Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 03, 20:28)
Sveciai pas mus sedi ne svetaineje, o virtuveje. Nes gausiai vaisinami biggrin.gif

Reikia kažkokiu tai būdu įsiprašyti pas Jus į svečius unsure.gif ...
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 03, 20:28)
Bet kai buna kokia proga ir sventems susirenka daugiau zmoniu (~10-12), jie sodinami ant minksto kampo svetaineje ir islankstomo stalo/knygos. Taciau tokiu varijantu as ju nepasodinciau, nes netilptu nei stalas nei butu praejimas...
http://images43.fotk...omustalu-vi.png

drinks_cheers.gif
Kai įkėliau šitą varijantą ir rašiau, kad tai ko gero nėra pats geriausias, tik norėjau planiškai parodyti apie ką kalbėjau. Taip, matyt reikėtų orientuotis į Jūsų paskutinį planą, su ta mintim, kad stalas nebus pussalės dalis, o tik pristumtas laikinai, kol rašomasis stalas ten.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 03, 18:39)
Metija, man labai patinka antras variantas, nes čia gal labiau pas mus (ir kitose post sovietinėse) labai koncentruojasi į vieną liniją, užsienyje laisviau planuoja, o juk tą vietą galima labai plačiai išnaudoti. 4u.gif Imčiau. Ir dar kokį didoką paveikslą ar nuotraukų prikabinčiau, vazą su gėlėm, būtų tokia gyva zona, lengvas netvarkingumas, bet jaukus. V.ž. nebijočiau išnaudoti max..

Ačiū 4u.gif Paveikslas irgi būtų, gal net rankų darbo, jei įkvėpimas ateis biggrin.gif

Ačiū ir už nuorodą, dulkių talpyklų tikrai labai vengiu, jau turiu joms uoslę, nes vaikščiojimas su skuduru nėra vienas iš mano pomėgių. Bet dulkės mane labai neigiamai veikia, tad ką jau galiu, tą slepiu nuo dulkių sankaupų smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 04 02, 23:15)

Mikrobangė galėtų sau būti ant salos stalviršio prie tos sienelės unsure.gif o geriausia ją išvis išmesti lauk

Labai pritariu jums dėl mikrobangės. Jos funkciją tikrai puikiai atlieka ir orkaitė. Atsisakėm mikrobangės dėl sveikatos beigi užimamos vietos.

QUOTE(Juodai @ 2015 04 02, 23:15)
o TV keisti į planšetę  biggrin.gif , kad turėtumėt šalia receptų šaltinį, arba per youtube ką nors galėtumėt pasižiūrėti, jei jau yra tokis įprotis sukiojantis virtuvėje  mirksiukas.gif .

Dar vieną pliusą man pamėtėjot link tos pusės, kad man labai reikia dviejų eilių virtuvės drinks_cheers.gif Kai vyras gamina, jis ima į virtuvę nešiojamą kompiuterį ir deda jį ant stalo, užgriozdindamas visiškai viską, ką dar mūsų virtuvėje įmanoma užgriozdinti doh.gif Jei būtų kita pusė, ant jos galima būtų laptopą pasidėti. Och, kaip gerai, kad pagaliau pamačiau ir šitą itin svarbų dalyką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2015 04 03, 21:23)

Labai pritariu jums dėl mikrobangės. Jos funkciją tikrai puikiai atlieka ir orkaitė. Atsisakėm mikrobangės dėl sveikatos beigi užimamos vietos.

Dar vieną pliusą man pamėtėjot link tos pusės, kad man labai reikia dviejų eilių virtuvės  drinks_cheers.gif Kai vyras gamina, jis ima į virtuvę nešiojamą kompiuterį ir deda jį ant stalo, užgriozdindamas visiškai viską, ką dar mūsų virtuvėje įmanoma užgriozdinti  doh.gif  Jei būtų kita pusė, ant jos galima būtų laptopą pasidėti. Och, kaip gerai, kad pagaliau pamačiau ir šitą itin svarbų dalyką  4u.gif

Mikrobange gal tikrai iprocio dalykas. Juk galima pasisildyti ir orkaitej, keptuvej, puode ir t.t.
Taciau ar pirmokas - penktokas pasisildys? O gal jie visai nesisildo ir nevalgo karsto, o tik uzkanda kol tevai gryzta? Mano dukra jau didele, nebepamenu kaip ten yra su tais maziais, kol tevai darbe diena blush2.gif

As irgi uz dvieju eiliu virtuve 4u.gif Ziurejau Jusu planeli, Metija, ir tik siulyciau perkelti radiatoriu prie lango. Tada graziai uzsibaigtu Jusu 40 cm virtuve. Ir stumciau stala link lango labiau.
Tiesa, manau Jus braizydama siek tiek pasiklydot mastelyje (rtuko 40 cm is plocio, todel vaizdas breziny kitas). As pataisiau, paziurekit, ar galejo taip buti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 03, 19:56)
Mano vaikai:
1. dukra 12 klase. Gal studijuos, rasys darbus... Svetaine kaip ir jos kambarys.
2. Sunus 5 metai (juk virtuve I ateiti darau, teks lazdeles rasyti, po to raideles, po to 2+2...) O kai bus treciokas, tai praeis 5 metai. Tada vysiu daryti pamoku kur ramiau.
3. Vyras daro samatas iki isnaktu. Kuriame kambaryje jis tai darys? Vaiko kambary? Ar miegamajame? Dukra gal nestudijuos. O jei studijuos, gal pasimatyme iki isnaktu bus... lotuliukas.gif

Žinokit, atjaučiu mergaitę, turiu vienuoliktoką sūnų, jo mokymosi krūviai įspūdingi, studentams irgi darbo netrūksta. Parašiau, nes man labai artima ši situacija, o ir pati triukšme dirbti nesugebu. Kita vertus, sunkumai žmones grūdina, išmoko suprast duonos kainą 4u.gif

Dėl sūnaus ir vyro situacijų labai pritarčiau. Tikrai darbo vietelė šiame kambaryje jums bus labai naudinga.

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 03, 19:56)
Nesame mes siuolaikiski ir neturime laptopo. Tiesa sakant ir nenoreciau jo keisti. Zymiai patogiau dirbti su stacionariu nei su laptopu. Spausdintuvas reikalingas kone kasdien (vyrui, o ir dukrai, o ir I kina ar teatra bilietus issispausdint, neturiu galimybes spausdintis darbe ). Jo ant virtuvinio stalo kartu su laptopu nepajungsiu.

Man irgi atrodo, kad stacionarus kompiuteris darbui yra patogesnis. Bet mes turime net kelis laptopus ir nė vieno stacionaraus. Dėl laptopų funkciolalumo - kur nori, ten naudojiesi. Ir bilietus spausdinamės kartais namie, viską tą patį su juo darome, ką ir su stacionariu darydavome. Aš ant kavos staliuko lovoje dabar rašau. Bet vis tiek pritariu stacionaraus kompiuterio idėjai, gal labiau dėl to, kad mažiau laiko prie jo praleisčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 04 03, 21:13)
Reikia kažkokiu tai būdu įsiprašyti pas Jus į svečius  unsure.gif ...

drinks_cheers.gif
Taip, matyt reikėtų orientuotis į Jūsų paskutinį planą, su ta mintim, kad stalas nebus pussalės dalis, o tik pristumtas laikinai, kol rašomasis stalas ten.

Mielai prasau thumbup.gif Butu idomu susipazinti smile.gif

Bijau, kad rasomasis stalas ten ilgam...

Na, jei Jus man sutalpinate valgoma stala ten, as is karto darau valgoma stala vietoje rasomo stalo. Rasoma / kompo stala palikciau vaiko kambary.

Jei sofa butu bent 2.5 m, tikrai tilptu. Bet mes emem platu, patogu minksta kampa. kad galetume visi keturi ant jos patogiai sudribti, ir jis jau pagamintas, laukia remonto pabaigos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 03 balandžio 2015 - 20:56
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 03, 20:41)

Tiesa, manau Jus braizydama siek tiek pasiklydot mastelyje (rtuko 40 cm is plocio, todel vaizdas breziny kitas). As pataisiau, paziurekit, ar galejo taip buti.

Vienoj pusėj jūs paėmėt į matmenis lauko sieną g.gif Čia turbūt mano kaltė, nes gal jos apskritai man nereikėjo paišyti blush2.gif Atrodo, kad 40 cm netrūko, bet mastelyje tai tikrai pasiklydau, nes braižiau iš akies, prasta iš manęs braižytoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2015 04 03, 21:45)
Žinokit, atjaučiu mergaitę, turiu vienuoliktoką sūnų, jo mokymosi krūviai įspūdingi, studentams irgi darbo netrūksta. Parašiau, nes man labai artima ši situacija, o ir pati triukšme dirbti nesugebu. Kita vertus, sunkumai žmones grūdina, išmoko suprast duonos kainą  4u.gif

Dėl sūnaus ir vyro situacijų labai pritarčiau. Tikrai darbo vietelė šiame kambaryje jums bus labai naudinga.
Man irgi atrodo, kad stacionarus kompiuteris darbui yra patogesnis. Bet mes turime net kelis laptopus ir nė vieno stacionaraus. Dėl laptopų funkciolalumo - kur nori, ten naudojiesi. Ir bilietus spausdinamės kartais namie, viską tą patį su juo darome, ką ir su stacionariu darydavome. Aš ant kavos staliuko lovoje dabar rašau. Bet vis tiek pritariu stacionaraus kompiuterio idėjai, gal labiau dėl to, kad mažiau laiko prie jo praleisčiau  blush2.gif

Zinokit mano mergaite vakarais prisitaiko. Ne visad juk jie raso. Pasiima knyga (kaip jus laptopa lotuliukas.gif ) ir drozia I mano miegamaji. Puse devyniu mes trinames vonioje, ir ruosiames gultis savo kambariuose. O ji naktineja iki 23 Prie sasviniu, kompo.
As tai as, visai sukalbamas ir novatoriskas zmogas esu. Bet vyras stacionaraus tikrai neatsisakytu. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Metija @ 2015 04 03, 22:05)
Vienoj pusėj jūs paėmėt į matmenis lauko sieną  g.gif Čia turbūt mano kaltė, nes gal jos apskritai man nereikėjo paišyti  blush2.gif Atrodo, kad 40 cm netrūko, bet mastelyje tai tikrai pasiklydau, nes braižiau iš akies, prasta iš manęs braižytoja  blush2.gif

g.gif
Na nezinau, as paemiau jusu trumpaja siena nukopijavau ir apverciau. Pridejau prie ilgosios ir pamaciau kad truksta...
Stai taip:

user posted image

Jus visai neprasta braizytoja. 4u.gif Viskas labai aiskiai. Gal as cia prasta matuotoja. lotuliukas.gif
Tik Kadangi eina kalba apie tilps ar netilps, tai nusprendziau patikrinti ar viskas gerai masteliu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 03 balandžio 2015 - 21:19
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 03, 21:09)
Na nezinau, as paemiau jusu trumpaja siena nukopijavau ir apverciau. Pridejau prie ilgosios ir pamaciau kad truksta...
Stai taip:

Tik Kadangi eina kalba apie tilps ar netilps, tai nusprendziau patikrinti ar viskas gerai masteliu...  blush2.gif

To pločio vienoje pusėje ir yra mažiau, nes ten vamzdyno ir ventiliacijos iškyšulys (parašyta tam mano plane). Žinokit, kaip tas Čiapajevas iš anekdoto žiūrėjo į gaublį, taip aš dabar į tą savo brėžinį biggrin.gif Ir vis tiek man viskas sueina. Aš ten neparašius vamzdyno matmens blush2.gif tuoj pabandysiu pataisyt.

user posted image

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 03, 21:09)
Zinokit mano mergaite vakarais prisitaiko. Ne visad juk jie raso. Pasiima knyga (kaip jus laptopa  lotuliukas.gif  ) ir drozia I mano miegamaji. Puse devyniu mes trinames vonioje, ir ruosiames gultis savo kambariuose. O ji naktineja iki 23 Prie sasviniu, kompo.

Šaunuolė 4u.gif Norėjau rašyt dėl mikrobangių ir kitų dalykų, kad visi vaikai yra skirtingi, mano dukra daug savarankiškesnė ir lankstesnė buvo, o su sūnum visai kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 03 balandžio 2015 - 21:47
QUOTE(Metija @ 2015 04 03, 22:44)
To pločio vienoje pusėje ir yra mažiau, nes ten vamzdyno ir ventiliacijos iškyšulys (parašyta tam mano plane). Žinokit, kaip tas Čiapajevas iš anekdoto žiūrėjo į gaublį, taip aš dabar į tą savo brėžinį biggrin.gif Ir vis tiek man viskas sueina. Aš ten neparašius vamzdyno matmens  blush2.gif  tuoj pabandysiu pataisyt.

user posted image

Iskisuli matau, juk ir kopijavau be iskisulio...
342-228 yra lygu 114 cm. o pas jus telpa tik saldytuvo matmenys 60 cm. vadinasi Jusu ilgoji siena yra per trumpai abraizyta 114-60 lygu 54 Net ~54 cm
As padidinau ~ 40 cm. Iskart praplatejo vizija:

user posted image
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti baldininkus virtuves gamybai kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 03, 19:28)

Todel ir piesiau as toki stala:
user posted image
Jis butu islankstomas (nesciau prie minksto kampo reikalui esant) ir laisvai pastatomas  g.gif

As tai uz sita jusu varianta, ir kad laisvai butu pristatomas, kur reikia ten pasitrauksit veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_wHiTe RoSe_ @ 2015 04 04, 09:46)
Gal kas gali parekomenduoti baldininkus virtuves gamybai kaune? smile.gif

Man gražūs baldai baldai4you pagamintų virtuvių galerijoje, bet nei kainų, nei darbo kokybės nežinau, todėl galiu rekomenduoti tik pasižvalgyti, o jei kažkur užsisakysit ir liksit patenkinta, tai rekomendacijos ir man labai praverstų 4u.gif
Atsakyti