Nu labu, eisiu lentuke sutvarkyt veliau biskiuka.. visdar dietinuosi..est noriu kaip zveris... pamatau maiosta seiletekis..uzuodziu seiletekis...

tuoj busiu apsiputojus kaip pasiutes suo...

o dar mamukas sriubukes pamirso nupirkt - vienintelis daiktas kury geriant - ale valgant- neskauda...

tj db is vis badas...
Nu man kai rove virsutinius protinius ne man ten skaudejo- nu paskaudejo pora dieneliu po to, bet normaliai.. o si karta..hmmm skaudejo ir raunant- tiksliau operuojant..nes buvo ir skalpelis..ir daug kraujo ir t.t. nes pas mane jis buvo neisdyges...

o ir db... nuo ketvirtadienio po piet jau sulakiau ibumetino 400 visa lapeli

mintu vaistais
QUOTE(rivadera @ 2015 04 17, 21:51)
oj,brangioji,žinau, ką tai reikškia. skauda siaubingai, žandas ištinsta, pamėlynuoja pažaliuola, dar šiek tiek pageltonuoja ir viskas vėl kaip buvę. man dar buvo palikę vieną siūlę tai kelionės metu taip trukdė, išraunu (maniau koks maisto likutis), žiūriu siūlas
Šiaip dviejų iškart nerauna. Gali žmogui dozė nuskausminamųjų būti per didelė. Man tris pašalino. Du traukė ir vieną super didelį operavo. Dantis man labai sustūmė prieky. Taip gaila pasidarė

labai gražius dantis turėjau.Norėčiau susitvarkyt,bet geležinkelis gasdina...
As del gelezinkelio ir traukiu

virsuje jau puse meteliu uzdeta, db turi det apacia

vat tada busiu - tu tu tuuu

bet pofik - svarbu sypsena bus grazi

o del dvieju rovimo is karto- zinok rauna, draugei rove..viena kart vienoj pusej du- virsui ir apacioj, kita kart kitoj pusej vel 2- virsui ir apacioje