Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(bbiitute @ 2015 03 01, 19:35)
Susuko ir man galva  YOXX stovi krepsi 10 poru kaip atrinkti  doh.gif  doh.gif
Panasu kad teks jamti  visas atsirinkti ir siusti atgal  doh.gif  doh.gif  bet nesu tokia  blush2.gif  kaip atsilaikyti  g.gif  doh.gif

Panašiai man buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 01, 20:30)
Panašiai man buvo lotuliukas.gif

viskas baigta doh.gif 6 poros jau pakeliui blush2.gif ne man tai dukrai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 03 01, 20:43)
viskas baigta  doh.gif  6 poros jau pakeliui  blush2.gif  ne man tai dukrai  tongue.gif  biggrin.gif

Aš tai dabar 10 prekių turiu prisikrovus (batai 3) ir laukiu kol pirmas siuntinys ateis, gal tada pramėtysiu biggrin.gif
Atsakyti
Kai visos gausite prekes iš YOOX, pasidalinkite savo ispūdžiais YOOX temoje.
Padėsite apsisręsti kitą kart dėl dydžių ir kokybės
http://www.supermama...?...983612&st=0
Atsakyti
ir as nesusilaikiau blush2.gif

nusipirkau siuos

http://www.yoox.com/...p...8CG&sizeId=

ir siuos (rase, kad paskutine 37 d pora)

http://www.yoox.com/...p...3UA&sizeId=

tas papildomas 10 proc siaip 'makalavosi' tinklapyje ir ivedziau... niekur nesiregistravau, pirma kart pirkau

Atsakyti
Kur perkate ecco batukus vaikučiams? kad kaina geresnė būtų, ar akcijų įmeta... blush2.gif Ar 20 svarų normali kaina...? šie man labai gražūs smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aš irgi noriu gerą darbą kažkam padaryt ax.gif 4u.gif

Ryt darysiu yoox užsakymą su 20proc, priimsiu, kam tinka siuntimas lpexpress terminalu arba galimas atsiėmimas pačioms - gyvenam ant seno Ukmergės kelio, tarp Riešės ir Maišiagalos. mirksiukas.gif

SEB bankas, pinigėlius prašysiu pervesti iškart, nes neužteksiu rolleyes.gif

Krepšą siųsti emailu wwaidutukas@yahoo.com
Atsakyti
sveiki, gal kuri noretu is Bartek uzsisakyti batuku? siuntimas 40 zlotu kainuoja, butu smagu pasidalinti suntima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 01, 20:46)
Aš irgi noriu gerą darbą kažkam padaryt ax.gif  4u.gif 

Ryt darysiu yoox užsakymą su 20proc, priimsiu, kam tinka siuntimas lpexpress terminalu arba galimas atsiėmimas pačioms - gyvenam ant seno Ukmergės kelio, tarp Riešės ir Maišiagalos. mirksiukas.gif

SEB bankas, pinigėlius prašysiu pervesti iškart, nes neužteksiu rolleyes.gif

Krepšą siųsti emailu wwaidutukas@yahoo.com

Ot Vilnietes draugiskesnes pasirodo, suskaiciavau jau 4 virta mergaite pasisiule padeti, o Kaunietes nei vienos, liudna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puošnutė @ 2015 03 01, 20:44)
Kur perkate ecco batukus vaikučiams?  kad kaina geresnė būtų, ar akcijų įmeta... blush2.gif  Ar 20 svarų normali kaina...? šie man labai gražūs smile.gif
user posted image

As ieskau amazone 4u.gif manau gera tikrai kaina 4u.gif kur tokia uzmatete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 03 01, 22:10)
Ot Vilnietes draugiskesnes pasirodo, suskaiciavau jau 4 virta mergaite pasisiule padeti, o Kaunietes nei vienos, liudna. verysad.gif

Nu palauk, ryt grisiu namo, pirksiu sau balerinkes ir jei paste bus nors vienas galiojantis kodas, nupirksiu ir tau tuos batus biggrin.gif ant pastomato gal sugraibysi eura pem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 01, 21:17)
Nu palauk, ryt grisiu namo, pirksiu sau balerinkes ir jei paste bus nors vienas galiojantis kodas, nupirksiu ir tau tuos batus biggrin.gif ant pastomato gal sugraibysi eura pem biggrin.gif

Ok, lauksiu taves sugryztant,parasyk i AZ kai grysi drinks_cheers.gif

Nu va ir vel Vilniete gelbsti , nu ar neteisybe sakiau, kad su Kaunietem nekas. biggrin.gif
Atsakyti