Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

QUOTE(mėnulis @ 2015 04 09, 08:27)
Nidulia, jei buvai sveciuose pas virusinius, gali reiksti, kad tavo geresni higienos igudziai, -plauni rankas, nededi ju prie burnos, - nei visu kitu. Prie tokiu kaip rotas reikia labai plauti rankas. Bet as nezinau kaip as jau jo isvengsiu, nes salytis su serganciais mano yra didelis.

Taip, as labia plaunu rankas. Bet tas virusas, kuris neseniai prasinese, uzkreciamas oru, laseliniu budu. Mano vyras irgi plauna rankas, bet apsirgo ir dar darbe kolegas uzkrete. Manau, kad susilopius zarnyna, sustiprejus imuninei sistemai, tiesiog neapsikreti ir viskas.
Izolda, o ne bus, kad druskos rugsties vaikui truksta, todel kyla rugstys? Ne paleo maitinti maziuka? Jei mano vaikui butu tokios bedeles, butinai nuimciau saldumus ir visus grudinius, kad susitvarkytu skrandzio reikalai. Gaila gi vaiko, kankinasi, o ir dantis susigadins sitaip.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 08, 20:45)
Lumiuk, kaip nuotaikeles? Gal kiek skaidresnes?

Ai, neklausk irnesakyk.gif
ijungiau durniu, dabar laukiu pasekmiu biggrin.gif dar mastau egzaminus nukelti kitiems metams, visko neapzioju. Sveikatos nera, jau vaikstau kaip klipata, nugara skauda, pilvas kieteja, klyna peiliai varsto. Laukiu finiso rolleyes.gif

Ir noriu vel kuda buti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 04 09, 17:10)
Ai, neklausk  irnesakyk.gif
ijungiau durniu, dabar laukiu pasekmiu  biggrin.gif  dar mastau egzaminus nukelti kitiems metams, visko neapzioju. Sveikatos nera, jau vaikstau kaip klipata, nugara skauda, pilvas kieteja, klyna peiliai varsto. Laukiu finiso  rolleyes.gif

Ir noriu vel kuda buti  lotuliukas.gif

rolleyes.gif laikykis, mergyt, nedaug liko... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Menuli, o kokio Amziaus jusu vaikai? Kodel nemaitinat paleo? As tai visada savo seimos narius vedu ta pacia linkme, t.y.visi valgom vienodai. Nes tik as gaminu biggrin.gif Is ikro manau jei pats taip valgai, nes manai, kad taip sveikiausia/geriausia, tai savaime turi ir vaikus taip maitint, nes juk ir jiems norisi sveikiausia/geriausa paduot. Na man, grieztai, situo klausimu nesudetinga, ir nesijauciu bloga neduodama vaikui saldainiu ar neiskepus blynu, ir sirdies del to neskauda. Tikriausiai kita kalba, kai vaikus bandai kitaip pamaitinti vyresniame amziuje, cia jau as be patirties. Zodziu uzsivedziau cia isgirst nuomoniu, kodel sekantys tam tikra mityba vaikus dazniausiai vistiek maitina tradiciskai?
Atsakyti
Labuka 4u.gif
pasirodau, kad jau Nidulia pasigedo smile.gif As vis dar rupesciuose, mama pamazu sveiksta, buna ir geresniu ir blogesniu dienu. MB buvo sublogaves. Paskambino man i darba kad parlekciau, nes blogai. Gryzau guli lovoj pilkas, pasikelti negali tik pajuda - pykina, sake garaze buvo nualpes, tai su greitaja isveze i ligonine, itare infarkta, pralaike pora dienu, padare tyrimus ir nudziugino vidines ausies virusinis uzdegimas, sutrinka balansas del to ir tokios pasekmes, dabar jau nieko, beveik pasveikes. As pati per visas velykines sventes su Rotu draugavau, galvojau galus atiduosiu, ir dabar dar ne visai sveika, dar vienturtele savo istekino geguzes pabaigoj, irgi rupesciai - rinkomes suknele ir visa kita. Kaip ir pasiteisinau, kodel nieko nerasau, bet bent jau viska saziningai perskaitau tongue.gif

Lumi-Lumi jau greit sutiksi savo mazuteli wub.gif Tada ir pasimirs visi skausmai ir buve rupesciai.

Menulis klause ka valgyti po Roto, tai kelias dienas tik anglies tabletes su borzomiu valgiau, paskui kiausinius, siandien jau mesikes valgiau, bet stovi viskas. O ka vaikiukui duoti nezinau, bet vienareiksmiskai reikia sultinio ir pastoviai, todel kad atstatyti isplautus mineralus. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palinkėjimus sveikti. Vaikai 5 ir 8 m. Dabar kitas jau serga doh.gif temperatura auksta. Nieko nevalgo, tik vandeni per dideli svirksta girdau. Kad nebutu pavojingos dehidratacijos.
Mamamamamama, vaikams tokia mityba butu tinkama tik namie. Kai pati gaminu, zinoma, duodu tai ka valgau. Bet ateina tetis, pagamina, valgo ir su juo. Nematau reikalo prievartauti zmogu, jei jam tai nepatinka. O vaikai valgo daugiau kas jiems skanu. Vienas nelabai megsta mesa...Jos valgo nedaug. Stengiuosi, kad nevalgytu daug bulku, saldainius jau riboju ir t.t. Vaiku darzelyje ir mokykloje visvien maistas ne paleo, tai...Beto ir as pati tragedijos is to nedarau, ligoninej valgiau kas buvo. Kavinej valgau pagal tai, kas man labiausiai tinka, nors ir ne paleo. O namuose kas man tinka ir patinka.
Papildyta:
JustDi, jums irgi roto virusas?
Atsakyti
Aha, Menuli, vaikstau paakiais pajuodusiais. Toli nuo wc nesitraukiu vis dar lotuliukas.gif Nieko, praeis man. O tavo vaikiuku gaila labai 4u.gif
Atsakyti
Ai, neklausk  irnesakyk.gif
ijungiau durniu, dabar laukiu pasekmiu  biggrin.gif  dar mastau egzaminus nukelti kitiems metams, visko neapzioju. Sveikatos nera, jau vaikstau kaip klipata, nugara skauda, pilvas kieteja, klyna peiliai varsto. Laukiu finiso  rolleyes.gif

Ir noriu vel kuda buti  lotuliukas.gif

Busi greitai vel kudute. Jau vasara busi daily:)

QUOTE(MamaMamaMama @ 2015 04 09, 21:24)
Menuli, o kokio Amziaus jusu vaikai? Kodel nemaitinat paleo? As tai visada savo seimos narius vedu ta pacia linkme, t.y.visi valgom vienodai. Nes tik as gaminu biggrin.gif Is ikro manau jei pats taip valgai, nes manai, kad taip sveikiausia/geriausia, tai savaime turi ir vaikus taip maitint, nes juk ir jiems norisi sveikiausia/geriausa paduot. Na man, grieztai, situo klausimu nesudetinga, ir nesijauciu bloga neduodama vaikui saldainiu ar neiskepus blynu, ir sirdies del to neskauda. Tikriausiai kita kalba, kai vaikus bandai kitaip pamaitinti vyresniame amziuje, cia jau as be patirties. Zodziu uzsivedziau cia isgirst nuomoniu, kodel sekantys tam tikra mityba vaikus dazniausiai vistiek maitina tradiciskai?

drinks_cheers.gif Ir pas mane visi valgo vienodai, nes noriu, kad ir mano seima butu sveika. O dar kai vyras nustojo knarkti, tai pasaka, o ne gyvenimas biggrin.gif

QUOTE(JustDi @ 2015 04 09, 21:24)
Labuka 4u.gif
pasirodau, kad jau Nidulia pasigedo smile.gif

Vaje, kaip ten jus uzsipuole negalavimai. Sveikateles 4u.gif Iki vestuviu visi busite sveiki:)
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2015 04 09, 21:38)
Aha, Menuli, vaikstau paakiais pajuodusiais. Toli nuo wc nesitraukiu vis dar lotuliukas.gif Nieko, praeis man. O tavo vaikiuku gaila labai 4u.gif

Sveikit ir jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikiuosi nesuzinoti kaip tas malonumas suaugusiesiems buna bigsmile.gif Stebuklas bus, jei neuzsikresiu.
Atsakyti
Dalinuosi, gal ka sudomins 4u.gif
http://www.totalheal...everything.html
Atsakyti
Svekos, sveikatos.

http://www.mamanatur...dialyte-recipe/
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2015 04 08, 10:05)
As tai kazko labai laiminga, nes jauciu ir tikiu, kad sie metai bus labai geri thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif
Kaip jauti - taip ir bus!

QUOTE(Nidulia @ 2015 04 08, 21:45)
kaip tu jautiesi siandien?

Gerai aš, gerai. Vakarais mane ant sriūbavimo patraukia, bet šiaip viskas gerai.biggrin.gif
ijungiau durniu, dabar laukiu pasekmiu  biggrin.gif

Nebus pasekmių. Durniams, žinia, sekasi. Tai tiems, kurie įjungė durnių, matyt, irgi analogiškai.biggrin.gif
Atsakyti