Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - ką rekomenduojat?

Sveiki, o aš vilniečiams drąsiai galiu rekomenduoti Baldų tonas. thumbup.gif . Meistras Robertas thumbup.gif . Tikrai darbas atliekamas sąžiningai ir kokybiškai ir kainos nesikandžioja. Manau darbai bei jų gausa pasako už save. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutele @ 2016 03 07, 23:56)
Sveiki, o aš vilniečiams drąsiai galiu rekomenduoti Baldų tonas.  thumbup.gif . Meistras Robertas  thumbup.gif . Tikrai darbas atliekamas sąžiningai ir kokybiškai ir kainos nesikandžioja. Manau darbai bei jų gausa pasako už save.  4u.gif  wub.gif

REKLAMA REKLAMA REKLAMA ":)
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2016 01 26, 12:06)
Taigi nueikite pas abu su norima virtuve, furnitura te blum'o skaičiuoja, fasadinių plokščių medžiagą pasirinkusi. Lai skaičiuoja.
Aš būč už tg baldus. Esu jais patenkinta. Žadėjo per 10 savaičių, padarė per 6. Lengva bendrauti. Jauni ir energingi žmonės. Tik va kaina bus trečdaliu didesnė nei individualiai pas baldžių gaminantis.

bet individualūs baldžiai tokio š... pridirba, kad.... Geriau sumokėt brangiau ir išlindus brokui be problemų pataiso/pakeičia, nei kad man baldžius į drabužinę įkišo stalčių nubrauktą, su korektorium patepliojo ir kai parodžiau jo broką, sako gi tas stalčius nedaug kainuoja. Nors bendroj sumoj suplojau nemažai. O ir ale nesimato. doh.gif Tai daugiau pigesnėm kainom atsižegnojau ir tokiais šūdarankiais. Jau geriau TG baldam sumokėsiu daugiau, bet nervai bus ramūs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipirine @ 2016 01 27, 21:36)
O žiūrėjote baldmodern? Pas juos pigiau, nes ofiso neturi, važiuoja pas klientus į namus. Dirba vyras su žmona dizainere.

oj, kaip brangiai ima, vasara ieskojome baldu vaiku kambariui, pigiausiai pasiule ArBald,labai esame patenkinti
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2016 03 08, 13:15)
REKLAMA REKLAMA REKLAMA ":)

Aj nesigilinsiu. Tegul buna reklama. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2016 03 08, 15:02)
bet individualūs baldžiai tokio š... pridirba, kad.... Geriau sumokėt brangiau ir išlindus brokui be problemų pataiso/pakeičia, nei kad man baldžius į drabužinę įkišo stalčių nubrauktą, su korektorium patepliojo ir kai parodžiau jo broką, sako gi tas stalčius nedaug kainuoja. Nors bendroj sumoj suplojau nemažai. O ir ale nesimato.  doh.gif Tai daugiau pigesnėm kainom atsižegnojau ir tokiais šūdarankiais. Jau geriau TG baldam sumokėsiu daugiau, bet nervai bus ramūs.  biggrin.gif

pirma kaip uzsisakot, pries avansa paduodat,sutarti susirasykit ir paziurekit ar tvarkingai dirba ( su dokumentais) . jai bet koki, kuris net gamyboje neraukia samdote, tai nesistebekit,kad s... gaunat .
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2016 03 09, 15:56)
pirma kaip uzsisakot, pries avansa paduodat,sutarti susirasykit ir paziurekit ar tvarkingai dirba ( su dokumentais) . jai bet koki, kuris net gamyboje neraukia samdote, tai nesistebekit,kad s... gaunat .

pagal rekomendacijas ėmiau. mirksiukas.gif Tik tiek, kad kiti gal ne tokie priekabūs kaip aš.
Atsakyti
Aš nuoširdžiai visiems rekomenduoju RUMi baldus - jie gamina pagal individualius užsakymus ir gali pagaminti visus reikiamus baldus, t.y. net ir sofas, lovas ir pan. Mes juos atradom, kai patys susidūrėme su problema: išsirinkome miegamojo lovą vienoje parduotuvėje, tačiau jie neturėjo ir negalėjo net pagaminti lovos 220 cm ilgio, taigi nusiuntėm į RUMi baldus foto tos lovos, kuri mums patiko, kad pagamintų su mums reikiamais išmatavimais. Gerai dar ir tai, kad tą modelį netgi pritaikė mūsų kambariui, mes paprašėm šiek tiek jį pakeisti, kad mums labiau tiktų. Kokybe labai patenkinti smile.gif Tada užsisakėm sofą modulinę irgi pas juos, nes buvom išsirinkę patinkančią vienoj parduotuvėj, bet ta sofa mums per ilga - išlenda 10 cm į virtuvės zoną, o mums reikėjo, kad gražiai pasislėptų už sienos. Rezultatai puikūs - jie išpildė viską, ko prašėme smile.gif net ir televizoriui lentyna bei lentynos suvenyrams ir knygoms jų padaryta biggrin.gif žodžiu, esam tikri RUMi baldų fanai, jie šaunuoliai, dirba kokybiškai i greitai, profesionaliai pataria, matosi, kad nusimano apie interjerą... 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti kur Vilniuje gaminti azuolines palanges? kad kaina nebūtų 250 Eur/ 1m2 blink.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote kur įsigyti tokią štai lovą, kas gamina Lietuvoje? Sustumiama lova
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti baldininką Vilniuje? Reikia prieškambariui spintos. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ką rekomduotumėte Kaune miegamojo baldams (lova, lentyna ir spinta su slenkančia sistema) . Galbūt kas naudojotės skliautai.com paslaugomis?wink.gif
Atsakyti