Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

QUOTE(elskan @ 2015 04 22, 22:02)
O as be bulviu ir bandeliu gyvent negaliu....jos tokios skanios mmmmm doh.gif  biggrin.gif

nu bandelės su mėlynėm, tarkim, man nerealu.bet bulvių niekad nereikėjo. vyro nėra tai parsinešu tris bulves trim dienom, vaikui smile.gif iškur man auga svoris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 04 22, 20:58)
Kai uzeina man tas edimas,tada tiek pasiteisinimu atrandu....o paskui savigrauza nezmoniska uzpuola,ir taip beveik kasdien,edu ir verkiu biggrin.gif

va cia ir blogiausia - savigrauza. net mokslo irodyta, kad neigiamos emocijos labai trukdo krist svoriui. ir priesingai - malonios emocijos, issikyre endorfinai - pagreitina medziagu apykaita.

QUOTE(elskan @ 2015 04 22, 23:02)
O as be bulviu ir bandeliu gyvent negaliu....jos tokios skanios mmmmm :

o kodel tu bijai bulviu? normali darzove, ir ner tokia jau kaloringa, jei nekepsi aliejuje. bulves kaloringumas apie 100 kcal /100g virtos... ar net maziau.tas pats, ka valgyti kose mirksiukas.gif
del bandeliu tai sutinku, kad gal ir ne pats sveikiausias variantas biggrin.gif ...na, bet kazkaip gi galima rast alternatyva joms mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rivadera @ 2015 04 22, 23:30)
nu bandelės su mėlynėm, tarkim, man nerealu.bet bulvių niekad nereikėjo. vyro nėra tai parsinešu tris bulves trim dienom, vaikui  smile.gif  iškur man auga svoris  doh.gif

svoris auga ne nuo tam tikru produktu Svoris auga nuo per didelio suvartojamu kaloriju skaiciaus, ir mazo judrumo, suletejusios medziagu apykaitos ir pan. Gali ir darzoves valgydamas labai sekmingai storeti, o valgydamas kepta vista ar torta - sukusti mirksiukas.gif

merginos - skaiciuokit, judekit, tik nebadaukit. daugiau geru emociju, pasitikejimo bei susitarimo su savimi, ir turi pavykti
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Saulė šviečia, geras oras, vasara artėja, nesinori kimšti maisto lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
as tikrai pastebejau kad siom dienom judu daugiau negu suvalgau,o tai reiskia kad siandien svarsytykliu skaiciukai rode - 4u.gif ax.gif wub.gif
Nedaug bet jis man tik vietoj stovejo jau gal metus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gaguteee, tavo patarimas padėjo ir svoris vakar pajudėjo biggrin.gif Aišku, nežinau, kiek ilgam, bet minusą smagu pamatyti po visų atostogų wub.gif
Atsakyti
laba
prisiduodu - 62.4 kg .
labai fain prasijojau laukuose, tik kad vejas ziaurus ... bet vis vien, dusia atsigavo biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Labai greit ta savaite praejo blink.gif 4u.gif prisiduodu smile.gif 72.00
Atsakyti
Kazin nieko kad as i savio zalia kokteiliuka kefyra pilu? g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Siandien lyg vasara jau ateit turi? biggrin.gif idomu idomu koks tas oras, mes zadam pasikepti saslyku smile.gif

O svoris mano vietoje. gal kad sergu, is vis nejudu jau apie savaite laiko.. svarbu neauga smile.gif

Tai kokie planai siandienai pas jus? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Crystel, gerai, kad neauga 4u.gif Vakar lepinausi bulvių koše biggrin.gif
Atsakyti
Labu biggrin.gif pabadavau ir turiu pliusa blink.gif doh.gif jega...nu tokio soko ant svarstykliu uzlipus nebuvau senai patyrus... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 04 26, 12:07)
Labu biggrin.gif pabadavau ir turiu pliusa  blink.gif  doh.gif  jega...nu tokio soko ant svarstykliu uzlipus nebuvau senai patyrus...  unsure.gif  doh.gif

4u.gif
Atsakyti