Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(armeda @ 2015 03 02, 14:19)
na ne is siauruju ir mano  unsure.gif

nes manieji 39 man ant ribos, bet ten nosis smailejanti siek tiek, gal del to g.gif ne sportbaciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 02, 13:15)
mano panasi, 25.3 bet platoka, tai suprantu jusu nera plati, man tada turbut 40 reiketu dairytis  g.gif

su 25cm pėda turiu 40 dydžio GEOX ilgaaulius, išėmus vidpadį pamatavau - 26.5cm. vos vos vietos yra priekyje, bet tikrai nėra per dideli. deja, nežinau, koks UK dydis būtų. tik tiek, kad man GEOX nepatiko, daugiau nepirkčiau - jei lyja, šlapia, kojos šlapios. kai lauke sausa, tik tada nešiot galiu.
Atsakyti
QUOTE(iScream @ 2015 03 02, 14:23)
su 25cm pėda turiu 40 dydžio GEOX ilgaaulius, išėmus vidpadį pamatavau - 26.5cm. vos vos vietos yra priekyje, bet tikrai nėra per dideli. deja, nežinau, koks UK dydis būtų. tik tiek, kad man GEOX nepatiko, daugiau nepirkčiau - jei lyja, šlapia, kojos šlapios. kai lauke sausa, tik tada nešiot galiu.

Priestarauju biggrin.gif pries svaite pirkau batus. Su jais visa savaite atvaiksciojau pajuriu, tame tarpe ir bangu ir lietaus gavau, kojos sausut sausuteles.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 02, 13:26)
Priestarauju biggrin.gif pries svaite pirkau batus. Su jais visa savaite atvaiksciojau pajuriu, tame tarpe ir bangu ir lietaus gavau, kojos sausut sausuteles.

A jau namie, kaip gi tie kodai , a galioja? biggrin.gif
Atsakyti
Vakarop planuoju pirkti is Yoox su 20 proc. kodu,jei nedings mano batai,kol drauge gales pasiziurineti.Kretingiskes ir palangiskes priimu iskart bigsmile.gif
kristina.soblinskiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 02, 13:26)

aš ir nesiginčiju 4u.gif kai pirmą kartą grįžau šlapiom kojom per lietų, pradėjau googlinti - pasirodo, visko būna. taip kad aš iš tų, kuriai kojos sušlampa ir ką dabar padarysi biggrin.gif nešioju tuos batus tik kada sausa ir tiek. neišsigalvoju gi, ne kartą išbandžiau.
Atsakyti

QUOTE(iScream @ 2015 03 02, 14:23)

o priekis kartais ne siek tiek siaurejantis ? kad tik 25 cm. pedute tilpo ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 02, 13:56)
o gal galit pamatuoti, kiekcm yra viduj ? buciau labai dekinga  4u.gif  biggrin.gif

As irgi namie turiu viena deze 40 dydzio, bet nepamenu koks UK, USA ten parasyti, tik man toks ispudis, kad kazkoki kosmosa ten rase su UK dydziu. Vakare apie 18 galeciau ismatuot mokasinus 40 dydzio.
Va, paziurekite, as idejusi skelbima pardavimui, kas rasoma ant dezes, bet galeciau vakare dar tiksliai pamatuot. Dabar suabejojau ir as savo vente uzsakymu geoxu - ar gerai dydi pasirinkau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 03 02, 14:43)
As irgi namie turiu viena deze 40 dydzio, bet nepamenu koks UK, USA ten parasyti, tik man toks ispudis, kad kazkoki kosmosa ten rase su UK dydziu. Vakare apie 18 galeciau ismatuot mokasinus 40 dydzio.
Va, paziurekite, as idejusi skelbima pardavimui, kas rasoma ant dezes, bet galeciau vakare dar tiksliai pamatuot. Dabar suabejojau ir as savo vente uzsakymu geoxu - ar gerai dydi pasirinkau. g.gif

biggrin.gif pas mane tas pats is pradziu uzsakiau, dabar svarstau doh.gif bet kol yra dydziu galvoju dar paimti, nes jeigu ka galima grazinti per 14 dienu. jeigu yra galimybe, ismatuok prasau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 02 kovo 2015 - 13:46
QUOTE(Sense @ 2015 03 02, 14:05)
Kas pirkot su manimi ETAM, gavau saskaita is Tukio.

Liuks, lauksim prekiu ir saskaitos.
Atsakyti
QUOTE(iScream @ 2015 03 02, 13:23)

Man neslampa:), nesioju per lietu, per balas ir sausos kojos buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 02, 13:41)
o priekis kartais ne siek tiek siaurejantis ? kad tik 25 cm. pedute tilpo ?  ax.gif

priekis apvalus, bet pirkau juos LT ir su laaabai didele nuolaida, nebuvo 39 dydžio, tai ėmiau 40. kaip rašiau, vietos pirštams priekyje dar yra, tai gal ir 39 tiktų. nebuvo galimybės pasimatuot. tai parašiau Jums tik koks vidpadis 40 dydžio 4u.gif
Atsakyti