QUOTE(bagirka @ 2015 04 08, 11:56)
Sveikos, merginos - virtuvių planuotojos

Galų gale ir aš turiu džiaugsmingą progą prie Jūsų prisijungti - iškilo reikalas virtuvę galutinai susiplanuot ir užsisakyt

. Labai tikiuosi sulaukti kokių nors komentarų apie mano pradinį virtuvės baldų įsivaizdavimą

. Šiuo metu būsimoje virtuvėje yra išlietos grindys, po jomis jau "palaidota" kanalizacija ir vandentiekio vamzdžiai, tai jų "išlindimo" vietos jau negaliu keisti...
Stalviršis planuojamas 91cm aukštyje, lygiai su palangėmis.
Pastatomas spinteles daugmaž susidėliojau, bet su pakabinamom man visiškas kosmosas - norisi, kad būtų ir gražu, ir praktiška

; taip pat dvejoju dėl vietos mikrobangei (o ji pas mus yra ir tikrai liks naujoje virtuvėje) - ar įkišti ją į vieną iš pakabinamų spintelių, ar padaryti jai uždaromą durelėmis skyrelį virš orkaitės?
Orkaitę planuoju daryti pakeltą, tik ne iki stalviršio lygio, kaip sudėliota projektėliuose, o iki viršutinio stalčiuko lygio.
Nepavyksta man įkelti pačių paveiksliukų, tai bandau įdėti nuorodas
Virtuvės planas
Pastatomu spinteliu planas
Vaizdelis su įmontuojamu gartraukiu
Vaizdelis su neįmontuojamu gartraukiu
Dar vienas variantas
Žiūriu iš savo kampo, kas man būtų nepatogu. Kadangi gaminam dažniausiai dvise su vyru, tai visad pažiūriu, kad patogu būtų dviems sukiotis.
Indaplovę dėčiau kairėn nuo kriauklės. Dabar man atrodo nepatogu - aš dėlioju iš/į indaplovę indus, tuo tarpu vyras prie kaitlentės jau neprieis.

Kargo nedėčiau.

Geriau šalia esančius stalčius praplatinti.
Kur orkaitė daryčiau normalią ūkinę spintą tokio pat aukščio kaip šaldytuvas. Dabar man atrodo nei šis nei tas.

Mikrobanginė įmontuojama? Nenorit ją dėti virš orkaitės?

Iš variantų su gartraukiais gražiau atrodo kur neįmontuojamas. Nors aišku ir nepraktiška.
Papildyta:
QUOTE(bagirka @ 2015 04 08, 12:27)
Tai va, stumiu virykle kuo arčiau kampo, kad nebūtų priešais langą. Dar turėjau mintį išvis atsisakyti cargo tarp stalčių blokų, bet tuomet man tie stalčiai gal per masyvūs gautųsi
Kodėl per masyvūs? Pas mane 90 cm pločio. Tiesa, ne kruopas laikau, o bliudus ir puodus. Antri metai tarnauja ir nieko blogo.
Jei jums per platu tai dalinkit po 40, 50, 60 cm.
bagirka, kur valgysit?