Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 22

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 04 06, 22:44)
Ir vel nemaciau... doh.gif     
Smagu Jums naujoj virtuvej sventes svest...

ir man nepavyko pamatyt... doh.gif nesiseka gi kartais
Atsakyti
Sveikos, merginos - virtuvių planuotojos 4u.gif Galų gale ir aš turiu džiaugsmingą progą prie Jūsų prisijungti - iškilo reikalas virtuvę galutinai susiplanuot ir užsisakyt smile.gif . Labai tikiuosi sulaukti kokių nors komentarų apie mano pradinį virtuvės baldų įsivaizdavimą ax.gif . Šiuo metu būsimoje virtuvėje yra išlietos grindys, po jomis jau "palaidota" kanalizacija ir vandentiekio vamzdžiai, tai jų "išlindimo" vietos jau negaliu keisti...
Stalviršis planuojamas 91cm aukštyje, lygiai su palangėmis.
Pastatomas spinteles daugmaž susidėliojau, bet su pakabinamom man visiškas kosmosas - norisi, kad būtų ir gražu, ir praktiška blush2.gif ; taip pat dvejoju dėl vietos mikrobangei (o ji pas mus yra ir tikrai liks naujoje virtuvėje) - ar įkišti ją į vieną iš pakabinamų spintelių, ar padaryti jai uždaromą durelėmis skyrelį virš orkaitės?
Orkaitę planuoju daryti pakeltą, tik ne iki stalviršio lygio, kaip sudėliota projektėliuose, o iki viršutinio stalčiuko lygio.
Nepavyksta man įkelti pačių paveiksliukų, tai bandau įdėti nuorodas ax.gif
Virtuvės planas
Pastatomu spinteliu planas
Vaizdelis su įmontuojamu gartraukiu
Vaizdelis su neįmontuojamu gartraukiu
Dar vienas variantas
Atsakyti
QUOTE(bagirka @ 2015 04 08, 11:56)
Sveikos, merginos - virtuvių planuotojos  4u.gif  Galų gale ir aš turiu džiaugsmingą progą prie Jūsų prisijungti - iškilo reikalas virtuvę galutinai susiplanuot ir užsisakyt  smile.gif . Labai tikiuosi sulaukti kokių nors komentarų apie mano pradinį virtuvės baldų įsivaizdavimą  ax.gif . Šiuo metu būsimoje virtuvėje yra išlietos grindys, po jomis jau "palaidota" kanalizacija ir vandentiekio vamzdžiai, tai jų "išlindimo" vietos jau negaliu keisti...
Pastatomas spinteles daugmaž susidėliojau, bet su pakabinamom man visiškas kosmosas - norisi, kad būtų ir gražu, ir praktiška  blush2.gif ; taip pat dvejoju dėl vietos mikrobangei (o ji pas mus yra ir tikrai liks naujoje virtuvėje) - ar įkišti ją į vieną iš pakabinamų spintelių, ar padaryti  jai uždaromą durelėmis skyrelį virš orkaitės?
Orkaitę planuoju daryti pakeltą, tik ne iki stalviršio lygio, kaip sudėliota projektėliuose, o iki viršutinio stalčiuko lygio.
Nepavyksta man įkelti pačių paveiksliukų, tai bandau įdėti nuorodas  ax.gif
Virtuvės planas
Dar vienas variantas

man is pirmo zvilgsnio lyg noretusi cargo su kaitlente vietomis sukeisti, taip kampe daugiau darabstalio atsirastu siektiek, arba netgi prie pakeltos orkaites deti cargo, paskui kaitlente o tada 80cm stalcius

oi nepastebejau lango nupiesto.. vadinas tokis perskirstymas nebetinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VINIpooch: 08 balandžio 2015 - 11:17
Tai va, stumiu virykle kuo arčiau kampo, kad nebūtų priešais langą. Dar turėjau mintį išvis atsisakyti cargo tarp stalčių blokų, bet tuomet man tie stalčiai gal per masyvūs gautųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagirka @ 2015 04 08, 11:56)
Sveikos, merginos - virtuvių planuotojos  4u.gif  Galų gale ir aš turiu džiaugsmingą progą prie Jūsų prisijungti - iškilo reikalas virtuvę galutinai susiplanuot ir užsisakyt  smile.gif . Labai tikiuosi sulaukti kokių nors komentarų apie mano pradinį virtuvės baldų įsivaizdavimą  ax.gif . Šiuo metu būsimoje virtuvėje yra išlietos grindys, po jomis jau "palaidota" kanalizacija ir vandentiekio vamzdžiai, tai jų "išlindimo" vietos jau negaliu keisti...
Pastatomas spinteles daugmaž susidėliojau, bet su pakabinamom man visiškas kosmosas - norisi, kad būtų ir gražu, ir praktiška  blush2.gif ; taip pat dvejoju dėl vietos mikrobangei (o ji pas mus yra ir tikrai liks naujoje virtuvėje) - ar įkišti ją į vieną iš pakabinamų spintelių, ar padaryti  jai uždaromą durelėmis skyrelį virš orkaitės?
Virtuvės planas
Dar vienas variantas

Žiūriu iš savo kampo, kas man būtų nepatogu. Kadangi gaminam dažniausiai dvise su vyru, tai visad pažiūriu, kad patogu būtų dviems sukiotis.
Indaplovę dėčiau kairėn nuo kriauklės. Dabar man atrodo nepatogu - aš dėlioju iš/į indaplovę indus, tuo tarpu vyras prie kaitlentės jau neprieis. g.gif
Kargo nedėčiau. schmoll.gif Geriau šalia esančius stalčius praplatinti.
Kur orkaitė daryčiau normalią ūkinę spintą tokio pat aukščio kaip šaldytuvas. Dabar man atrodo nei šis nei tas. g.gif Mikrobanginė įmontuojama? Nenorit ją dėti virš orkaitės? rolleyes.gif
Iš variantų su gartraukiais gražiau atrodo kur neįmontuojamas. Nors aišku ir nepraktiška. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(bagirka @ 2015 04 08, 12:27)
Tai va, stumiu virykle kuo arčiau kampo, kad nebūtų priešais langą. Dar turėjau mintį išvis atsisakyti cargo tarp stalčių blokų, bet tuomet man tie stalčiai gal per masyvūs gautųsi  g.gif

Kodėl per masyvūs? Pas mane 90 cm pločio. Tiesa, ne kruopas laikau, o bliudus ir puodus. Antri metai tarnauja ir nieko blogo.

Jei jums per platu tai dalinkit po 40, 50, 60 cm.

bagirka, kur valgysit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 09 balandžio 2015 - 20:48
QUOTE(bagirka @ 2015 04 08, 10:56)
Virtuvės planas
Dar vienas variantas

mano virtuve panašaus dydžio ir taip pat langai eina, tai pasirinkau ja išdėstyt kitu kampu, viena eile palei siena kur nera lango. kadangi jūsų variante beveik nera vietos spintelem pakabinamom. jei likčiau prie jūsų varianto daryčiau taip: vietoj orkaitės dėčiau šaldytuvą, taip ji paslėpčiau nes skirsis nuo virtuvės, taigi tegul stovi nematomai kampe, kriaukle dėčiau prie lango kur kaitlentė, dėšnėj pusėj indaplovę, o kaitlentę vietoj šaldytuvo. kitoj pusėj dėčiu du stalčių blokus po 80 cm.
Atsakyti
Ar galetumete patarti, kaip protingiau ir isdelioti virtuveje prietaisus? Ikeliu planiuka greit nupiesta.

user posted image

Desiniausiame kampe planuojame saldytuva. Del virykles ir kriaukles 2 variantai:

1. Virykle kaireje, o kriaukle ilgojoje dalyje daug maz po langu
2. Kriaukle kaireje, o virykle kampe g.gif

Ar kas nors galite patarti, ar patogu tureti virykle kampe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CervusDama: 09 balandžio 2015 - 22:42
Kadangi mano virtuve panasi dar karta idesiu savo projekta, darysime gal po 2 metu, tiesiog pasiziurejimui... nes aktualu

user posted image

user posted image

virtuve pereinama i svetaine. 4u.gif

kol kas planuojama kad tie stulpai yra dekoras su kargo funkcija. indaplove prie kriaukles, kriaukle pietus, kaitlente i vakarus (pagal fensuj nepataikem doh.gif ) saldytuva planuojame dviguba, nes seima 5 asmenu, o dar kokie sveciai savaitgali, tai ko ten su 1 standartiniu prasideti g.gif

sala be funkciju, tiesiog maisto gamybai, valgysime prie stalo, kaip dabar, manau pasikiksime prie tokio plano. kol kas... toliau matysime g.gif

bagirka, jusu planuose man viskas kaip ir ok, bet va ziuriu komentaru atsiranda, tai sau fiksuoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 09 balandžio 2015 - 22:49
QUOTE(Karvute @ 2015 04 09, 22:43)
Kadangi mano virtuve panasi dar karta idesiu savo projekta, darysime gal po 2 metu, tiesiog pasiziurejimui... nes aktualu

user posted image

user posted image

virtuve pereinama i svetaine. 4u.gif

kol kas planuojama kad tie stulpai yra dekoras su kargo funkcija. indaplove prie kriaukles, kriaukle pietus, kaitlente i vakarus (pagal fensuj nepataikem doh.gif ) saldytuva planuojame dviguba, nes seima 5 asmenu, o dar kokie sveciai savaitgali, tai ko ten su 1 standartiniu prasideti  g.gif

sala be funkciju, tiesiog maisto gamybai, valgysime prie stalo, kaip dabar, manau pasikiksime prie tokio plano. kol kas... toliau matysime g.gif

bagirka, jusu planuose man viskas kaip ir ok, bet va ziuriu komentaru atsiranda, tai sau fiksuoju g.gif

o pas jus gartraukio nėra? kaitlente prieš langą žinoma šaunu, bet gala romanėčių ir langas tai bus visą laiką aptaškytas
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 04 09, 23:02)
o pas jus gartraukio nėra? kaitlente prieš langą žinoma šaunu, bet gala romanėčių ir langas tai bus visą laiką aptaškytas

man vyras aiskina, kad esant rekuperacijai gartraukis nereikalingas ir neveiksmingas, oras pasikeicia kazkaip greitai... g.gif kadangi langas pries kaitlente nebus atidaromas, tai GAL koki erdvini pagalvociau na tokia tuuuba kabancia is virsaus. 4u.gif galima dar traukti likn kampo, bet ne i kampa, ir ten kabinti montuojama nematoma, dabar turime dulkiu kaupimo objekta, tokio daugiau nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Kam reikalingos kėdės prie salos, jei šalia stovi normalus stalas? Kokia paskirtis ir funkcionalumas?

Kepti virti ten bus tikrai negerai. Gal strateguoti į šoną ar kampe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 10 balandžio 2015 - 07:56
QUOTE(Karvute @ 2015 04 09, 23:13)
man vyras aiskina, kad esant rekuperacijai gartraukis nereikalingas ir neveiksmingas, oras pasikeicia kazkaip greitai...  g.gif

Nežinau iš kur tokios žinios, bet rekuperatorius toje patalpoje ištrauks bene 10 kartų mažiau nei gartraukis ax.gif
Atsakyti