Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

QUOTE(Juodai @ 2015 03 30, 15:34)
Aha, gerokai  mirksiukas.gif . Maniškio aukštis berods 55cm  smile.gif. Galite apžiūrėti virtuvę Baldų amato tinklapy, arba jų Facebook paskyroj.

Juodai, aš irgi akis pražiūrėjau jūsiškės ieškodama blush2.gif Jau seniai temas varčiau, ieškojau, bet nuotraukos kur rodėtės, nebegaliojančios. Tad dabar mano smalsumas irgi gana aukšto lygio blush2.gif Labai dėkoju už dalinimąsi, tikiuosi rast jūsiškę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 30 kovo 2015 - 18:04
QUOTE(Metija @ 2015 03 30, 19:03)
tirkiuosi rast jūsiškę smile.gif

Nugi va gamintojo galerija facebook'e. Ten kažkur apie vidury yra manoji, albume Pajūris smile.gif.
Atsakyti
As tai radau svetaineje, iejau I galerija, po to paspaudziau virtuves ir ten jau apacioje is mazu paveiksliuku I sona pravariau ir radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 03 30, 18:32)
Nugi va gamintojo galerija facebook'e. Ten kažkur apie vidury yra manoji, albume Pajūris smile.gif.

jau radau, taip ir galvojau, kad ši, ačiū 4u.gif

Labai graži wub.gif Man patinka spalva, oranžiniai - raudona labai tinkama virtuvei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 30 kovo 2015 - 18:42
QUOTE(Metija @ 2015 03 30, 19:40)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 03 30, 18:49)

Labai noriu pridurt, kad kuo daugiau žiūriu, tuo gražesnė man. Jetus, spalvinė gama tai tiesiog tobula wub.gif 4u.gif Norėjau šviesaus stalviršio ir kažkokios "skanios" spalvos fasadams ir štai čia matau kažką sau tobulo... Gal nenugirsiu, nu ne vaikas gi biggrin.gif

Juodai, gal parašytumėt pamąstymus dėl tų filinguotų durelių. Pas mane stalas apvalus šviesus, provanso stiliuje (bet virtuvikė nedidelė, tik kažkiek virš 8 kv.m, kėdės taip pat šviesios), kažko iš provanso turbūt neišlaužčiau. Ir dar man labai svarbi lengvesnė priežiūra, todėl galvojau apie lygias dureles. Na bet grožio atžvilgiu tai tos filinguotos tiesiog tobulos wub.gif Ar patenkinta jūs jomis? Ar nekaupia nešvarumų? blush2.gif Pas mus namie dabar baltos filinginės durys, tai jau taip nuo jų valymo pavargau, kad noriu tik tamsesnių ir gal kažkokių lygesnių... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 30 kovo 2015 - 19:06
QUOTE(Metija @ 2015 03 30, 20:02)

Nu ačiū dar kartą 4u.gif blush2.gif ... Iki tobulybės trūksta baltesnio akmens stalviršio, dabartiniu nesu patenkinta doh.gif ... kažkaip prašovėm su juo.
Dėl filingų man nėra jokio vargo schmoll.gif . Gal dėl to, kad spalvos tokios, bet tų dulkių praktiškai nesimato. Durys visur baltos filinguotos, bet ant jų irgi "nerėkia" dulkės smile.gif . Tik iš arčiau matosi. Gal kai virtuvės fasadai balti filinguoti, daug jų vienoj vietoj, tos dulkės kitaip atrodo g.gif . Pas mane manau dėkinga dar ir tai, kad medis beicuotas yra ir matosi medienos faktūra, rievės, tai gal maskuoja tas dulkes biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 30 kovo 2015 - 19:15
QUOTE(Juodai @ 2015 03 30, 19:15)
Durys visur baltos filinguotos, bet ant jų irgi "nerėkia" dulkės  smile.gif . Tik iš arčiau matosi. Gal kai virtuvės fasadai balti filinguoti, daug jų vienoj vietoj, tos dulkės kitaip atrodo  g.gif . Pas mane manau dėkinga dar ir tai, kad medis beicuotas yra ir matosi medienos faktūra, rievės, tai gal maskuoja tas dulkes  biggrin.gif .

O aš dar kartą labai dėkoju už dalinimąsi 4u.gif Dėl durų tai galvoju, kad čia su kokybe labai susiję dalykai bus... Pas mus jau ne tik, kad purvinasi, bet pažeidžiamiausiose vietose nuo valymo nubrūžinta. Durys faneruotos, joms apie dešimt metų., kokybė tai tikrai nekokia. Aš labai norėjau baltų (pas mane jos irgi su medžio imitacija), nes butas toks vidinis, man amžinai šviesos trūksta. Kažkaip gal laiko paieškoms neradom, pirkom vos ne pirmas pasitaikiusias. Ir suaugę mes jau, nebevaikščiojo vaikai lipniom rankytėm, bet yra kaip yra.

Pas jus taip nebus 4u.gif

Visoms čia rašančioms labai ačiū už dalinimąsi 4u.gif Žinokit, rašot tikrai ne tik aktyvioms dalyvėms, bet ir daugybei pasyvių 4u.gif

Nu reiks susiruošt planelį pabraižyt ir dabartinės virtuvės nuotraukų įdėt, kad pokalbis apie asmeninius dalykus būtų produktyvesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 03 30, 20:15)

Nu ačiū dar kartą  4u.gif  blush2.gif ... Iki tobulybės trūksta baltesnio akmens stalviršio, dabartiniu nesu patenkinta doh.gif ... kažkaip prašovėm su juo.

Sakykite, o koks Jusu stalvirsis, Juodai?
As kiek iziuriu, tai man jis panasus i ta, kur as nusiziurejus.... ax.gif
http://www.termopala...talvirsiai/2623
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 30 kovo 2015 - 20:26
QUOTE(Juodai @ 2015 03 30, 15:15)
Iš pirmo žvilgsnio:
1. Indaplovė patogiau prie plautuvės.
2. Orkaitės spintą gal kelti prie šaldytuvo g.gif . Ar bus siena, skirianti virtuvę nuo valgomojo?
3. Nedaryčiau išsikišusios palangės, kad būtų galima stalčius prie lango sienos darytis - kam Jums padidinta palangė, kuri jungtų stalviršius? Ar teisingai supratau? Juk šalia normalų stalą turėsit, o darbastalio ir taip per akis.

1.Oi, tikrai reik kišt indaplovę prie kriauklės.
Sienos nuo valgomojo tikriausiai nebus. Lyg svarstėm stumdomas duris, bet panašu, kad nelabai bus kur jas stumdyti, tai gal atsisakysim visai.
2.Perkėlus šaldytuvą šalia orkaitės, toje eilėje nebetilps kaitlentė ir kriauklė, bet kita vertus, galima orkaitę kišti po kaitlente ir liktų tik šaldytuvas vienas aukštas g.gif
3.Palangę mastau naudoti kaip darbastalį kažką pjaustant žiopsoti pro langą smile.gif ar kokias nedidukes taburetes pasistatyti. Bet gal ir iš tiesų nereikia g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2015 03 30, 20:31)
O aš dar kartą labai dėkoju už dalinimąsi  4u.gif

Visoms čia rašančioms labai ačiū už dalinimąsi  4u.gif  Žinokit, rašot tikrai ne tik aktyvioms dalyvėms, bet ir daugybei pasyvių  4u.gif

Nu reiks susiruošt planelį pabraižyt ir dabartinės virtuvės nuotraukų įdėt, kad pokalbis apie asmeninius dalykus būtų produktyvesnis  ax.gif

Tikrai ziauriai aciu cia rasancioms thumbup.gif

Pas mus reikalai jau pajudejo, isgrioveme siena, sujungeme virtuve su svetaine.
Dabar kenciu (tikra ta zodzio prasme) galvodama apie pussale. Kaip ja graziai "islankstyti" ir apipavidalinti, kad tarnautu kaip darbastalis, kurio truksta ir kaip stalas. Ir dar, reikia kad ziuretusi...
Va planelis. Zalia spalva - apsietimas, raudona - lubu pazeminimas is gipso.

user posted image

Galvoju apie 75 cm auksti salos - tam, kad butu patogu ilgai sedeti, ilsetis, snekuciuotis ant patogiu kedziu.
Bet yra ir minusai - kazin kaip atrodys tas platus zemas stalas g.gif ir sedint ant minksto kampo svetaineje, visas virtuves turtas kaip ant delno.. jei butu pussale auksta, pridengtu vazda prie kaitlentes ir kriaukles. Nesimatytu sustatytu puodu.... doh.gif

Nezinau kaip pasirinkti stalvirsius - vienodus? o gal reiktu sala isskirti kaip nors?

Zodziu laukiu ir as patarimu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ka, vyras langus jau pakele, siandien buvo atvaziave matuoti langu, tai dabar iskilo toks klausimas, kuri langiuka daryti atidaroma g.gif Ryt reikia galutinai pasakyti, kad jau pradetu langus gaminti.
Esme tame, kad tuo trumpu proto aptemimu kai buvau nusprendus daryti kampine virtuve, tuomet ir buvo priimtas sprendimas del kanalizacijos. Ji jau padaryta ir vieta jos stabili, taciau tas proto aptemimas man praejo ir grizau prie II eiliu virtuves, bet kanalizacija jau buvo padaryta dabar gaunas ne visai tinkamoj vietoj pagal projekteli.

primenu savo viertuve.
user posted image
kanalizacija nuo desines sienos padaryta 97cm-126cm atstume. Nuo desinio kampo bus auksta spinta, tada noretusi kad butu siek tiek stalvirsio ir tada kriaukle. Tai kaip dabar ta apacoia protingai isdeliot ir kuri langa daryt atidaroma - desineje ar kaireje? g.gif
Aisku bet kuriuo atveju langas atsivers, net ir jei butu ties kriaukle, nes pilnai atidaryti tai beveik ir nebuna, kad reiktu, nebent nuvalyt. O siaip vedinimui tai atveri su varcia ir tiek. As galvoju namie beveik niekad neatidarau virtuveje lango pilnai.
Bet man nesusideda standartiniais plociais ta apacia, jei salia aukstos spintos desineje noriu dar palikti stalvirsio kazkiek. Nes kaip dabar papiesta, tai neiseis del kanalizacijos doh.gif
Atsakyti