Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Tino @ 2015 03 13, 16:46)

nu super  thumbup.gif sveikinu  wub.gif o kiek didesnis ir mažesnis? tokie mažiukai dar neturėtų daug skirtis  g.gif

Tai ji ziurejo atstuma nuo uzpakaliuko iki galvytes tai ten kaip pagaut iseina labiausiai juos issitiesusius, vienu metu sake vienas mazesnis zymiai, bet pamatavus net didesnis gavosi, o po permatavimo paliko tokius rezultatus: CRL - 79 mm ir 76,2 mm kito 4u.gif ir sake kad tas antras visas smulkesnis yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 13, 04:07)
SVEIKUTES NESTULYTES  drinks_cheers.gif  VA KAIP TIK NOREJAU PAKLAUSTI DEL KAKLELIO IR ZIURIU JUS DISKUTUOJAT APIE TAI...  mirksiukas.gif  PAS MANE 20SAV BUVO 3CM TAI MAN PASAKE,KAD VISKAS SAVO NORMOSE,DAUGIAU NIEKO NEKOMENTAVO...TAI AS R RAMI SAU,BET DABAR GALVOJU GAL MAN SEKANTI SKANA KAI BUSIU 24SAV REIKIA PAPRASYTI,KAD VEL PAMATUOTU  g.gif  AS BE PERSTOJO LAKSTAU PUSE DIENOS,PASKUI VAKARE I DARBA KAZIN AR NEPRISIZAISIU TAIP  doh.gif  VISKAS SUMAZINSIU TEMPA  smile.gif

pas mane, kai buvom matuoti kakleli, kai mums buvo 22 savaite, tai ismatavo net iki 6 cm. Tai gine buvo laaaabai nustebus. Ziuresim kiek jo beliko sekanti karta, balandzio 1.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 03 13, 17:25)
Aha  biggrin.gif tokia "svajone" turejau labai seniai, kaip ir dvynukus tureti, kai dar nezinojom koki kelia teks nueiti, tai jos ir laikausi  bigsmile.gif mums is tikro smalsu aisku, bet kai pagalvoju giliau, prieinu prie isvados kad nuo to niekas nesikeicia, nei as vezima pirksiu kitoki pagal lyti, nei drabuzelius - as vistiek elgsiuosi neutraliai, tai ta staigmena ir paliksiu gimimo stebuklui ivykus  wub.gif genetike vienu metu lyg ir pasake "jai" kai ziurejo mazesniji vaikiuka, bet gal tik pasigirdo, tad as vis dar tikiuosi, kad auginu poryte ir taskas  biggrin.gif su savimi pazaisiu dar ta 20 sav. per skana, gal jau kazka iziuresiu ir pati  biggrin.gif

Iš tikrųjų taip, man irgi nėra labai svarbu, nes drabužėlių ir lovytės netaikysiu. Kaip ir kambarį jau priešporą mėnesių išdažėm tokia neintensyvia oranžine (juicy melon spalva). Bet tas noras sužinoti tai tik dėl smalsumo patenkinimo biggrin.gif o 20 savaitę kai man darė dabar tai aš net mažiau supratau nei anksčiau, nes žiūri jau atskirus organiukus ir net pimpaliukai man nebuvo aiškūs biggrin.gif

QUOTE(Galileja @ 2015 03 13, 19:26)
pas mane, kai buvom matuoti kakleli, kai mums buvo 22 savaite, tai ismatavo net iki 6 cm. Tai gine buvo laaaabai nustebus. Ziuresim kiek jo beliko sekanti karta, balandzio 1.

Oho kokios jūs ilgakaklės bigsmile.gif
Atsakyti
Atisa foto thumbup.gif tik pasigedau arbuzo, kodel neprarijus biggrin.gif toks vaizdelis man kad mazasis tavo staciai sedi per visa ilgi 4u.gif

kristianos pilvas tai oho koks, jauciu ir maziukai viduj ne tokie maziukai, kada eisit i pasimatyma?

Galileja kaklelio rekordininke kol kas thumbup.gif tikrai 6 cm oho 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 03 13, 18:14)

Sveikinu su smagiu pasimatymu wub.gif

As jau irgi grizau tai vos atvaziavau namuo, matavo maziukes, sake viskas ok sveikos vienodos, bet po to sako kada tau termina stato sakau rugpjucio 1d., ji paskaiciavo rugpjucio 12d. pagal echoskopa. praeita ketvirtadieni matavo viska, tai atitiko 19sav., o siandien ji (kitoj vietoj mums matavo) paskaiciavo kad 18sav. ir 5d., tai rodziau jai praeitus skaiciavimus bet ji sako man per echo siandien tokie ismatavimai.... tai taip susinervinam taip bloga pasidare, galvoju kodel nera tos ramybes verysad.gif dabar tik balandzio 17d. vel pas ja, tai kaip dabar sulaukt tos 17d. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 03 13, 20:11)
Sveikinu su smagiu pasimatymu wub.gif

As jau irgi grizau tai vos atvaziavau namuo, matavo maziukes, sake viskas ok sveikos vienodos, bet po to sako kada tau termina stato sakau rugpjucio 1d., ji paskaiciavo rugpjucio 12d. pagal echoskopa. praeita ketvirtadieni matavo viska, tai atitiko 19sav., o siandien ji (kitoj vietoj mums matavo) paskaiciavo kad 18sav. ir 5d., tai rodziau jai praeitus skaiciavimus bet ji sako man per echo siandien tokie ismatavimai.... tai taip susinervinam taip bloga pasidare, galvoju kodel nera tos ramybes verysad.gif dabar tik balandzio 17d. vel pas ja, tai kaip dabar sulaukt tos 17d. doh.gif

klausyk.... kada go tu galesi ramiai dziaugtis nestumu doh.gif Stiprybes tau ir tavo seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 03 13, 20:11)
matavo maziukes, sake viskas ok sveikos vienodos, bet po to sako kada tau termina stato sakau rugpjucio 1d., ji paskaiciavo rugpjucio 12d. pagal echoskopa. praeita ketvirtadieni matavo viska, tai atitiko 19sav., o siandien ji (kitoj vietoj mums matavo) paskaiciavo kad 18sav. ir 5d., tai rodziau jai praeitus skaiciavimus bet ji sako man per echo siandien tokie ismatavimai.... tai taip susinervinam taip bloga pasidare, galvoju kodel nera tos ramybes verysad.gif

Nesupratau, o kokia problema? blink.gif ko nervuojies? Juk viskas gerai thumbup.gif sveikos vienodos- tai ko trūksta? O tos savaitės tai čia kiekvienam kaip užplaukia žiūriu. Aš skaičiuoju pagal interneto skaičiuokles, ginė savaip ( skirtumas visa savaitė- turbūt priklauso nuo ankstyvos punkcijos), o tie aparatai matuodami vaikučius dar kitaip rodo. Na ir jei vienas mažesnis, tai suprantama, kad bus mažiau savaičų. Bet juk Tavo heterozigotiniai? Tai neturėtų apvalgyt, skirtumas bus be rizikos gyvybei. Na ir ko čia nervintis?
Atsakyti
Mergaites aciu jums, tiesa tu Tino sakai, bet kai isgirsti, kad vel kazkas netaip, smegenys neveikia tik nervas ima, bet dabar va pasivaiksciojom su vyru lauke, tai apsiraminau jau, spardosi mano maziles sveikos ir viskas bus gerai wub.gif
Grazaus visoms vakaro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 13, 20:40)
Atisa foto thumbup.gif  tik pasigedau arbuzo, kodel neprarijus  biggrin.gif  toks vaizdelis man kad mazasis tavo staciai sedi per visa ilgi  4u.gif 

Gal ta suknele kudina mane, siaip tai jauciuosi meska jau biggrin.gif
O man tai kaklelio niekas ir nematavo blink.gif g.gif

Misheliina2, viskas gerai su tavo pupom, nebesijaudink, o daktare veltui gasdina doh.gif Galetu truputi galvoti, ka sakyti ir kaip doh.gif
Atsakyti
Known - sveikinimai su puikiais rezultatais smile.gif kad ir taip toliau viskas sauniai! Tik delt tu lyciu nesuprantu smile.gif nes pati svavoji apie porele, jos labai nori, to tikesies visa nestuma, o turbut ir taip ir bus aisku, gimus dziaugsmo dvigubai. Tik va galvoju, o jeigu visgi ne, ar nenusiminsi pacia dziaugsmingiausia akimirka nors truputi?
Nes man paciai buvo labai stipri nuojauta kad antra bus mergaite, na labai labai, mergaitiskas vardas dar mintyse skambejo net kol nezinojau, jog jau laukiausi. Bet va vistiek bus berniukas, nors kaip ir nesvarbu tikrai, bet va vistiek kirba maza viltele, o gal suklydo, bet bet kuriuo atveju dabar tas visiskai nesvarbu. Tiesiog, o jeigu buciau pasikliovus nuojauta ta stipri ir prasyciau nesakyti lyties, manau butu sioks toks mazas nusivylimas gimstant maziukui. Na bet cia mano nuomone, vat kitas atvejis butu jei tau butu visiskai nesvarbu kas gims, tai bus tikrai staigmenele, bet tu taip smarkiai svajoji apie ta porele!!

Mishelina - viskas pas tave labai gerai, gydytojai labai skirtingai skaiciuoja. Na bet kas per mada jusu gydytoju, gazdina ir gazdina smile.gif laikykis ir bandom islikti ramios!

As dar krutu, bet kai krutu, kad ir i parduotuve isejau, atrode tuoj tuoj gimdysiu biggrin.gif sunku vaikscioti, vezlio greitumu.. Ne del tonkad pilvas didelis butu, bet pilvas lyg kieteja judant, pasidaro sunkus, spaudzia apacia... Pirmadieni vaziuosi pas gydytoja, pas kuri planuoju gimdyt, paziuresim kokie bus rezultatai. Bus jau beveik 37 savaites, tai kad jei ka galesiu gimdyt, nes po apziuros kazkaip labai pasiaktyvina man viskas, bet gal netikrins jis nieko, tik pasnekesim.
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
Man snd teko ligoninei apsilankyti doh.gif is darbo sus asarom isejau , sitaip kaire ranka skaudejo judinant ..nuvaziavau I ligonine, saugisliu uzddegimas ar kazkas tokio. idejo I itvara , ir savaiute jokio darbo , nieko nedaryti . IR vel as namie vel nedirbu biggrin.gif doh.gif bet nelabai noreciau prisizaisti su ta ranka , kad nebutu ko blogiau . verysad.gif

As visus mazus skausmus nuskaitau kad viskas taip turi buti , bet va jau trecia ar ketvirta diena , kartais pilve , kaip su adatelem pradeda dilgcioti ir nustoja , bet taip nemaloniai g.gif
eho man kita savaite , tai kazkaip nesinori vaziuoti I ligonine I stoveti ten kokias 5 val , ir kazi ar patikrintu is vis doh.gif sakau gal kuriai kazkas panasaus ?
Atsakyti
[quote=Pumpule,2015 03 13, 21:01]
Known - sveikinimai su puikiais rezultatais smile.gif kad ir taip toliau viskas sauniai! Tik delt tu lyciu nesuprantu smile.gif nes pati svavoji apie porele, jos labai nori, to tikesies visa nestuma, o turbut ir taip ir bus aisku, gimus dziaugsmo dvigubai. Tik va galvoju, o jeigu visgi ne, ar nenusiminsi pacia dziaugsmingiausia akimirka nors truputi?
Nes man paciai buvo labai stipri nuojauta kad antra bus mergaite, na labai labai, mergaitiskas vardas dar mintyse skambejo net kol nezinojau, jog jau laukiausi. Bet va vistiek bus berniukas, nors kaip ir nesvarbu tikrai, bet va vistiek kirba maza viltele, o gal suklydo, bet bet kuriuo atveju dabar tas visiskai nesvarbu. Tiesiog, o jeigu buciau pasikliovus nuojauta ta stipri ir prasyciau nesakyti lyties, manau butu sioks toks mazas nusivylimas gimstant maziukui. Na bet cia mano nuomone, vat kitas atvejis butu jei tau butu visiskai nesvarbu kas gims, tai bus tikrai staigmenele, bet tu taip smarkiai svajoji apie ta porele!!

Na gal as cia labiau tas emocijas isreiskiu forume rasant ax.gif porele - tai tiesiog idile, apie kuria svajoti tikrai nedraudziama ir manau visos kurios nesioja dvynukus apie tai pasvajoja ir pagalvoja, o man tas zaidimas su savimi ir yra smagiausias procesas tiesa sakant, klaust pacios nu kas gi ten gyvena bigsmile.gif ir jeigu gims vienodu lyciu vaikiukai tai minuteles gal reikes susivokti, bet meiles tikrai nesumazes ir dziaugsiuosi bet ka turedama wub.gif tad gal as cia taip vis pabreziu apie ta porele, bet is esmes man tikrai svarbu, kad vaikiukai yra sveiki, to prasiau Dievo kiekviena diena iki genetiniu, na dabar praysiu porytes gal, nzn kaip cia man uzplauks biggrin.gif kadangi tikiu svajoniu issipildymu ir tuo vadovaujuosi, gal del to taip smarkiai apie tai kalbu ir galvoju, bet viduje tikrai esu rami del to, kad gimus bet kam nenusivilsiu, nes labiausiai norejau, kad jie butu sveiki - taip ir yra! Tas dziaugsmas netelpa sirdy, o musu maziukai ir bus musu maziukai, nesvarbu kokios ju lytys, vardus turesim po kelis variantus kiekvienam tiek mergaiciu tiek berniuku ir jau kai pamatysim kas ten gyveno nuspresim kokie tie vardai jies tinka labiausiai 4u.gif
Atsakyti