkau Rilona, turiu nzn ką, turbūt Lady Jane? Ar yra kitokių minčių?

wub.gif

o aš biški pykstu ant savo Spotlight,kad per daug raudono blush2.gif ,bet vis tiek gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 21 kovo 2015 - 08:31
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 09:21)
ne Red Lion,o Royal red turiu  doh.gif  blush2.gif ir kaip man čia taip susirašė  blush2.gif
eisiu pastudijuot ,nes ne tokį turiu  4u.gif
na taip maniškis greičiausiai Red Lion,nes pastudijavus ir lapai ir žiedo vidurys ne tokie  4u.gif
ačiū už pastabumą merginos  4u.gif
wub.gif

o aš biški pykstu ant savo Spotlight,kad per daug raudono  blush2.gif ,bet vis tiek gražu  wub.gif

gali msn atiduot lotuliukas.gif
Atsakyti
Monami, raudonas, nes saulės daug gavęs smile.gif
Pamiršau pagirti Žiurkytes, Slanka5, Emila, nuostabūs žiedai smile.gif O jau Santiago tai iš vis bigsmile.gif Gražiai žiūrisi tie tamsūs ir šviesūs dryžiai.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 09:21)
ne Red Lion,o Royal red turiu  doh.gif  blush2.gif ir kaip man čia taip susirašė  blush2.gif

MONAMI, nėra tokios amarilio kaip Royal Red, po šituo pavadinimu slepiasi tiesiog tai, kad turėtumėt gauti raudoną amarilį, greičiausiai Red Lion, Ferrari, Jewel of the Night arba dar kazkokį, kuriais jie prekiauja 4u.gif Tas pats galioja pavadinimams Exotic Striped, Arctic White ir Sweet Pink, kurie atkeliauja iš amaryllis.nl.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 03 21, 13:42)
MONAMI, nėra tokios amarilio kaip Royal Red, po šituo pavadinimu slepiasi tiesiog tai, kad turėtumėt gauti raudoną amarilį, greičiausiai Red Lion, Ferrari, Jewel of the Night arba dar kazkokį, kuriais jie prekiauja  4u.gif Tas pats galioja pavadinimams Exotic Striped, Arctic White ir Sweet Pink, kurie atkeliauja iš amaryllis.nl.

ane ?
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 03 21, 13:42)
MONAMI, nėra tokios amarilio kaip Royal Red, po šituo pavadinimu slepiasi tiesiog tai, kad turėtumėt gauti raudoną amarilį, greičiausiai Red Lion, Ferrari, Jewel of the Night arba dar kazkokį, kuriais jie prekiauja  4u.gif Tas pats galioja pavadinimams Exotic Striped, Arctic White ir Sweet Pink, kurie atkeliauja iš amaryllis.nl.

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 14:19)

tai tada po tuo pavadinimu Royal Red gautas amarilis dar turi kokį vardą
maniškis žydėjo taip g.gif aišku svogūnas suvargęs,todėl ir žiedkotis trumpas,bet ...
user posted image

tai čia kaip suprantu ne pavadinimai ant tų kortelių g.gif
user posted image

na reiks kuistis dar,bet ieškant jų psl nieko panašaus tada nerandu jei čia ne pavadinimas g.gif

Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2015 03 20, 14:35)
RED X
user posted image

RED XX
user posted image

REDX tai Desire (Brazilië) ?
RED xxx tai Queen of the Night ?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 21, 20:12)
REDX tai Desire (Brazilië) ?
RED xxx tai Queen of the Night ?

Red xxx tikrai labai galėtų būti Queen of the Night. Desire - gal irgi taip, bet panašių daug, turint galvoj, kad gal amaryllis.nl savo psl gal ir ne visas veisles, kurie gali po tuo Royal Red patekti, yra parodęs.

Aš esu pirkusi Exotic striped (t. y. "dryzuotas"/"margas"), gavau Minerva. Tai jie kaip ir nesumelavo su savo pavadinimu.
Dar paskutinįsyk mačiau daug su Royal Red etiketėmis, jų tarpe pastebėjau amarilių su ziedo snapais, kurie labiau primena cybisterių - buvo "kūdi" ir ilgi (tuo tarpu kiti Royal red buvo storais snapais). Iš visų tų "red" pasirinkau būtent siauru snapu, tikėdamasi, kad gal ištrauksiu Jewel of the Night. Po savaitės ar daugiau jau galėsiu pasakyt, kaip baigėsi loterija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 21 kovo 2015 - 22:16
QUOTE(Emila @ 2015 03 21, 22:13)
Red xxx tikrai labai galėtų būti Queen of the Night. Desire - gal irgi taip, bet panašių daug, turint galvoj, kad gal amaryllis.nl savo psl gal ir ne visas veisles, kurie gali po tuo Royal Red patekti, yra parodęs.

Aš esu pirkusi Exotic striped (t. y. "dryzuotas"/"margas"), gavau Minerva. Tai jie kaip ir nesumelavo su savo pavadinimu.
Dar paskutinįsyk mačiau daug su Royal Red etiketėmis, jų tarpe pastebėjau amarilių su ziedo snapais, kurie labiau primena cybysterių  - buvo "kūdi" ir ilgi (tuo tarpu kiti Royal red buvo storais snapais). Iš visų tų "red" pasirinkau būtent siauru snapu, tikėdamasi, kad gal ištrauksiu Jewel of the Night. Po savaitės ar daugiau jau galėsiu pasakyt, kaip baigėsi loterija biggrin.gif

na žodžiu čia mokslas tada bigsmile.gif
Atsakyti
na pirmas raudonas liutas,o antras nzn jis raudonas i ruzava gal kiek bordo spalva. Brazza su daug raudonos priemaisu. Iskirtinis bruozas sukti du ziedlapiai. Tu raudonu pas mane gal septyni ir visi skirtingi lotuliukas.gif tad neskirstau
Atsakyti
Dabar paskutinis užvežimas į Ermitažą kaip tik visų šitų Royal Red, Exotic Striped, Arctic White ir Sweet Pink. Bet kadangi žiedstiebiai ilgi ir tuoj, tuoj žiedai pradės skleistis galima bus pirkti tai ką matai smile.gif Nes taip, tai katė maiše verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 03 22, 00:06)
Dabar paskutinis užvežimas į Ermitažą kaip tik visų šitų  Royal Red, Exotic Striped, Arctic White ir Sweet Pink. Bet kadangi žiedstiebiai ilgi ir tuoj, tuoj žiedai pradės skleistis galima bus pirkti tai ką matai  smile.gif  Nes taip, tai katė maiše  verysad.gif

jeigu liks iki išsiskleidimo g.gif
Atsakyti