Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(vitaleja @ 2015 03 25, 13:04)
Isivaidzduoju biggrin.gif  wub.gif laukiu ir as kada stipriau jausis. O dabar paziurejau tu visom 4 savaitem mane lenki, tai uz keturiu sav as busiu dar didesne uz tave, nes potencialas augimui didziulis lotuliukas.gif

paisvveriau snd ir isigandau biggrin.gif doh.gif atrodo tiktai neryju .. bet is kur tas svoris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 03 24, 12:22)
4u.gif Bet va vakar perziurejau kitu mergaiciu foto, as nuo Karalindos berots 3 sav atsilieku, tai jos pilvelis oho kaip isauges, tai dabar ir prasides tikrasis augimas. As va sianakt atsibudau, nes man pilva kaip pries menesines skaudejo, biskuti buvau isigandusi, bet manau, kad dabar jis labai auga, tai as ir jauciu skausma. Nenoriu blogu minciu isileisti, nes viso sio nestumo metu tarpais jauciu ta skausma. Tikiuosi ir kitoms taip buna  g.gif

Tiesa, Vitaleja, siand kaip tik gyd. manes uzklause ar nejauciu tokiu skausmu kaip per mmm, nenoriu dabar taves isgasdint, bet man sake jeigu tokius skausmus jaust pradesiu tai greitai i ligonine vaziuot. Tai pasirodo tie skausmai nera gerai. Gal cia jau saremiai taip jaucias? as net neisivaizduoju kaip tie saremiai atrodo. Nezinau kokio stiprumo pas tave tie skausmai ir kaip daznai buna, bet gal visgi uzklaust reiktu pas savo gyd. Zinau kad jau tau per akis to jaudulio, ir kitos juk raso kad tu pamaudenimu kaip per mmm buna, bet gal del viso pikto tiesiog reiktu uzklaust, gal paziures ar viskas ten tvarkoj. Nepyk dar karta jei nerima sukelsiu su sia zinute, tiesiog geriau gal zinot ir apsidraust negu galvot kad viskas ok, o vdrug ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 25, 15:02)
Tiesa, Vitaleja, siand kaip tik gyd. manes uzklause ar nejauciu tokiu skausmu kaip per mmm, nenoriu dabar taves isgasdint, bet man sake jeigu tokius skausmus jaust pradesiu tai greitai i

sveikutes 4u.gif va butent tie mm skausmai ir man nakti uzejo, laukiau kol praeis bet nepraejo o atsistojus atrodo atlegsta bet tada gimda sutraukinejo... tai susidejau daiktukus ir atsiguliau nakti klinikose. viska patikrino viskas normaliai kaklelis ciut patrumpejes ir 1,5 cm praviras rezidente sake gal nuo pusles..na bet kokiu atveju gavau nestuma tausojanti rezima zodziu siandien oficiali dekreto pradzia prasidejo su fejverkais:)))) vadinasi bandziau kuo daugiau pasidaryt paskutines dienas doh.gif ryt isleis jau turbut tai galesiu jau save lepinti:) zodziu dekreto neislaukiau normalaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 25, 15:28)
sveikutes 4u.gif  va butent tie mm skausmai ir man nakti uzejo, laukiau kol praeis bet nepraejo o atsistojus atrodo atlegsta bet tada gimda sutraukinejo... tai susidejau daiktukus ir atsiguliau nakti klinikose. viska patikrino viskas normaliai kaklelis ciut patrumpejes ir 1,5 cm praviras rezidente sake gal nuo pusles..na bet kokiu atveju gavau nestuma tausojanti rezima zodziu siandien oficiali dekreto pradzia prasidejo su fejverkais:)))) vadinasi bandziau kuo daugiau pasidaryt paskutines dienas  doh.gif  ryt isleis jau turbut tai galesiu jau save lepinti:) zodziu dekreto neislaukiau normalaus smile.gif

Ojojoj Edena blink.gif Na ir naujienos doh.gif Visgi tas poilsis ir nestresavimas labai reikalingi, ne siaip is lempos gydytojai liepia ilsetis. Gerai kad susgriebiai nuvaziuot iki kliniku. Bet kad prasiveres jau 1.5 cm cia nieko? g.gif Nu tai turesi dabar jau save ziuret kaip kiausinuka isties, kad ir per nervus, bet su dekretu tav drinks_cheers.gif 4u.gif
O leliukas tavo kokio jau dydzio?
Atsakyti
Burbuliacija
Su puikia TA,tai tau pasakekad tie skausmai negerai...,man sake jeigu ne ilgi pamaudenimai tai nieko jeigu tik ilgai tesiasi ir su gimdos susitraukimais tai blogai.

Edena gerai,kad nuvaziavai i ligonine, dabar ramiau bus, dabar ilsiekis daugiau gulinek,jau dabar tikros atostogos,lepink save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 25, 15:39)
Ojojoj Edena  blink.gif  Na ir naujienos doh.gif   Visgi tas poilsis ir nestresavimas labai reikalingi, ne siaip is lempos gydytojai liepia ilsetis. Gerai kad susgriebiai nuvaziuot iki kliniku. Bet kad prasiveres jau 1.5 cm cia nieko?  g.gif  Nu tai turesi dabar jau save ziuret kaip kiausinuka isties, kad ir per nervus, bet su dekretu tav  drinks_cheers.gif  4u.gif  
O leliukas tavo kokio jau dydzio?

nu tai va sunku sustabdyt atrodo viska gali ta pati padaryt o pasirodo ne doh.gif nieko uztai siandie pati geriausia diena sau ramiai neriu, valgau, miegu, raudonais zandais visa jau vaizdas kitas rolleyes.gif o leliukas atitinka 32 sav! nepaklausiau tik svorio5 ryto tokia lunatike buvau vos ka maciau doh.gif bet tai jei pries 3 sav 1,2 tai jau dabar koks 1,7 kg bus jauciu wub.gif nieko salia manes guli nestuke 10 savaiciu jau nuo 25 sav gulimas rezimas tai kaip pagalvoju kokios mes laimingos kad dar visai vien gulet nereikia, ne tas zodis 4u.gif del kaklelio tai labai nesureiksmino ale nuo pusles truputi gal toks, nieko nesake apie jau artejanti gimdyma tik ilsetis daugiau 4u.gif

misheliina grazus pilvukas nedidukas kaip dvynuku wub.gif o kad nuvaziavau tai tikrai ramiau nu paskui galvoju ar cia jau paeit is skausmo turi negalet kad kreiptis , o maza ka ziuretas tik 19 sav ir kaklelis ir vandenys tas detalusis echo o siandien jau 30...

Burbuliacija kaip smagu kad pasimatei su maziukais wub.gif faini svoriukai dabar paaugs vis kas savaite po koki 150-200 4u.gif o kaklelis super!

pas mane pries tai toks buvo o dabar3,4 tai sake norma bet patrumpejes nuo buvusio ir gelezis 104, gavau ir as tu tabletyciu gelezies blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 25 kovo 2015 - 16:20
QUOTE(Edena @ 2015 03 25, 16:15)
nu tai va sunku sustabdyt atrodo viska gali ta pati padaryt o pasirodo ne  doh.gif  nieko uztai siandie pati geriausia diena sau ramiai neriu, valgau, miegu, raudonais zandais visa jau vaizdas kitas  rolleyes.gif  o leliukas atitinka 32 sav! nepaklausiau tik svorio5 ryto tokia lunatike buvau vos ka maciau doh.gif  bet tai jei pries 3 sav 1,2 tai jau dabar koks 1,7 kg bus jauciu  wub.gif nieko salia manes guli nestuke 10 savaiciu jau nuo 25 sav gulimas rezimas tai kaip pagalvoju kokios mes laimingos kad dar visai vien gulet nereikia, ne tas zodis  4u.gif
pas mane pries tai toks buvo o dabar3,4 tai sake norma bet patrumpejes nuo buvusio ir gelezis 104, gavau ir as tu tabletyciu gelezies blush2.gif

Na tai ilsekis Edenut, darbai niekur nepabegs, svarbiausia juk kad leliukai nepabegtu 4u.gif

O gelezis ziuriu visoms cia problema. As tai pasisakiau kad nuo 2u tableciu labai negera tapo, tai sake po viena gerti ir stebes ja. Tai tiesiog bandysiu su maistu daugiau gauti.

Ka gero neri? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 25, 16:38)
Na tai ilsekis Edenut, darbai niekur nepabegs,  svarbiausia juk kad leliukai nepabegtu  4u.gif 

O gelezis ziuriu visoms cia problema. As tai pasisakiau kad nuo 2u tableciu labai negera tapo, tai sake po viena gerti ir stebes ja. Tai tiesiog bandysiu su maistu daugiau gauti.

Ka gero neri?  bigsmile.gif

aha as irgi sakiau vel grizus sesiu ant apelsinnu naturaliu sulciu ir visokiu kitokiu sveiku dalyku bandyt reik gelezi atsiiimt is maistuko tos tabletes doh.gif
o neriu pleduka - antklode vasarai i vezimeli priderinau spalva ir pasineriau i nerima wub.gif bigsmile.gif ramina ir daiktas bus biggrin.gif
Atsakyti
Edenut 4u.gif ilsekis, eina sau kaip kartais nezinia kas musu laukia, svarbiausia viskas ok 4u.gif

Burbuliacija, su sekminga TA 4u.gif smagu, o as jau nemacius nuo vasario 5 savosios , jau noretus pasimatyt, bet kaip suprantu kitas scanas 32 savaite, tai dar teks palaukti doh.gif dar man tik 28, eina 29ta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 25, 18:18)

o neriu pleduka - antklode vasarai i vezimeli priderinau spalva ir pasineriau i nerima  wub.gif  bigsmile.gif  ramina ir daiktas bus  biggrin.gif

Saunuole, naudinga veikla uzsiemi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2015 03 25, 20:42)
o as jau nemacius nuo vasario 5 savosios , jau noretus pasimatyt, bet kaip suprantu kitas scanas 32 savaite, tai dar teks palaukti  doh.gif dar man tik 28, eina 29ta  4u.gif

Aha, ilgokai laukt tenka doh.gif Man tai neprailgsta laikas dabar kai kas 2 sv einu rolleyes.gif

Galvojau busit tema damususios, o cia tylu kazkaip g.gif Nauja jau sukurta, tad ciop ciop, hu ha, hurry up! biggrin.gif

Pasifica, sorry, as tiesiog nukopinau sios temos sarasa, ir kas i az parase del pataisymu, tas pataisiau, nes Atisa juk rase paryskintai kad jei kokiu klaidu yra sarase, prasom prasinesti i az arba tiesiai forumo, paskutiniuose temos puslapiuose.
Mergaites, nepykit, tikrai neiseina visu tiksliai atsiminti, tad pacios turite siek tiek ideti daugiau iniciatyvos, pries baigiantis temai, jeigu yra netiklsumu jusu informacijoj, ir norit kad jos butu pataisytos, rasykit didelem raudonom raidem, arba tiesiai i az kurejai, arba pacios imkites iniciatyvos sukurti nauja tema, cia nera taisykliu kad butent tas ar anas zmogus privalo sukurti. Pacios darom viska del saves. Tad dar karteli sorry jeigu yra netikslumu sarase, teks taisyti sekancioj temoj, nes dabar jau pataisyti nebeimanoma...

Kaip bebutu, smagaus visoms bendravimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 25, 22:34)
Saunuole, naudinga veikla uzsiemi  thumbup.gif
Papildyta:

burbuliacija saunuole aciu uz temute nauja 4u.gif labai grazi!!:) o jau visa musu buri sudeliot teisingai tai yra ka veikti, medalis first.gif

Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 25, 14:02)
Tiesa, Vitaleja, siand kaip tik gyd. manes uzklause ar nejauciu tokiu skausmu kaip per mmm, nenoriu dabar taves isgasdint, bet man sake jeigu tokius skausmus jaust pradesiu tai greitai i ligonine vaziuot. Tai pasirodo tie skausmai nera gerai. Gal cia jau saremiai taip jaucias? as net neisivaizduoju kaip tie saremiai atrodo. Nezinau kokio stiprumo pas tave tie skausmai ir kaip daznai buna, bet gal visgi uzklaust reiktu pas savo gyd. Zinau kad jau tau per akis to jaudulio, ir kitos juk raso kad tu pamaudenimu kaip per mmm buna, bet gal del viso pikto tiesiog reiktu uzklaust, gal paziures ar viskas ten tvarkoj. Nepyk dar karta jei nerima sukelsiu su sia zinute, tiesiog geriau gal zinot ir apsidraust negu galvot kad viskas ok, o vdrug ne  unsure.gif

Burbuliacija negazdink verysad.gif As manau, kad man tas pilvelis auga tokiais suoliais ir cia vienas is ju. Stai dabar kelios dienos visai nieko, kartais toks trumpalaikis spazmukas praeina, bet nesmarkiai. Esu linkusi galvoti, kad man jau taip ir bus, nes nestumo pradzioje tai net labai skaudedavo. Nezinau nei Ka galvoti, bet va kalbejau su savo pusbrolio zmona, nes ji laukiasi, tai sako kad ir jai taip skaudedavo ir uzeidavo, taip kad net reikdavo atsisesti. O va jau 29 teminas o pilvelis dar net nediruosia lukstentis biggrin.gif
Zinoma, jei uzeis labai, tai nelauksiu, tik kazin kas cia sureguos labai, as uk, kitos cia taisykles su tais nestumais doh.gif
Siandiena buvo laisvadienis, tai stengiausi kuo daugiau pabuti lovoje ir pasiilseti kuo daugiau. Tikiuosi, kad nebus jokiu netiketumu, o balandzio 16 man skanas, tai ziuresim ka papasakos.
Papildyta:
Burbuliscija, o nauji namuciai tai nai nai mirksiukas.gif Labai aciu 4u.gif
Atsakyti