Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

QUOTE(Karvute @ 2015 03 24, 20:52)
nezinau ar butina vonia daryti atskirai, dides vandens nutekimo vamzdziu kaina, nes reikes daryti dvejuose vietose, gal didinam plota prie WC vinios saskaita. gaunam tradicine L formos virtuves/valgomoje/svetaines kambari. virtuve siulau daryti kampe uz wc prie 2 langu, skirti pusiasale nuo valgomojo kuris lieka ten pat kur nubraizyta, o svetaines zona kelti arciau gaunamo iejimo. g.gif
ka galvojate? ax.gif

Man rodos, kad geriau atskiri sanmazgai - nepamirškim, kad vonioje reikia sutalpinti skalbyklę.
O patekimas į virtuvę pto svetainę man rodos nekokia mintis. Aš Blumchen123 zonų suskirstymui priekaištų neturiu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 03 24, 22:48)
Man rodos, kad geriau atskiri sanmazgai - nepamirškim, kad vonioje reikia sutalpinti skalbyklę.
O patekimas į virtuvę pto svetainę man rodos nekokia mintis. Aš Blumchen123 zonų suskirstymui priekaištų neturiu smile.gif.

Dėkui dėkui ax.gif Sumečiau taip kaip man pasirodė iš pirmo žvilgsnio ir jei šeimininkei kils kokių idėjų, tai jau ir gerai. Tada galima bus plėstis atitinkamoje temoje smile.gif

Aj ir dar bendrai dėl kriauklių pasirinkimo diskusijos. Vis paskaitau apie šviesias, ir niekaip nesuprantu kaip taip pas vienus užruduoja pas kitus ne. Aš iš savo patirties, kol kas apie pusantrų metų naudoju grynai baltą akmens masės Franke, na ir ji kaip nauja lyg vakar sumontuota g.gif kavos ar arbatos balų stovėti nepalieku, paleidžiu kraną kad nubėgtu su vandeniu, tik tiek. Toli gražu nesu pedantė, ir indai būna pastovi. Bet va ką matau, kad jei būtų juoda tai verkčiau, nes vanduo kalkėtas, o ant baltos kalkių nesimato bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blumchen123: 24 kovo 2015 - 23:05
QUOTE(Juodai @ 2015 03 24, 23:48)

Blumchen123 man taip pat labai labai patiko.aciu jai;)
Vis del to wc ir wonios, mes kartu darysim.gal po koki centimetra kita nugvelbsim is kambariu vonios naudai.nes miegamas mums reikalingas tik ilsetis.didelio nereikia.svarbiau tik kad dukrai uztektu ir stalui rasomam ir t.t.na bet manau jau viskas sprendzias i gera.aciu jums labai visoms patarusioms man vistai:)
o dabar skaiciuojant preliminaria bendra samata, iskilo klausimas, ar galima tiketis truputi klasikinio stiliaus virtuves baldu iki 10k litu (as dar litais)? Kokia gali buti pussales kaina? As nenusimanau tose kainose, o idomu.nes ir cia pas mus uk yra graziu virtuviu, kazkur iki 3k svaru jau labai graziu galima rast.ir kaip del ikejines? Kaip kokybe? Ar geriau gamintis pas baldininkus?
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2015 03 24, 23:56)
Aj ir dar bendrai dėl kriauklių pasirinkimo diskusijos. Vis paskaitau apie šviesias, ir niekaip nesuprantu kaip taip pas vienus užruduoja pas kitus ne. Aš iš savo patirties, kol kas apie pusantrų metų naudoju grynai baltą akmens masės Franke, na ir ji kaip nauja lyg vakar sumontuota  g.gif kavos ar arbatos balų stovėti nepalieku, paleidžiu kraną kad nubėgtu su vandeniu, tik tiek. Toli gražu nesu pedantė, ir indai būna pastovi. Bet va ką matau, kad jei būtų juoda tai verkčiau, nes vanduo kalkėtas, o ant baltos kalkių nesimato  bigsmile.gif

Blumchen123, metai yra mažai smile.gif Mano kaip nauja atrodė gal ir daugiau nei 3-4 metus, paskui atsirado rudų dėmių nuo vandens, kurios su laiku vis sunkiau šviesėja.. dabar 7'ti metai, tai tikrai metas būtų keisti, jei nesikraustytume į naują būstą..

QUOTE(Murčikas @ 2015 03 24, 22:13)
Mes irgi nauja langa uzsakinejome mazesni, kad sulyginti

Murčikas, o koks pas Jus stalviršis, gal pasidalintumėte? Graži spalva atrodo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 25 kovo 2015 - 00:34
QUOTE(Rittule @ 2015 03 25, 00:33)
Murčikas, o koks pas Jus stalviršis, gal pasidalintumėte? Graži spalva atrodo wink.gif

Stalvirsis Egger H1145 ST10, dar yra toks pat i pilkuma H1146, siaip jis mane net grazesnis buvo, bet kadangi pakeiteme virsutiniu spinteliu spalva, tai jau nebetiko. Gyvai Baldu rojuje yra tas stalvirsis, 2a berods.
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2015 03 24, 23:56)
niekaip nesuprantu kaip taip pas vienus užruduoja pas kitus ne.

Dėl skirtingos vandens kokybės ir skirtingo kiekio medžiagų, esančių vandeny.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 03 24, 21:48)

tegul ponia sprendzia, mes tik pasiulome kokios yra galimybes drinks_cheers.gif

del IKIA virtuves, ja gali susirinkti iskarto, o pas baldininkus uzsisakai, kol pagamina koks menuo praeina. toks ir skirtumas g.gif

pora pazistamu turi IKEa dar is lenkijos veztos, tai kai kas labai gerai atrodo, kai kas jau pabirejo.

del Franke, manau yra impregnuotu yra neimpregnuotu. mano pvz neimpregnuota, valymas yra sunkus, CIF nuvalo labai kosmetiskai, VALIS kazkiek geriau, geriausia ICE uzpilti karta i savaite, bet atsirado tokia juoda deme, kurios ACE nekiek neisblukina schmoll.gif mano tokia smelio spalvos, beje akvos/arbatos balu nestovi, tokius dalikus i wc nuleidziu, o sode kai gyvensime i lysves eis ir i komposta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 03 25, 11:38)

del IKIA virtuves, ja gali susirinkti iskarto, o pas baldininkus uzsisakai, kol pagamina koks menuo praeina. toks ir skirtumas g.gif

pora pazistamu turi IKEa dar is lenkijos veztos, tai kai kas labai gerai atrodo, kai kas jau pabirejo.
del Franke, manau yra impregnuotu yra neimpregnuotu. mano pvz neimpregnuota, valymas yra sunkus, CIF nuvalo labai kosmetiskai, VALIS kazkiek geriau, geriausia ICE uzpilti karta i savaite, bet atsirado tokia juoda deme, kurios ACE nekiek neisblukina schmoll.gif mano tokia smelio spalvos, beje akvos/arbatos balu nestovi, tokius dalikus i wc nuleidziu, o sode kai gyvensime i lysves eis ir i komposta g.gif

Kad Franke plautuvėse yra nebent Sanitized technologija su sidabro jonais, bakterijų dauginimuisi kontroliuoti, bet tai nepakeičia valymo, nei palengvina, nei pasunkina. Kas mane pačią nervina, tai tik kalkės, nes vanduo baisiai kietas, bet jau per kelis metus naudojimo jokių parudavimų ar panašių dalykų. Manau tiems dalykams daug reikšmės turi vandens sudėtis. Jeigu daugiau geležies ar kitų mikroelementų, tai ir ilgainiui įsisėda spalva į medžiagą.
Atsakyti
Na tikrai idomu, siuo metu gyvename Zirmunuose, issikraustome i Seskine, pirkau tokios pacios spalvos kriaukle, idomu bus paziureti kaip naudosis. Aisku jau turesiu indaplove, tai gal maziau murzinsis ir pati kriaukle. nes siaip tai irgi nesu is pedanciu, nei valau tos kriaukles pastoviai nei ka. del to nedvejodami pirkome vel tokia, ale va pasirodo, kad skirtingai naudojasi visiems.
Atsakyti
Sveikos.
Ar turit,ar ką girdėjot apie Brenor kriaukles? Vakar naršydama atradau,būtent kokios man reikia kaina pigesne 300lt nei Frankes,o forma ir išvaizda praktiškai vienoda.Atseit net 10 metų garantija,bet lenkiškos g.gif Labai susigundžiau,bet bijau kad nesigailėčiau doh.gif
Atsakyti
Aciu uz pavyzdzius su lango pakelimu drinks_cheers.gif tik iskilo toks klausimas, o kaip visa eiga atrodo? ar ateina meistras, isema langa, sudeda eile plytu ir tada ta pacia diena ant virsaus langa deda? ar kaip? ar gyvenat kokia diena isvis be lango, o tada jau sutvirtejus naujam sluoksniui dedat kita?

Tiesa, man langus gaminancioj imonej pasiule deti paaukstinto profilio rema, ir tokiu atveju nereikia nieko kelti g.gif tik man idomu, jei stalvirsis eis palei langa, ar ji galima kaip nors graziai prijungti prie pacio lango remo g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikelee @ 2015 03 24, 08:30)
mes ir keleme virtuves langa, tiesiog pagamino mums ji mazesni 4u.gif pries matuojant pasakem iki kokios aukscio turi but apacia, jokiu leidimu nereik schmoll.gif
va musu vaizdas user posted image

stalvirsio virsus gaunas 95cm aukstyje 4u.gif

o radijatoriu jus kazkur perkelet? ar pas jus ne po langu buvo? Mes tai norim tokios virtuves, kad nezinom kur radijatoriu kist lotuliukas.gif juokiames, kad ant lubu kabinsim biggrin.gif
Papildyta:
as tai nesuprantu, kodel kai kurios taip bijo skalbimo masina i virtuve det? g.gif
Kuo ji ten taip maisytu? Mes kadangi UK gyvenom ilga laika, tai pas mus visuose namuose buvo skalbimo masina virtuvej. Ir sakyciau labai patogu. Ypac jei gyveni name. Isemi skalbinius ir nesi tiesiai pro duris i lauka dziaut. O ir bute ji man niekada netrukde.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 03 25, 12:38)

aciu aciu uz pasiulymus, visoms.viskas labai idomu ir reikalinga:) daug del ko aiskiau pasidare:)

Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2015 03 25, 15:30)
Aciu uz pavyzdzius su lango pakelimu  drinks_cheers.gif tik iskilo toks klausimas, o kaip visa eiga atrodo? ar ateina meistras, isema langa, sudeda eile plytu ir tada ta pacia diena ant virsaus langa deda? ar kaip? ar gyvenat kokia diena isvis be lango, o tada jau sutvirtejus naujam sluoksniui dedat kita?

Tiesa, man langus gaminancioj imonej pasiule deti paaukstinto profilio rema, ir tokiu atveju nereikia nieko kelti g.gif tik man idomu, jei stalvirsis eis palei langa, ar ji galima kaip nors graziai prijungti prie pacio lango remo g.gif
Papildyta:
o radijatoriu jus kazkur perkelet? ar pas jus ne po langu buvo? Mes tai norim tokios virtuves, kad nezinom kur radijatoriu kist lotuliukas.gif juokiames, kad ant lubu kabinsim  biggrin.gif
Papildyta:
as tai nesuprantu, kodel kai kurios taip bijo skalbimo masina i virtuve det? g.gif 
Kuo ji ten taip maisytu? Mes kadangi UK gyvenom ilga laika, tai pas mus visuose namuose buvo skalbimo masina virtuvej. Ir sakyciau labai patogu. Ypac jei gyveni name. Isemi skalbinius ir nesi tiesiai pro duris i lauka dziaut. O ir bute ji man niekada netrukde.

Pas mane uk namuose taip pat virtuvej.del patogumo, tai labai patogu.bet tas vaizdas:( nebent kazkur kist i kokia ukine spinta arba kad nesimatytu.nu dilema tokia, noreciau skalbenkes virtuvej, bet kad jos nesimatytu:)
Atsakyti