Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

Labas rytas,
norėjau įsigyti kokoso miltų ir išsikepti blynų su babanu, bet žiūriu jūs net vaisių visiškai buvot atsisakiusios, tai turbūt ir tų miltų nenaudojot, ar būtų labai jau negerai blush2.gif
Atsakyti
sveikos

QUOTE(Nidulia @ 2015 03 22, 20:27)
rugsejo 1 sveriau 73 kg o jau naujameti svenciau 58 kg, po to dar iki 51kg nukrito, tai teko 6/7kg. atgal augintis:)
Paciu raugtuose kopustuose cukraus near, nes nededam.
Mikseriu elektriniu, bet tik viena raga ikisau, nes su dviem netilptu I puoduka. Manau, kad galima plakti bile kuo, kas po ranka arciausiai:)
Grybus vartojam:)

as mikserio neturiu, tad teks kazko ieskotis biggrin.gif negeriu kavos, be tpavasario saulyte kviecia kartais i terasa su kavos puodeliu.....reiks isbandyti recepta, nes nesu taip gerusi

QUOTE(LumiLumi @ 2015 03 23, 18:39)
Skuros tikrai nekabojo wink.gif

Dabar apie svori as nieko negaliu komentuoti, vasara parleksiu nusimesti visko, kas liks po nestumo biggrin.gif

Sveikos panos! Pilvo gyventoja jau 1800g sveria, o man nugara baisiai skauda, krypuoju kaip pingvinas biggrin.gif  doh.gif

tai pilvelyje mergyte gyvena thumbup.gif kaip puiku 4u.gif

QUOTE(Joll@ @ 2015 03 23, 18:53)
Na, as siuo metu irgi jokiu grudu, miltu ir pan., cukraus irgi jokiam pavidale, vaisiu irgi nevalgau...
Bet tai kokios jus saunuoles!!!

tu irgi tokia busi, pamatysi, pasieksi tikslu ir busi saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms, 4u.gif

merginos, kur perkat kakavos sviestą?

Nenuklydau ir nepaklydau, esu su jumis bigsmile.gif Vis laikausi, doros kelyje esu. Svoris vos vos tirpsta. Matyt, kaip čia buvo rašyta, man jis toks užprogramuotas (63 kg su 162 cm ūgiu), nors noriu matyti svarstyklėse mažiau kokiais 4 kg ir vis to siekiu. Valgau daug riebalų dabar, mažai angliavandenių. Man taip geriau, alkis mažiau kankina, porcijos mažesnės, negu kai valgau daug įvairių daržovių, nors ir su kokosų aliejumi.
Atsakyti
Apie kepima ir tam tinkama alieju
http://guodos.pasteb...s-ant-ko-kepti/
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2015 03 24, 12:13)
merginos, kur perkat kakavos sviestą?

Sveikuose produktuose (dabar vadinasi Livinn)
https://www.livinn.l...ologiskas_250_g
Atsakyti
Arba cia http://www.aromanatu...r... be priedų
Atsakyti
Labas,
bandau nugalet baime tikrintis chol. Ar tikslinga butu dabar darytis ir D vitamino kiekio tyrima, ar su siuo vitaminu palaukt rudens, nes bunu daug laiko vasara gamtoje, megstu saules vonias g.gif
Atsakyti
Aš perku kakavos sviestą Norfoj, būna supakuotas kaip šokoladas, po 100 gramų, kainuoja nuo 8 iki 10 lt, priklausomai nuo akcijų.
Papildyta:
QUOTE(Silvaja @ 2015 03 24, 09:27)
Labas rytas,
norėjau įsigyti kokoso miltų ir išsikepti blynų su babanu, bet žiūriu jūs net vaisių visiškai buvot atsisakiusios, tai turbūt ir tų miltų nenaudojot, ar būtų labai jau negerai  blush2.gif

o čia jau kiekvienas pas mus pats sprendžia, ką valgyti, o ko ne, pagrindinė sąlyga - suprasti, kodėl vieno ar kito nevalgai arba valgai biggrin.gif
Kokoso miltus mes vartojam, kas perkasi, kas susimala drožles tiesiog. Vaisius irgi kai kurios valgo, kai kurios ne - priklauso nuo savijautos, tikslų ir religinės krypties biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Klausimas ne y tema, bet lygtais praeitais metais kazkas sioje temoje rekomendavo knygas apie vaiku auklejima - gal kuri vis dar pamena autoriu ir knygu pavadinimus? 4u.gif Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jūs man pasakykit, kaip čia yra. Psoriaze atsiranda kad suserga žarnynas,ar nuo patirto streso? Man gydytoja sakė,kad nuo kažkokio didelio nervo,kuris galėjo būti prieš pusę metų ar net prieš metus.
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 03 24, 10:27)
Labas rytas,
norėjau įsigyti kokoso miltų ir išsikepti blynų su babanu, bet žiūriu jūs net vaisių visiškai buvot atsisakiusios, tai turbūt ir tų miltų nenaudojot, ar būtų labai jau negerai  blush2.gif

Tikrai ne visos atsisakiusios vaisiu. As 5 menesius ju nevalgiau, nes labai jau daug negalavimu turejau, todel labai laukiau kuo greitesnio pagerejimo ir nusprendziau pradzioje angliavandenius gauti tik is darzoviu.

QUOTE(limma @ 2015 03 24, 12:11)
sveikos
as mikserio neturiu, tad teks kazko ieskotis :

Turi sluotele kiausams plakti, paprasta ta. Pakaks ir tokios, kad gerai sumakaluoti kokoso riebala su grietinele:)
Atsakyti
Alice Miler "Gabaus vaiko drama"?
Papildyta:
Ta knyga apie vaikus, apie kuria buvo sneketa pernai?
Atsakyti
As turiu kompe Alice Miler "Gabaus vaiko drama". Kam reikia, galiu atsiusti.
Atsakyti