QUOTE(elskan @ 2015 04 22, 20:58)
Kai uzeina man tas edimas,tada tiek pasiteisinimu atrandu....o paskui savigrauza nezmoniska uzpuola,ir taip beveik kasdien,edu ir verkiu
va cia ir blogiausia - savigrauza. net mokslo irodyta, kad neigiamos emocijos labai trukdo krist svoriui. ir priesingai - malonios emocijos, issikyre endorfinai - pagreitina medziagu apykaita.
QUOTE(elskan @ 2015 04 22, 23:02)
O as be bulviu ir bandeliu gyvent negaliu....jos tokios skanios mmmmm :
o kodel tu bijai bulviu? normali darzove, ir ner tokia jau kaloringa, jei nekepsi aliejuje. bulves kaloringumas apie 100 kcal /100g virtos... ar net maziau.tas pats, ka valgyti kose
del bandeliu tai sutinku, kad gal ir ne pats sveikiausias variantas

...na, bet kazkaip gi galima rast alternatyva joms
Papildyta:
QUOTE(rivadera @ 2015 04 22, 23:30)
nu bandelės su mėlynėm, tarkim, man nerealu.bet bulvių niekad nereikėjo. vyro nėra tai parsinešu tris bulves trim dienom, vaikui

iškur man auga svoris
svoris auga ne nuo tam tikru produktu Svoris auga nuo per didelio suvartojamu kaloriju skaiciaus, ir mazo judrumo, suletejusios medziagu apykaitos ir pan. Gali ir darzoves valgydamas labai sekmingai storeti, o valgydamas kepta vista ar torta - sukusti
merginos - skaiciuokit, judekit, tik nebadaukit. daugiau geru emociju, pasitikejimo bei susitarimo su savimi, ir turi pavykti