Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

QUOTE(Juoduke` @ 2015 04 01, 17:12)
Mes irgi norėjom kazka panašaus darytis, bet likom prie seno isplanavimo,nes reiketu kelti grindis,jei daryt pagal grindis,arba dauzyt aplink siena,kad joje slept,po to ventiliacija gartraukiui,o, jei yra dujos ir pan dar sudetingiau viskas. Nemažai darbo ir finansu kainuotų..

Darbo darant visada nemažai. smile.gif
Jo vamzdynas po grindimis, tektų kelti, na, jei pirmas aukštas, tai tvarkoje, tuo pačiu vis tiek šildyti tektų.
Dėl gartraukio angos, tai tektų palei lubas vesti, ten būtų iš gipskartonio ir apšvietimas tuo pačiu koridoriuje, taip bent jau įsivaizduoju
Buto dar neturiu, bet mūsų miestelyje yra tik dviejų tipų išplanavimai dviejų kambarių, tad jau žinau kaip planuotis.... 4u.gif maždaug.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 04 01, 17:49)
Darbo darant visada nemažai. smile.gif
Jo vamzdynas po grindimis, tektų kelti, na, jei pirmas aukštas, tai tvarkoje, tuo pačiu vis tiek šildyti tektų.
Dėl gartraukio angos, tai tektų palei lubas vesti, ten būtų iš gipskartonio  ir apšvietimas tuo pačiu koridoriuje, taip bent jau įsivaizduoju
Buto dar neturiu, bet mūsų miestelyje yra tik dviejų tipų išplanavimai dviejų kambarių, tad jau žinau kaip planuotis.... 4u.gif  maždaug.

Kuo ilgesnis gofras vamzdis ventiliacijai,tuo prastesni traukimas, be to, lubos stipriai nusileistu ir stipriai suspaustu erdve,jei vamzdžiai per grindis,jos pasikelia. Tai kokio aukscio kambarys liktu? g.gif
Atsakyti
Sveikos, jūs protingos tad patarkit ar labai didelis blogis yra juodos plyteles virtuvės sienutės?
Atsakyti
Sveikos. Ateinu su "galimu" projektėliu.
Dar toli iki virtuvės, bet reikia planuotis kur rozetes kišt, apie tai net nebuvau pagalvojusi.
Planuoju lyg ir virtuvę II eilių. Įmetu jūsų teismui (čia taip labai jau mėgėjiškai pabraižaliojau, bet gal suprasit).
user posted image
Iš esmės ant stalviršio manau bus arbatinukas ir kavos aparatas, kuriems reikia rozečių. Nežinau kaip išsidėlioti, kad turėčiau rozetes doh.gif
Daugiau bent šiuo metu nešauna į galvą kam dar reikia rozetės blush2.gif
Ar daryti geriau tada virtuvę kampu, plius sala? (Sala bus bet kokiu atveju, nes joje bus kaitlentė)
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2015 04 01, 19:29)
Dar toli iki virtuvės, bet reikia planuotis kur rozetes kišt, apie tai net nebuvau pagalvojusi.
Planuoju lyg ir virtuvę II eilių. Įmetu jūsų teismui (čia taip labai jau mėgėjiškai pabraižaliojau, bet gal suprasit).
user posted image
Iš esmės ant stalviršio manau bus arbatinukas ir kavos aparatas, kuriems reikia rozečių. Nežinau kaip išsidėlioti, kad turėčiau rozetes  doh.gif 
Daugiau bent šiuo metu nešauna į galvą kam dar reikia rozetės  blush2.gif
Ar daryti geriau tada virtuvę kampu, plius sala? (Sala bus bet kokiu atveju, nes joje bus kaitlentė)

bent jau pas mane rozeciu dar prisireikia, blenderiui, 2 pakrovejams, akurat tuo paciu metu (kitur netinka, mazoji pasiekia, rozetes zemai padarytos kazkodel lotuliukas.gif ), daugiafunkciniam puodui, kurio nebuvo projekte, bet gi isigijome. cia plius prie jusu arbatinuko, kavos aparato... o mikrobange? musu imontuota, tai bent sitas atkrito. man 3 tragiskai mazai 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2015 04 01, 18:45)
Kuo ilgesnis gofras vamzdis ventiliacijai,tuo prastesni traukimas, be to, lubos stipriai nusileistu ir stipriai suspaustu erdve,jei vamzdžiai per grindis,jos pasikelia. Tai kokio aukscio kambarys liktu? g.gif

Gofro vamzdis vadinasi? Ačiū už terminologiją....na taip savaime suprantama, kad gal blogesnis traukimas, bet kiek domėjausi gartraukias, jei ne ištraukiamas, t.y. ne per angą, tai tie dar blogiau surenka??? ax.gif
na gofras eitų koridoriumi pagrinde, ir viename kampe?
Nebent negerai mąstau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2015 04 01, 20:29)
user posted image
Iš esmės ant stalviršio manau bus arbatinukas ir kavos aparatas, kuriems reikia rozečių. Nežinau kaip išsidėlioti, kad turėčiau rozetes  doh.gif 
Daugiau bent šiuo metu nešauna į galvą kam dar reikia rozetės  blush2.gif

Aš kampu nedaryčiau, dėl to kad kampe neefektyviai išnaudojama vieta. Jei tik yra galimybė, darykitės dviejų eilių. O rozečių šiuo metu man visų 7 reikia doh.gif doh.gif bet čia su mažu vaiku. Iki šiol 4 užtekdavo.
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2015 04 01, 20:59)
Sveikos, jūs protingos tad patarkit ar labai didelis blogis yra juodos plyteles virtuvės sienutės?

Jeigu šalia nebus lango t.y. natūralios šviesos šaltinio, tai tada dar pakenčiama g.gif . Na ir dar manau labai priklauso nuo pačių plytelių tipo. Čia mano pamastymai tik iš praktinės pusės smile.gif
Atsakyti
Rozečių tai aš noriu irgi daug, bet niekaip normaliai nesusidėlioju kur ką statyt. Mano paminėtos dvi rozetės, tai čia tie daiktai kurie 100% bus ant stalviršio. Statyčiau dar ir kokį tosterį (nors labai retai naudoju), arba kaip sakot daugiafunkcinį puidą, bet kai langas tokio dydžio, kur viską sukišt doh.gif
Kuris variantas geresnis? Mikrobangė būtinai bus, bet ne ant stalviršio, arba įmontuojama arba orkaitė-mikrobangė.
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2015 04 01, 22:34)
Rozečių tai aš noriu irgi daug, bet niekaip normaliai nesusidėlioju kur ką statyt. Mano paminėtos dvi rozetės, tai čia tie daiktai kurie 100% bus ant stalviršio. Statyčiau dar ir kokį tosterį (nors labai retai naudoju), arba kaip sakot daugiafunkcinį puidą, bet kai langas tokio dydžio, kur viską sukišt  doh.gif
Kuris variantas geresnis? Mikrobangė būtinai bus, bet ne ant stalviršio, arba įmontuojama arba orkaitė-mikrobangė.

Pas mane toks pats variantas kaip Jūsiškis bus smile.gif langas 2,5m per pusę sienos ir šonuose lieka vienoje pusėje apie 60cm šaldytuvui arba vienai ūkinei spintai iki lubų, kitoje apie 1,30m. Kažkaip man dėl daiktų dėjimo ant stalviršio klausimų nekyla, nes aš ir šiaip viską kišu į spineteles, tik virdulį laikau. O kai stalviršis bus prieš langą, tai juolab nesinorės jo apkrauto laikyti, čia gi pliusas biggrin.gif visada tvarka bus biggrin.gif
O iš tų pavaizduotų, tai antras variantas man atrodo geresnis, bet bus dar antra eilės spintelių priešais? Tai vietos turėtų užtekti kur sudėti puodus, tosterius ir kitus virtuvinius gėrius ir ištraukti juos tik tada, kai naudojami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 01 balandžio 2015 - 22:09
QUOTE(Zirzille @ 2015 04 01, 22:07)
Pas mane toks pats variantas kaip Jūsiškis bus smile.gif langas 2,5m per pusę sienos ir šonuose lieka vienoje pusėje apie 60cm šaldytuvui arba vienai ūkinei spintai iki lubų, kitoje apie 1,30m. Kažkaip man dėl daiktų dėjimo ant stalviršio klausimų nekyla, nes aš ir šiaip viską kišu į spineteles, tik virdulį laikau. O kai stalviršis bus prieš langą, tai juolab nesinorės jo apkrauto laikyti, čia gi pliusas biggrin.gif visada tvarka bus biggrin.gif
O iš tų pavaizduotų, tai antras variantas man atrodo geresnis, bet bus dar antra eilės spintelių priešais? Tai vietos turėtų užtekti kur sudėti puodus, tosterius ir kitus virtuvinius gėrius ir ištraukti juos tik tada, kai naudojami smile.gif

Man rodos jūs ir buvot įkėlusi man tinkamą variantą, tik jau išėmėt foto, nespėjau išsisaugot verysad.gif
Antra eilė spintelių tai bus tik saloj, puodai po kaitlente susidės. O tokiems bais retai naudojamiems daiktams namuose bus kiek tolėliau sandėliukas, tai gal kaip nors tilpsiu. Salą planuoju apie 1m pločio ir apie 2m ilgio
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2015 04 01, 23:21)
Man rodos jūs ir buvot įkėlusi man tinkamą variantą, tik jau išėmėt foto, nespėjau išsisaugot  verysad.gif
Antra eilė spintelių tai bus tik saloj, puodai po kaitlente susidės. O tokiems bais retai naudojamiems daiktams namuose bus kiek tolėliau sandėliukas, tai gal kaip nors tilpsiu. Salą planuoju apie 1m pločio ir apie 2m ilgio

Foto galėsiu persiųsti arba duoti svetainių nuorodas iš kur jos paimtos mirksiukas.gif
Tai mūsų virtuvės beveik identiškos bus. Aš taip pat planuoju salą prieš langą, tik mano sandėliukas šalia virtuviio komplekto bus, tiksliau tai dėsiu stumdomas duris priderinus prie virtuvinio ir tikiuosi, kad į bendrą vaizdą įsilies. Nežinau, gal Jūs daugiau šeimininkaujate, bet aš manau, kad man vietos viskam susidėti užteks smile.gif
Atsakyti