Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - ką rekomenduojat?

QUOTE(werika @ 2015 09 09, 16:06)
Mes iš pradžių irgi buvome išsirinkę virtuvesbaldai4u.lt, nes jų darbų foto idealios. Tačiau po matavimo ir kainų paskaičiavimo, nutraukėme sutartį. Negražiai buvo sužaista su kaina... O ir bendravimas nepatiko - kai pasakai, kad pradžioje kažkas šnekėta buvo ne taip, tuoj puola atgal rėkdami, kad keliamas balsas... Toks visiškas savo klaidų nepripažinimas...O ir visi pažįstami, kurie pas juos darėsi, turėjo šiokių tokių nesklandumų. Vienintelis, kuris ten dirba be priekaištų - direktorius smile.gif
Va tada ir pakeitėme į TG baldus ir likau labai patenkinta. Čia mano asmeninė nuomonė - žinoma, rinktis jums  drinks_cheers.gif

Skaitau ir atrodo,kad pati buciau parasiusi 4u.gif
Mes irgi buvom is pradziu "virtuvesbaldai4u.lt pasirinke ir uz projektavima sumokeja(200lt.) Bet po sumokejimo, tokio nesiskaitymo su klientais dar nebuvome sutike doh.gif Paaukojome tuos pinigelius, nenorejome rizikuot doh.gif
Ir nuejome pas konkurentus "TG baldus" thumbup.gif Super komanda! Dizainere Viktorija ir montuotoju komanda kazkas nerealaus thumbup.gif Po montavimo paskambino, paklause ar viskas gerai, ar patenkinti! Vienu zodziu,
komandai 100 balu!
Atsakyti
Na tikiuosi man taip nebus biggrin.gif
Papasakokite issamiau?
Atsakyti
Na va pasirodo knygos viršelis dar ne viskas smile.gif Scenarijus vienodas-susigundom nuotraukomis, o po to ateina realybė... Mes irgi sumokėjome panašią sumą už projektavimą, bet kadangi aš visą projektą jau turėjau, jiems tereikėjo atvažiavus iš naujo tiksliai išsimatuoti (nieko naujo braižyti, dėlioti nereikėjo), jaučiausi už nieką sumokėjusi pinigus ir išsireikalavau juos grąžinti.
Esmė - prieš pasirinkdama gamintojus, daugeliui išsiuntinėjau savo brėžinį (su visais matmenimis, kokybišką) su konkrečiu sąrašu pageidavimų - furnitūra, medžiagos ir panašiai. Ir pagal paskaičiuotas preliminarias kainas išsirinkau. Tačiau po jų pamatavimo, kaina pakilo 30% (maždaug 800 Eur) - kas nerealu, jei pirmam etape būtų viską gerai paskaičiavę. Nuvažiavus aptarti eigos, dizainerė netyčia išsidavė, kad preliminari kaina buvo skaičiuota visiškai kitokiomis sąlygomis (aš norėjau visur Bloom furnitūros, o ji paskaičiavo paprastą). Tai tada savaime suprantama, kodėl iškilo kaina. Kai jai tai pasakiau, buvau aprėkta, kad nekelčiau balso ir panašiai. Bandė išvedžioti, kad kaina pakilo dėl vienų pakeistų durelių... Na negi sunku pripažinti, kad suklydai?? Visi dirbam, klystam... Bet tas atsakomybės numetimas ant kliento pečių - virš visko... Juk jei būčiau iš pat pradžių žinojusi tikrą kainą, gal net nebūčiau pas juos kreipusis...
Tada ir pakeitėme gamintoją... TG Baldų direktorius, sužinojęs situaciją, atsisakė net avansą už matavimus imti thumbup.gif
P.S. Draugai darėsi irgi baldai4u.. Užsisakinėjo stiklą tarp spintelių. Viską smulkiai aprašė, papaišė kaip padaryt. Montavimo dieną atvežė visiškai kitokį stiklą - dizaineris pareiškė, kad jis nusprendė, kad taip bus gražiau... Jokio perspėjimo, pasitarimo ar panašiai...
Kartoju - rinktis jums. Aš tik papasakojau savo patirtį. Pati rinkdamasi ieškojau bent kokios info ir buvau dėkinga už bet kokius atsiliepimus
Atsakyti
as prisiskaicius irgi parasiau ir I tgbaldus, jie iki siol neatsake, ir virtuvesbaldai4you, tai atrase kazkokia indre, kad atseit mate kad kreipiausi ir pasiule buitine texnika, bet apie virtuve NIEKO:)
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 09 10, 09:56)
Na va pasirodo knygos viršelis dar ne viskas smile.gif Scenarijus vienodas-susigundom nuotraukomis, o po to ateina realybė... Mes irgi sumokėjome panašią sumą už projektavimą, bet kadangi aš visą projektą jau turėjau, jiems tereikėjo atvažiavus iš naujo tiksliai išsimatuoti (nieko naujo braižyti, dėlioti nereikėjo), jaučiausi už nieką sumokėjusi pinigus ir išsireikalavau juos grąžinti.
Esmė - prieš pasirinkdama gamintojus, daugeliui išsiuntinėjau savo brėžinį (su visais matmenimis, kokybišką) su konkrečiu sąrašu pageidavimų - furnitūra, medžiagos ir panašiai. Ir pagal paskaičiuotas preliminarias kainas išsirinkau. Tačiau po jų pamatavimo, kaina pakilo 30% (maždaug 800 Eur) - kas nerealu, jei pirmam etape būtų viską gerai paskaičiavę. Nuvažiavus aptarti eigos, dizainerė netyčia išsidavė, kad preliminari kaina buvo skaičiuota visiškai kitokiomis sąlygomis (aš norėjau visur Bloom furnitūros, o ji paskaičiavo paprastą). Tai tada savaime suprantama, kodėl iškilo kaina. Kai jai tai pasakiau, buvau aprėkta, kad nekelčiau balso ir panašiai. Bandė išvedžioti, kad kaina pakilo dėl vienų pakeistų durelių... Na negi sunku pripažinti, kad suklydai?? Visi dirbam, klystam... Bet tas atsakomybės numetimas ant kliento pečių - virš visko... Juk jei būčiau iš pat pradžių žinojusi tikrą kainą, gal net nebūčiau pas juos kreipusis...
Tada ir pakeitėme gamintoją... TG Baldų direktorius, sužinojęs situaciją, atsisakė net avansą už matavimus imti  thumbup.gif
P.S. Draugai darėsi irgi baldai4u.. Užsisakinėjo stiklą tarp spintelių. Viską smulkiai aprašė, papaišė kaip padaryt. Montavimo dieną atvežė visiškai kitokį stiklą - dizaineris pareiškė, kad jis nusprendė, kad taip bus gražiau... Jokio perspėjimo, pasitarimo ar panašiai...
Kartoju - rinktis jums. Aš tik papasakojau savo patirtį. Pati rinkdamasi ieškojau bent kokios info ir buvau dėkinga už bet kokius atsiliepimus

soriukas bet netikiu siuo jusu postu biggrin.gif ax.gif
O kokia dizainere matavimus dare taip ir neparaset vardo?
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 09 10, 09:56)
Tada ir pakeitėme gamintoją... TG Baldų direktorius, sužinojęs situaciją, atsisakė net avansą už matavimus imti  thumbup.gif

Bet Jus ir saunuole, kad issireikalavot pinigus 4u.gif
Mes irgi kreipemes i juos su musu dizaineres projektu ax.gif
Bet dziaugiames,kad viskas isejo i gera ir dar pinigu sutaupeme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 09 10, 19:36)
soriukas bet netikiu siuo jusu postu  biggrin.gif  ax.gif 
O kokia dizainere matavimus dare taip ir neparaset vardo?

Netikėkite - jūsų teisė... Žinau, kad parašiau tiesą - man ramu... Iki dabar visi juokiamės iš tų baldininkų pasakymo "susigyvensit"... Tik įdomus požiūris - prašot viską papasakoti, o po to netikite... Nežinau, pas kurį dizainerį darysite, bet jei pas vyruką (nepamenu vardo) galit užklausti apie istoriją su stiklu, ant kurio turėjo būti pavaizduota keliolika spalvotų burbulų, o jie padarė VIENĄ didelį smile.gif
Linkiu, kad jums su jais viskas pavyktų sklandžiai....
Papildyta:
QUOTE(cashmira @ 2015 09 10, 20:30)
Bet Jus ir saunuole, kad issireikalavot pinigus  4u.gif 
Mes irgi kreipemes i juos su musu dizaineres projektu  ax.gif
Bet dziaugiames,kad viskas isejo i gera ir dar pinigu sutaupeme  thumbup.gif

Na man geriau tuos pinigus vaikui išleisti, nei palikti jiems už jų klaidas... smile.gif
Atsakyti
Mum projekta daro direktorius Dainius ir dizainere Aira, kolkas esame patenkinti bendravimu, kaina ir visu kitu 100 procentu wub.gif nezinau gal jusu draugams tiesiog nepasiseke 4u.gif

Papildyta:
Beje Werika o jus virtuve jau pasigaminote?
Dar toks idomumas biggrin.gif Sia diena jau turime galutinius skaiciavimus, na nebent dar eigoje patys kazka sumastysim, bet jau tikrai nezadam nieko keisti... Mums Virtuve4you paskaiciavo galutine 1955, TG baldai 1920 biggrin.gif cia kaina abieju jau su grudintu stiklu (tarp spinteliu ir stalvirsio desim)
Liekam prie savo pasirinkimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 11 rugsėjo 2015 - 19:30
I tema rekomenduoju kaunietems firma Daimira, gaminomes drabuzine, viskas kokybiskai atlikta, meistrai dirbo tvarkingai, svariai, kainos ju tikrai padorios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 09 11, 21:26)
Mum projekta daro direktorius Dainius ir dizainere Aira, kolkas esame patenkinti bendravimu, kaina ir visu kitu 100 procentu  wub.gif  nezinau gal jusu draugams tiesiog nepasiseke  4u.gif

Papildyta:
Beje Werika o jus virtuve jau pasigaminote?
Dar toks idomumas biggrin.gif Sia diena jau turime galutinius skaiciavimus, na nebent dar eigoje patys kazka sumastysim, bet jau tikrai nezadam nieko keisti... Mums Virtuve4you paskaiciavo galutine 1955, TG baldai 1920  biggrin.gif cia kaina abieju jau su grudintu stiklu (tarp spinteliu ir stalvirsio desim)
Liekam prie savo pasirinkimo.

Palyginimui. Ar didele virtuve uzsisaket? Kad orientuotis i kaina.
Acuu
Atsakyti
oj musu mazyte visai virtuve, 5aukstu daugiabutis, standartine, atrodo 4,5 kv
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 09 12, 10:07)
oj musu mazyte visai virtuve, 5aukstu daugiabutis, standartine, atrodo 4,5 kv

Kiek metrų bus pats virtuvinis komplektas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 12 rugsėjo 2015 - 09:42