Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

QUOTE(Pikų*Dama @ 2015 03 11, 18:59)
galvojau apie lentynas su pertvarom vynui susideti.. bet salia orkaites, nekazka  g.gif

O kiek pas jus išėjo ilgis virtuvės? Jeigu ne paslaptis, kokią sumą paskaičiavo baldininkas?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2015 03 11, 19:26)
O kiek pas jus išėjo ilgis virtuvės? Jeigu ne paslaptis, kokią sumą paskaičiavo baldininkas?

beveik 4 metrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2015 03 11, 17:45)
sveiki,

Turiu klausimuka, merginos, gal patarsite  4u.gif  pas mane kaip ir pas autore, lieka siauras tarpas tarp kaitlentes ir sienos - kazkur 28-33 cm-daugiau atitraukti orkaites nesigauna.Kargo nenori, nereikalingas jis man daiktas. Ka dar galima susigalvoti toje vietoje?  g.gif

Tokiam siauram tarpe, jei darysit spintele, tai jos galą pasiekt įsispraudus į kampą nežinau ar dažnai norėsit smile.gif jei stalčiai tokio siaurumo, tai jau tas kargo patogiau. Visai tokio daikto savo virtuveje nenoriu, bet jei būtų tokia situacija, kito pasirinkimo nelabai matau, nestumiant kaitlentės g.gif

O ati jau myžčioju iš nekantrumo, nes (dar bijau tikėt) meistriukas kitą savaitę jau statyt virtuvikę planuoja, O tai reiškia kraustymąsi namo wub.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 12 kovo 2015 - 08:04
QUOTE(Aurore_ @ 2015 03 11, 18:55)
Aš tai tikrai nieko kito nesugalvojau kaip tik cargo. Pirmu variantu buvo baldininkas nubraižęs 30 cm spintelę, bet gerai, kad kažkuri iš jūsų tarpo išpeikė, kad nieko ten nepasidėsi. O man cargo turėtų būti naudingas, nes ketinu dėti aliejų ir kitokius buteliukus, gal konservus ir pan.

Aš irgi prisikaičiau dėl to cargo, kad gal nereikia bet man kitaip neišėjo, tai dariausi cargo. Prieš tai nesu turėjus. Ir ką, man visai geras daiktas pasirodė, tik nepasiaurinkit. Pas mane dabar ten sudėti miltai, aliejus ir vyno atidaryto buteliai, actas ir pan. Visi tokie aukštesni buteliai. Telpa į plotį 2 buteliai standartiniai. Jei būtų siauriau - gal ir nelabai naudingai plotas išnaudotas būtų. Ir dar visai neblogai ten pokai sausų pusryčių telpa smile.gif Taip kad jei niekas kitas netelpa, darykit tą cargo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2015 03 12, 16:33)
Aš irgi prisikaičiau dėl to cargo, kad gal nereikia bet man kitaip neišėjo, tai dariausi cargo. Prieš tai nesu turėjus. Ir ką, man visai geras daiktas pasirodė, tik nepasiaurinkit. Pas mane dabar ten sudėti miltai, aliejus ir vyno atidaryto buteliai, actas ir pan. Visi tokie aukštesni buteliai. Telpa į plotį 2 buteliai standartiniai. Jei būtų siauriau - gal ir nelabai naudingai plotas išnaudotas būtų. Ir dar visai neblogai ten pokai sausų pusryčių telpa smile.gif Taip kad jei niekas kitas netelpa, darykit tą cargo smile.gif

O kiek cm pas jus pločio cargo?

it's not me, kaip jus suprantu... aš irgi nekantrauju, kada kraustysimės į naujus namus savo, bet tai nepriklausomai nuo virtuvės sumontavimo bus. Pasiruošusi kurį laiką be virtuvės gyventi smile.gif
Atsakyti
Nu, pas mus šventė smile.gif montuoja vyrai virtuvę! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 13, 10:40)
Nu, pas mus šventė smile.gif montuoja vyrai virtuvę!  wub.gif  4u.gif

Super wub.gif Lauksim pasirodant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 13, 10:40)
Nu, pas mus šventė smile.gif montuoja vyrai virtuvę!  wub.gif  4u.gif

Sveikinu smile.gif Tikrai labai lauksim pasirodant bigsmile.gif

Kokius stalvirsius renkates? Kaip suderinat spalvas? Kas pataria? As einu jau is proto.. jei patinka fasadai, nepriderinu prie ju slalvirsio praktisko, tinka tik baltas, o dar geriau blizgus baltas doh.gif Jei stalvirsis patinka, tuomet tinka tik sviesios blizgios plokstes. Taciau nelabai dera prie grindu toks medzio rastu stalvirsis ir jau atsibode tos blizgios baltos, drablio kaulo blizgios plokstes.. nzn nzn....
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 03 13, 12:57)
Sveikinu smile.gif Tikrai labai lauksim pasirodant  bigsmile.gif

Kokius stalvirsius renkates? Kaip suderinat spalvas? Kas pataria? As einu jau is proto.. jei patinka fasadai, nepriderinu prie ju slalvirsio praktisko, tinka tik baltas, o dar geriau blizgus baltas  doh.gif Jei stalvirsis patinka, tuomet tinka tik sviesios blizgios plokstes. Taciau nelabai dera prie grindu toks medzio rastu stalvirsis ir jau atsibode tos blizgios baltos, drablio kaulo blizgios plokstes.. nzn nzn....

Aš rinkausi baltą blizgią plokštę virtuvės, o stalviršio norėjau kaip grindų spalvos - šviesaus ąžuolo, bet kažkaip baldininkas atkalbėjo, sakė nuobodi virtuvė bus. Tai paėmiau vario-rūdžių spalvos stalviršį, jis kažkiek derėti turėtų su raudonų plytų siena bute. Žiūrėsim, kai bus bendras vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2015 03 13, 14:12)
Tai paėmiau vario-rūdžių spalvos stalviršį

Nu varijantas geras. Nes jis praktiskas, lengvai derinamas. Su grindim nesipjauna. Bet as neimsiu tokio, nes pas mano sese toks, kur dabar gyvenu. Norisi kazka kitaip...
Labai noriu balto, bet bijau kad nepraktiskas. Mediniai su grindim pjaunasi...reik graziai suderinti.
Reik grindu pvz veztis i Termopala... bet kad grindu dar neisirinkus...dvejoju dar vis- plyteles ar laminuotos grindys doh.gif
Atsakyti
Sumontavo musu virtuvele, ploksciu spalvas keiteme 6 kartus, jau pykino doh.gif nelabai norejau tos blizgios pabodusios plokstes, bet kadangi visgi nusprendeme daryti iki lubu, tai labai niuriai visai jau gautusi su ta pacia spalva. gavosi tokia gal ir standartine virtuvele, bet kad nebutu nuobodu as jau issirinkau idomesni sienini laikrodi is sauksteliu ir sakuciu, po to kabinsiu paveiksla, su chili pipirais, nupirkau ryskia blizgancia raudona vaza, raudonus virtuvinius ransluoscius, ir raudonas serveteles, + manau padekliukus po lekstemis irgi raudonus dapirksiu.

p.s. tik dar gartraukio dureles issiveze, nes buvo brokelis plokstes.

user posted image

user posted image

pss. paskaiciau, kad kazkas dziaugesi, kad montuos virtuve ir jau galima bus kraustytis I namuciu ir uzpavydejau, pas mus tai pirmas baldas kol kas doh.gif
nes stumdomu duru spalvu negalime issirinkti menesi, tas pats kaip ir su virtuve doh.gif

Atsakyti
Mūsų toks stalviršis bus 4u.gif
http://www.tosva.lt/...-Paradiso_F.jpg
Atsakyti