Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

Labas 4u.gif
1 variantasman labiausiai patiko,taip ir yra blush2.gif
prisiduodu 72,2kg sakyciau + 200gr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 04 17, 07:52)
Labuka  4u.gif  as tj nzn kiek sveriu, svarstykles namuose, o as pas mamuka gryzus.. vakar parsiveze visa traumuota... burnoje turiu 5 ar 7 siules -rove protiny danty...  doh.gif  verysad.gif daug verkiau- nors 2 kartus leido vaistus, bet tolek kankino...maniau alpsiu... db turiu liuksiska "Dieta" - neprasizioju... o est noriu... doh.gif  unsure.gif  nu bet dzin kaip nors.. tik tie siulai badosi - ziauriai  doh.gif  ax.gif

oj,brangioji,žinau, ką tai reikškia. skauda siaubingai, žandas ištinsta, pamėlynuoja pažaliuola, dar šiek tiek pageltonuoja ir viskas vėl kaip buvę. man dar buvo palikę vieną siūlę tai kelionės metu taip trukdė, išraunu (maniau koks maisto likutis), žiūriu siūlas doh.gif
QUOTE(TITA777 @ 2015 04 17, 08:42)
Gagutee 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bjaurus reikalas. Man du is kart buvo israuti. Gerai, kad is kart abu nes kita karta vargu ar buciau pasiryzus.

Šiaip dviejų iškart nerauna. Gali žmogui dozė nuskausminamųjų būti per didelė. Man tris pašalino. Du traukė ir vieną super didelį operavo. Dantis man labai sustūmė prieky. Taip gaila pasidarė verysad.gif labai gražius dantis turėjau.Norėčiau susitvarkyt,bet geležinkelis gasdina...

sportuoti tai stengiuosi tikrai.bet ir mano sūnus ne visad leidžia. atsiguliu daryt pratimo ant kilimėlio,o jis sako "mama, sukis ant šoniuko ir miegok" lotuliukas.gif
Atsakyti
laina griezta bet labai gera cia numetei thumbup.gif as vis turiu vilti kad moterys kazkada pagaliau supras kaip kas yra is tikruju, o ne puls laikytis ivairiausiu dietu kurios nesekmingai baigiasi doh.gif
sporta as vis labiau pamilstu, niekada nebuvau didele sportininke. Ir niekada nemaniau kad begiosiu. Bet kokia savijauta nereali po jo, ypac po begiojimo gryname ore. Ir tas raumenuku skausmas po treniruotes .. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Crystel* @ 2015 04 17, 08:01)
Labas rytas !

As savimi didziuojuosi, tiek edziau bet issportavau, uzlipus snd ant svarstykliu akys ant kaktos issoko;- 57.1  thumbup.gif nuotaika pakilo 100 kartu! Ta proga padidinsiu pratimu skaiciu  cool.gif

thumbup.gif Šaunu

QUOTE(gagutee @ 2015 04 17, 08:52)
Labuka  4u.gif  as tj nzn kiek sveriu, svarstykles namuose, o as pas mamuka gryzus.. vakar parsiveze visa traumuota... burnoje turiu 5 ar 7 siules -rove protiny danty...  doh.gif  verysad.gif daug verkiau- nors 2 kartus leido vaistus, bet tolek kankino...maniau alpsiu... db turiu liuksiska "Dieta" - neprasizioju... o est noriu... doh.gif  unsure.gif  nu bet dzin kaip nors.. tik tie siulai badosi - ziauriai  doh.gif  ax.gif

Žinau ką reiškia...po pirmo protinio traukimo, tai dėl sntro taip ir nebenuėjau blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
Nu labu, eisiu lentuke sutvarkyt veliau biskiuka.. visdar dietinuosi..est noriu kaip zveris... pamatau maiosta seiletekis..uzuodziu seiletekis... blink.gif tuoj busiu apsiputojus kaip pasiutes suo... doh.gif o dar mamukas sriubukes pamirso nupirkt - vienintelis daiktas kury geriant - ale valgant- neskauda... doh.gif blink.gif tj db is vis badas... verysad.gif
Nu man kai rove virsutinius protinius ne man ten skaudejo- nu paskaudejo pora dieneliu po to, bet normaliai.. o si karta..hmmm skaudejo ir raunant- tiksliau operuojant..nes buvo ir skalpelis..ir daug kraujo ir t.t. nes pas mane jis buvo neisdyges... doh.gif o ir db... nuo ketvirtadienio po piet jau sulakiau ibumetino 400 visa lapeli wub.gif mintu vaistais blush2.gif doh.gif

QUOTE(rivadera @ 2015 04 17, 21:51)
oj,brangioji,žinau, ką tai reikškia. skauda siaubingai, žandas ištinsta, pamėlynuoja pažaliuola, dar šiek tiek pageltonuoja ir viskas vėl kaip buvę. man dar buvo palikę vieną siūlę tai kelionės metu taip trukdė, išraunu (maniau koks maisto likutis), žiūriu siūlas  doh.gif
Šiaip dviejų iškart nerauna. Gali žmogui dozė nuskausminamųjų būti per didelė. Man tris pašalino. Du traukė ir vieną super didelį operavo. Dantis man labai sustūmė prieky. Taip gaila pasidarė  verysad.gif  labai gražius dantis turėjau.Norėčiau susitvarkyt,bet geležinkelis gasdina...

As del gelezinkelio ir traukiu biggrin.gif virsuje jau puse meteliu uzdeta, db turi det apacia doh.gif vat tada busiu - tu tu tuuu biggrin.gif bet pofik - svarbu sypsena bus grazi blush2.gif o del dvieju rovimo is karto- zinok rauna, draugei rove..viena kart vienoj pusej du- virsui ir apacioj, kita kart kitoj pusej vel 2- virsui ir apacioje unsure.gif
Atsakyti
Labas mano mielosios 4u.gif
Kaip Jums sekasi?
Aš va sergu doh.gif oras toks bjaurus, o norisi šilumos ir saulutės wub.gif su svoriuku viskas pas mane ok, intensyviai sportuoju (tik dabar ligos metu sumažinau apkrovas nes sportuoju namie) kūno linijos darosi dailesnės ir motyvacijos tik daugėja smile.gif tai tokios žinos iš mano pusės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 04 18, 13:44)
Nu labu, eisiu lentuke sutvarkyt veliau biskiuka.. visdar dietinuosi..est noriu kaip zveris... pamatau maiosta seiletekis..uzuodziu seiletekis...  blink.gif  tuoj busiu apsiputojus kaip pasiutes suo...  doh.gif  o dar mamukas sriubukes pamirso nupirkt - vienintelis daiktas kury geriant - ale valgant- neskauda...  doh.gif  blink.gif  tj db is vis badas...  verysad.gif
Nu man kai rove virsutinius protinius ne man ten skaudejo- nu paskaudejo pora dieneliu po to, bet normaliai.. o si karta..hmmm skaudejo ir raunant- tiksliau operuojant..nes buvo ir skalpelis..ir daug kraujo ir t.t. nes pas mane jis buvo neisdyges...  doh.gif o ir db... nuo ketvirtadienio po piet jau sulakiau ibumetino 400 visa lapeli  wub.gif  mintu vaistais  blush2.gif  doh.gif
As del gelezinkelio ir traukiu  biggrin.gif  virsuje jau puse meteliu uzdeta, db turi det apacia  doh.gif vat tada busiu - tu tu tuuu biggrin.gif bet pofik - svarbu sypsena bus grazi  blush2.gif  o del dvieju rovimo is karto- zinok rauna, draugei rove..viena kart vienoj pusej du- virsui ir apacioj, kita kart kitoj pusej vel 2- virsui ir apacioje  unsure.gif

o ilgai jį reikia nešioti? Man tik apačioj reikia, bet niekaip neišdrįstu doh.gif o po ištraukimo tai 3 ar 4 kg numečiau, nuo tada turimų 51-52kg.. buvau kūūūdena lotuliukas.gif tokia būti nebenorėčiau schmoll.gif kabėjo džinsai, nusipirkau kitus tai kaulus trindavo. ir kas baisiausia, kad sunkiai užaugo jie... doh.gif dabar reik tokios dietos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 04 19, 08:24)
o ilgai jį reikia nešioti? Man tik apačioj reikia, bet niekaip neišdrįstu  doh.gif  o po ištraukimo tai 3 ar 4 kg numečiau, nuo tada turimų 51-52kg.. buvau kūūūdena  lotuliukas.gif tokia būti nebenorėčiau  schmoll.gif  kabėjo džinsai, nusipirkau kitus tai kaulus trindavo. ir kas baisiausia, kad sunkiai užaugo jie... doh.gif  dabar reik tokios dietos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif na man siule nuo metu iki 2..kadangi noriu viska normaliai ( sakandis, isvaizda ir visa kita), tai mano prognoze 2 metai biggrin.gif
Visai tu nenorek tokios dietos schmoll.gif nieko is jos gero...kaip greit pabega taip greit sugrysta... kai sirgau, per savaite ~6 kg pabego... unsure.gif ir sugryzo per pora sav, jauciu dar su kaupuku... tad labai nenoriu ir sitos savo busenos..nes zn kad kas db nukris, tas pareis doh.gif nes as tikrai valgysiu.. kai galesiu doh.gif wub.gif
Atsakyti
na, as tai jau nenorec tu 'gelezinkeliu' ,nebent, jau rimta sveikatos problema butu. Kai vaikai vaiksto, tai dar nieko, bet kai suaugusieji , tai kazkaip ... nelabai man...o tuo labiau, kad ilgas atitaisymo laikotarpis, o nuemus - labai daznai dantys sugrizta i pirmine busena doh.gif ... na, kai kurie ortodontai ta nutyli doh.gif ...

ech, kad 'atvaike' mane ant zirgo visa valanda... nulipau, tai kojos kaip vatines buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 19, 16:32)
na, as tai jau nenorec tu 'gelezinkeliu' ,nebent, jau rimta sveikatos problema butu. Kai vaikai vaiksto, tai dar nieko, bet kai suaugusieji , tai kazkaip ... nelabai man...o tuo labiau, kad ilgas atitaisymo laikotarpis, o nuemus - labai daznai dantys sugrizta i pirmine busena doh.gif ... na, kai kurie ortodontai ta nutyli doh.gif ...

ech, kad 'atvaike' mane ant zirgo visa valanda... nulipau, tai kojos kaip vatines buvo biggrin.gif

Na jei tu jau kompleksuotum sypsotis...tj manau gal r pasvarstytum ape juos.. g.gif ax.gif as zinau kad bent pabandysiu kazka pakeisti, o be to siuo metu net su tuo gelezinkeliu sypsausi daug dazniau ir atvirene sypsena nei pries tai..nors kai uzsidejau galvojau neprasiziosiu kol nenuims blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
Praeitos svaites lentele 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 04 17, 21:51)
sportuoti tai stengiuosi tikrai.bet ir mano sūnus ne visad leidžia. atsiguliu daryt pratimo ant kilimėlio,o jis sako "mama, sukis ant šoniuko ir miegok"  lotuliukas.gif

neprisidavinesi? g.gif

Sios savaites lentele 4u.gif Sveikinam prisijungus nauja nare 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 04 19, 18:04)
Na jei tu jau kompleksuotum sypsotis...tj manau gal r pasvarstytum ape juos..  g.gif  ax.gif  as zinau kad bent pabandysiu kazka pakeisti, o be to siuo metu net su tuo gelezinkeliu sypsausi daug dazniau ir atvirene sypsena nei pries tai..nors kai uzsidejau galvojau neprasiziosiu kol nenuims  blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Praeitos svaites lentele  :

tai ne del sypsenu kompleksuociau...labai nepatogus reikalas, skausmingas pradzioj, ir siaip, prilenda maisto schmoll.gif ... sakau, metai du - kankynes, o rezultatas - abejotinas... kas kita, tai tvarkoma tokie dalykai vaikysteje

ei, kad buvau prisidavus ana savaite cool.gif kiba neuzmatei... ale koks skirtumas biggrin.gif
Atsakyti