QUOTE(Kava&arbata @ 2015 03 05, 14:57)

gaminu labaaaai daug, mesos smotas arba vista telpa ir dar papildoma skarda bulviu, per 20 metu (cia skaiciuoju metus kai gaminu savarankiskai

) niekada daugiau skardu nenaudojau

(aisku, tai priklauso nuo gaminimo iprociu) Siaip ji platesne uz tas standartinio dydzio, nes atsiveziau skarda is buto, o ji per maza
Jokiu budu nepersu, tiesiog tai geras sprendimas

, kol kas as tik privalumus randu ja naudojantis ir dziaugiuosi, kad nenusipirkau standartines.
Na galbūt technologiškai kažkas išspręsta ir vidus platesnis nei standartiškai būna, bet išorės plotis toks, kaip dažniausiai būna, tik gylis gali būti mažesnis. Žodžiu tų variantų ne vieno gamintojo yra.
Ir tas patogumas grynai nuo gaminimo įpročių. Jeigu Jūs gaminat max dvi skardas, Jums taip patogu. Man būna kartais noras pvz prie vištos ne tik bulvių, bet ir keptų obuolių, vadinas 3 skarda būtina. Gal konservatyvi esu ir nelanksti gaminimo planavime, nzn

Žodžiu, pasikartosiu, kiekvienas renkasi tai, kas jam geriausia ir patraukliausia. Tik pritariu, jog ta dviejų daiktų viename idėja labai gera.