Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

QUOTE(meme @ 2015 04 02, 15:09)
Pagal vizulką ir aš būčiau už juodas, tikrai labai gražiai atrodo, bet jei ta "violetinė" tokia tamsi, tai gal tikrai geriau baltos plytelės  4u.gif

Ir as pritariu drinks_cheers.gif

Kokia aplamai vizulka grazi... paziurekit I mano vizulkas... as niekada gyvenime neuzsisakysiu baldu, nes man jau gili baldofobija nuo tokiu vizulku yra mega_shok.gif

user posted image
user posted image

Kas Jums dare ta vizulka, Agorėa ? Gal ir man padarytu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 02 balandžio 2015 - 14:47
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 02, 15:43)
Kokia aplamai vizulka grazi... paziurekit I mano vizulkas...

Geros tos Jūsų vizulkos - svarbu, kad esmė aiški pasidaro, spalviškai irgi į protą atveda smile.gif. Anos iščiustytos vizulkos pinigus kainuoja mirksiukas.gif
Kaip ir rašiau anksčiau, pabandykit tą stalą pasukti 90 laipsnių kampu, gad gautųsi bet vienas galas grynai stalo, su vieta serviravimui smile.gif. Dabar atrodo kaip atvirkštinis baro varijantas biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 balandžio 2015 - 14:51
QUOTE(meme @ 2015 04 02, 11:35)
O man nerodo it's not me virtuvės  verysad.gif
Kadangi nematau vaizdo, tai tik paklausiu, kas yra valgomos spalvos?

grizus dar atrakinsiu smile.gif
o valgomos tai kemines, vanilines, kakavines, sokoladines ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 02 balandžio 2015 - 15:19
QUOTE(Juodai @ 2015 04 02, 15:49)
Geros tos Jūsų vizulkos - svarbu, kad esmė aiški pasidaro, spalviškai irgi į protą atveda smile.gif. Anos iščiustytos vizulkos pinigus kainuoja  mirksiukas.gif
Kaip ir rašiau anksčiau, pabandykit tą stalą pasukti 90 laipsnių kampu, gad gautųsi bet vienas galas grynai stalo, su vieta serviravimui smile.gif. Dabar atrodo kaip atvirkštinis baro varijantas  biggrin.gif .

Ar galiu sukti, jei uzdejo jau gipsines lubas tokias? kaip atrodys?
user posted image

Aplink - zemiau apie 10 cm. o is kambario puses zemiau apie 15 cm.

Dejom, nes reikejo slepti sutvirtinimus metalinius. O prie ventiliacines sachtos dejom del to, kad I ventiliacijos sachta tilptu gofra. Nezeminau lubu vientisu todel, kad mano manymu butu prislegtas vaizdas, nes pagal kambari jos per zemai atrodytu. doh.gif
O dabar atrodys tik tipo pagrazinta ir padaryta vieta sviestuvams kabantiems centruotai... ax.gif

Nebezinau ka man su sala daryti. Laikas spaudzia, galeciau jau ir uzsakineti baldus...
Gal reikia daryt ta spinta tokia tarp langu, ir statyti tiesiog valgoma stala? atsisakyti tos pussales ir darbastalio aukscio?
Tuoj vemsiu as nuo savo baldu. Jauciuosi issunkta kaip citrina...
Arba reik kokia savaite nebegalvot, pailset. Bet laikas spaudzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 02 balandžio 2015 - 15:14
QUOTE(Juodai @ 2015 04 02, 14:34)
Ar ne per aukštai orkaitė gautųsi tuomet? Koks Jūsų ūgis?

1.72 cm ,kepu tikrai ne daznai ,karta ,du per menesi g.gif
Atsakyti
Geros tos Jūsų vizulkos - svarbu, kad esmė aiški pasidaro, spalviškai irgi į protą atveda smile.gif.

As pasirinkau ne pilka plokste, bet mano vizualizacijoj ji pilka. Visai ne tas vaizdas... g.gif

user posted image

o stalvirsis toks pats kaip ta sviesioji plokste, arba sitas: http://www.termopala...talvirsiai/4627
Atsakyti
user posted image

Va toki varianta. bet man baldistas nedaro, nekaitalioja spalvu, tipo pirmiau modeli issirinkit kaip ka daryti su ta sala.
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 02, 14:43)
Ir as pritariu  drinks_cheers.gif

Kokia aplamai vizulka grazi... paziurekit I mano vizulkas... as niekada gyvenime neuzsisakysiu baldu, nes man jau gili baldofobija nuo tokiu vizulku yra  mega_shok.gif 

user posted image
user posted image

Kas Jums dare ta vizulka, Agorėa ? Gal ir man padarytu  ax.gif

Mes samdėm dizainerį tai jis ir vizualizaciją darė ir išplanavimą ir visą kitą. Kainavo nemažai, nežinau ar dar kartą samdyčiau, bet iš esmės likau patenkinta bendru vaizdu ir idėjomis, nes mūsų 54 kvadratų butas tapo normalus butas su visom išnaudotom erdvėm ir kartu neperkrautas! Jei domina rašykit į až, gal apsiimtų tarkim vien vizualizaciją virtuvės padaryt už nedidelius pinigus smile.gif

Grįžo vyras, sako dedam juodas, jei jau labai labai blogai bus tai išdaužysim ir pakeisim į baltas, aha pagalvojau jau įsivaizduoju kaip daužom, bet tiek to rizikuosiu biggrin.gif ir prisiduosiu po to kaip atrodo smile.gif

Man aplamai tie remontai iš proto vedė, dar per pačių darbų įkarštį laukiausi tai dėl visko mėčiausi, vieną dieną norėjau akmens masės stalviršio, kitą dieną plokštės ir t.t. Galvojau nuprotėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ir rašiau anksčiau, pabandykit tą stalą pasukti 90 laipsnių kampu, gad gautųsi bet vienas galas grynai stalo, su vieta serviravimui smile.gif. Dabar atrodo kaip atvirkštinis baro varijantas  biggrin.gif .

Stai taip? Tada valgoma stala deti atskira, nesiojama, su kojom. Bet jis gaunasi visos erdves viduryje... Ir ka daryti su apsvietimu? tik halogenus prie darbastalio ir vsio? dar galima is gipso dalipdyti? bet ar grazu bus? Jei be gipso, apsvietimo kabancio virs stalo issvajotojo znacit nebus schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 02 balandžio 2015 - 16:05
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 02, 16:21)
As pasirinkau ne pilka plokste, bet mano vizualizacijoj ji pilka. Visai ne tas vaizdas...  g.gif

Na pilkšvos jūsų pasirinkttos spalvos, tai ir vizualizacijoj atitinkamai atrodo, pilka bus ir realybėje... Jei nepatinka dabar, tai ir padarius,bei sumokėjus tikrai brangiai nesimatys to grožio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 03 22, 11:21)
Ane? g.gif  biggrin.gif Ale tu matai... Tada matyt galima  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif paskubėjau suabejot blush2.gif ... Viskas priklauso nuo patalpos formos.

Prajuokinot lotuliukas.gif 4u.gif
Vyras stato nama. Tiksliau is bakuzes daro normalu gyvenama nama musu gausiai seimai. Beda ta, kad visos patalpos toookios jau nestandartines...nes namas sesiamkampis smile.gif tai db gimdom...gimdom...skaitineju vonios ir virtuves temas. Ir ten ir cia radau zavia butybe JUODAI 4u.gif
Ir neilgai trukus krisiu Jums i kojas, kad padetumete apsispresti kur kas turi buti, nes vyrui atitempus i virtuves patalpa ir pasakius pasakyti kur kas turi buti - vos infarkto negavau. Nes as ...NEZINAU:)))
Beskaitydama jau isitikinau, lad be Jusu visu pagalbos - neisgyvensiu 4u.gif tik planiuka kai galesiu ikelsiu....
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2015 04 02, 14:13)
Šviestuvai iš elmo ledukai, jie dar reguliuoja intensyvumą ir šaltą arba šiltą spalvą, čia vyro užgaida buvo, bet yra tokių pat berods ir nereguliuojamų, jo yra nes mes ir į vonią ir į tualetą ledukus dėjom.

Ir mes i vonia dejom tuos elmo ledus. Bet as nesu patenkinta ju sviesa. schmoll.gif Per veidrodi veido spalva atrodo pilkai zalsva. Jei ijungiu paprastas lemputes prie veidrodzio - veido spalva normali. Tikriausia musu tie, kur nesireguliuoja silta- salta sviesa...
Tai todel bijau i virtuve vel juos imt. unsure.gif Bet reiks uzsukti i elmo sviestuvus pasikonsultuoti.
Aciu uz atsakyma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(coco5 @ 2015 04 02, 17:09)
Na pilkšvos jūsų pasirinkttos spalvos, tai ir vizualizacijoj atitinkamai atrodo, pilka bus ir realybėje... Jei nepatinka dabar, tai ir padarius,bei sumokėjus tikrai brangiai nesimatys to grožio ax.gif

Nesu nusiteikusi pries pilka spalva. Bet mano vizualizacijos negrazios.. pussale kaip pecius per lydekai paliepus man panorejus biggrin.gif
Atsakyti