Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

QUOTE(Laimuske @ 2015 03 04, 19:47)
Ar nesidauzo saldytuvo dureles i siena? Pas vyro tevus lygiai tokia pat virtuve ir saldytuvas butent toj nisoj. Jau taip nepatogu juo naudotis....

Nesidauzo, nes saldytuvas near giliai istumtas I nisa - paliktas tarpas, va:

user posted image

Paziurekit kiek yra darbastalio, man jo net pritruksta jei sukuosi per kelis patiekalus su pyragu kepimais. O Jus norite dar ir uzkrauti ta darbastali...

user posted image

Atsisakykit sios "mados" kelti orkaite aukstyn..... As pati irgi to nedarysiu, nes mano virtuves ilgis 312 cm., bet Jums pasiseke labiau - Jus turite kur padeti saldytuva thumbup.gif , o as neturiu tokios nisos ax.gif
Vienintelis sios virtuves minusas - mikrobangine. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 04 kovo 2015 - 20:06
QUOTE(Laimuske @ 2015 03 04, 10:29)
Grazu smile.gif As ir noriu spinteliu iki lubu, bet meistrai gasdina, jei bus lubos nelygios tai labai negraziai ziuresis. Is kur man dabar zinot tos lubos lygios ar ne? biggrin.gif

Yra toks daiktas - gulsčiukas. Kiekvienas bent jau kiek padoresnis meistriukas jį turi. Paprašykit ir pažiūrės, ar jos lygios.
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2015 03 04, 10:22)
Gal kas pakomentuos smile.gif
http://public.fotki....LaimaK/virtuve/
Trys variantai. Kuris geriau? smile.gif

1as arba 4-tas. Tik gartrauki lygiuociau su virsutiniu spinteliu ilgiu/pabaiga, o ne zemiau, kaip kazkurioje nuotraukoje yra issikises.
Atsakyti
QUOTE(Justulemaze @ 2015 03 04, 22:07)
1as arba 4-tas. Tik gartrauki lygiuociau su virsutiniu spinteliu ilgiu/pabaiga, o ne zemiau, kaip kazkurioje nuotraukoje yra issikises.

Tai cia ikea programoj toki radau tai ir idejau, kad baldziam labiau matytusi kur jis bus smile.gif Siaip tai desim pilnai imontuojama, kur paskui issitraukia.
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2015 03 04, 21:25)
Yra toks daiktas - gulsčiukas. Kiekvienas bent jau kiek padoresnis meistriukas jį turi. Paprašykit ir pažiūrės, ar jos lygios.

Gera mintis smile.gif Paciai kazkodel i galva nesove smile.gif Aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 03 04, 21:04)

Atsisakykit sios "mados" kelti orkaite aukstyn..... As pati irgi to nedarysiu, nes mano virtuves ilgis 312 cm., bet Jums pasiseke labiau - Jus turite kur padeti saldytuva  thumbup.gif , o as neturiu tokios nisos  ax.gif
Vienintelis sios virtuves minusas - mikrobangine.  doh.gif

Pas mus ilgis 345cm. Irgi mazoka. Aptarem ta varianta su vyru del saldytuvo nisoj. Gal ir nieko. Tik labai norejau ten darytis spinta smile.gif Turiu kruva retai naudojamu rakandu, kuriuos planavau ten nukist smile.gif (duonkepe, vafline, sumustiniu keptuve, bulviu tarkavimo masina ir t.t.). Teks ieskot jiem kitos vietos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tauskalyte @ 2015 03 04, 12:22)
Mums dare Madisono medis, 6000 kanavo, be buitines technikos.

Labai operatyvus smile.gif Tik uzklausiau kainytes ir is karto atsakyma gavau el pastu, su visais komentarais ir patarimais. Kaina viena is mazesniu, kurias esu gavus.
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 04 30, 20:59)
O aš norėčiau visoms pasiūlyti ne firmą, o techninį mikrobangės sprendimą, siūlau pirkti pakabinama po spintele jei nėra galimybių įsigyti integruojamos, nes tos tai labai brangios neverta investicija.
Va kaip atrodo  thumbup.gif
user posted image

Ji techniškai yra pritaikyta būti pakabinama, garai išeina pro apačią ir šoną smile.gif

tauskalyte,
Labai smagu kad jums patika. Naujas daiktas visada grazu. Sveikinimai!!!

QUOTE(Laimuske @ 2015 03 04, 21:46)
Tai cia ikea programoj toki radau tai ir idejau, kad baldziam labiau matytusi kur jis bus smile.gif Siaip tai desim pilnai imontuojama, kur paskui issitraukia.
Papildyta:
Gera mintis smile.gif Paciai kazkodel i galva nesove smile.gif Aciu smile.gif
Papildyta:
Pas mus ilgis 345cm. Irgi mazoka. Aptarem ta varianta su vyru del saldytuvo nisoj. Gal ir nieko. Tik labai norejau ten darytis spinta smile.gif Turiu kruva retai naudojamu rakandu, kuriuos planavau ten nukist smile.gif (duonkepe, vafline, sumustiniu keptuve, bulviu tarkavimo masina ir t.t.). Teks ieskot jiem kitos vietos smile.gif
Papildyta:
Labai operatyvus smile.gif Tik uzklausiau kainytes ir is karto atsakyma gavau el pastu, su visais komentarais ir patarimais. Kaina viena is mazesniu, kurias esu gavus.

Pritariu saldytuvo perkelimui i kita puse. Jeigu orkaite kelti zemyn, pirkite su apsauga nuo vaiku. tuomet gausite maximalu darbastali. O mikrobange kelkite i virsu, arba palange isnaudokite. Virsuje parodyta kaip....
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu klausima. Man irgi galvos skausmas mikrobangu krosnele doh.gif nera kur jos deti, todel renkames imontuojama i virsutine spintele, taciau kyla klausimas, ar jai riekia palikti laivos vietos is nugarines puses, baldininkas siulo ten nedeti plokstes, ir atitraukti 2-4cm, bet tada liks skyle ir matysis is apacios blink.gif

Daudima maciau integruoja i aukstas ukines spintas ir orkaite ir mikrobange, gal kam teko su tuo susidurti?

Mikrobange stai tokia:

https://www.radausa.lt/bosch-hmt75m624

Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2015 03 04, 22:46)

Na, Jus pasvarstykit dar del to saldytuvo. Nezinojau del duonkepes... i apatine spintele ji netilptu?

Opliaaa thumbup.gif reikes ir man uzklausti Medisono medzio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(metine @ 2015 03 04, 23:42)
Sveikos merginos, turiu klausima. Man irgi galvos skausmas mikrobangu krosnele  doh.gif nera kur jos deti, todel renkames imontuojama i virsutine spintele, taciau kyla klausimas, ar jai riekia palikti laivos vietos is nugarines puses, baldininkas siulo ten nedeti plokstes, ir atitraukti 2-4cm, bet tada liks skyle ir matysis is apacios  blink.gif

Daudima maciau integruoja i aukstas ukines spintas ir orkaite ir mikrobange, gal kam teko su tuo susidurti?

Mikrobange stai tokia:

Nu va. Montuosimes tokias mikrobangines dabar visos i pakabinamas spinteles, jei Medisono medis geras kainas duos, nes urmu uzsakinesim dabar visos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 05 kovo 2015 - 00:26
QUOTE(tauskalyte @ 2015 03 04, 09:22)
Labukas
Pries kuri laika skaitinejau sia tema, nes dareme remonta, kureme virtuve.... Dabar noriu pasirodyti kas mums gavosi, gal kam pagelbes su planavimu. Fotografuota telefonu, tad gal ir nelabai kokybiskos foto. Mes patenkinti kol kas, viskas taip, kaip ir norejome.

Pirmiausia tai labai sveikinu su nauja virtuve smile.gif Pati laukiu nesulaukiu, tai man tas įvykis šventei prilygsta biggrin.gif O ir pats virtuvės dydis ir išplanavimas spėju panašus kaip pas mus, tai net seilė nutįso pamačius biggrin.gif
O dabar klausimas smile.gif Koks gavosi tarpas tarp apatinių ir viršutinių spintelių? Matau, kad sulyginta viršutinių apačia su gartraukio spintele, o minėjot, kad stalviršis virš 90cm gavosi. ir kaitlentė dujinė. Aš kadangi nenorėjau žemint stalviršio, nenorėjau dar aukščiau kelt viršutinių ir nenorėjau, kad gartraukio spintelės apačia būtų aukščiau nei kitų, tai tarpas tik 55 ar 56cm. gaunas. Truputį neramu, bet pasiguosčiau save, jei ir dar kas nors taip daro biggrin.gif

QUOTE(tauskalyte @ 2015 03 04, 11:48)

Na, kad tokio dydzio ta virtuve gavosi, nebuvo kt variantu, nors darbastalio aisku noretusi gal ir didesnio. Dirbame visur, kur yra vietos. Dujinio pavirsiaus nedejome ant paskutinio stalciu bloko, nes ji derinome prie gartraukio, kad butu kuo arciau ventiliacines angos.

Dėl to paties stalviršio ploto orkaitę kišau po kaitlente ir pasilikau laisvą tą kampą kur jūsų orkaitės spinta. Nežinau ar čia gudriau padariau g.gif Bet sužinosiu benaudojant smile.gif Ir dar stalviršio plotą pasididinompalangės saskaita. Kadangi visą butą tvarkėm nuo nulio, keitėm ir langus, tai truputį pasikėlėm langą ir jungiam stalviršį su palange. Nu plane atrodė gerai (bent man) kaip bus realybėj greit bus matyt smile.gif

Atsakyti
Dar turiu tokia minti papildoma stalvirsi pasidaryti po langu. Gal kuri turit? Ar verta? Man rodos tolokai liks sadytuvas su spintutem ir virykle...
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2015 03 04, 21:46)

Jums pasiseke, man ne taip greit atsake.... Bet kadangi pas juos ejau pagal rekomendacija, tai tiesiog palaukiau, niekas nedege man tuo metu 4u.gif

QUOTE(it's not me @ 2015 03 05, 07:39)
Pirmiausia tai labai sveikinu su nauja virtuve smile.gif Pati laukiu nesulaukiu, tai man tas įvykis šventei prilygsta biggrin.gif O ir pats virtuvės dydis ir išplanavimas spėju panašus kaip pas mus, tai net seilė nutįso pamačius biggrin.gif
O dabar klausimas smile.gif Koks gavosi tarpas tarp apatinių ir viršutinių spintelių? Matau, kad sulyginta viršutinių apačia su gartraukio spintele, o minėjot, kad stalviršis virš 90cm gavosi. ir kaitlentė dujinė. Aš kadangi nenorėjau žemint stalviršio, nenorėjau dar aukščiau kelt viršutinių ir nenorėjau, kad gartraukio spintelės apačia būtų aukščiau nei kitų, tai tarpas tik 55 ar 56cm. gaunas. Truputį neramu, bet pasiguosčiau save, jei ir dar kas nors taip daro biggrin.gif
Dėl to paties stalviršio ploto orkaitę kišau po kaitlente ir pasilikau laisvą tą kampą kur jūsų orkaitės spinta. Nežinau ar čia gudriau padariau  g.gif  Bet sužinosiu benaudojant smile.gif Ir dar stalviršio plotą pasididinompalangės saskaita. Kadangi visą butą tvarkėm nuo nulio, keitėm ir langus, tai truputį pasikėlėm langą ir jungiam stalviršį su palange. Nu plane atrodė gerai (bent man) kaip bus realybėj greit bus matyt smile.gif

Tarpas tarp apatiniu ir virsutiniu yra 60, na gal koks 61 ar 62, nes virs dujinio pavirsiaus iki gartraukio turi buti min 60, jei maziau - gartraukis tada bus be garantijos, nes gartraukio gamintojas to reikalauja.
Del pakeltos orkaites mes taip norejome, nes patogiau naudotis. Senstam juk, lankstytis nepatogu. Vyrui su nugara rimtu bedu yra, o jis megsta gaminti. Tad neatsisakeme sio komforto. Aisku, turetume daugiau darbastalio, bet t.skant nesigailime.
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2015 03 05, 09:40)
Jums pasiseke, man ne taip greit atsake.... Bet kadangi pas juos ejau pagal rekomendacija, tai tiesiog palaukiau, niekas nedege man tuo metu  4u.gif

O kaip su gaminimo terminais, neuztempe labai?
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 03 04, 23:42)
Sveikos merginos, turiu klausima. Man irgi galvos skausmas mikrobangu krosnele  doh.gif nera kur jos deti, todel renkames imontuojama i virsutine spintele, taciau kyla klausimas, ar jai riekia palikti laivos vietos is nugarines puses, baldininkas siulo ten nedeti plokstes, ir atitraukti 2-4cm, bet tada liks skyle ir matysis is apacios  blink.gif

Mikrobange stai tokia:

O Jus ta mikrobangine jau turite ar planuojate pirkti? Jei dar nepirkote, tai nusipirkite orkaite-mikrobangine 4u.gif I naujus namus butent tokia pirkau ir esu labai patenkinta. Pirmiausia, tai ji ne tokia maza kaip atrodo smile.gif, nebent kepat iskart 4 skardas (3 skardos joje), tai tada ji netinka. Antra - ikaista labai greitai, nes turis mazesnis. Trecia nereikia atskirai mikrobangines 4u.gif Nors mano virtuve tikrai didele ir tilptu viskas.
Pvz. http://www.preka.lt/...osch-hbc-86p763 (su pirolize), tik kaina cia didele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 05 kovo 2015 - 11:08