Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 18 tema

QUOTE(Gintaleo @ 2015 03 09, 21:23)
O jus su ta kita gydytoja irgi rusiskai kalbejot? Kaip vyksta apziura? Kaip jos metu susikalbat?

Aylin turkiškai kalbėjo ax.gif Per apžiūrą tai nelabai ten kalbi. po to jau viską susakė, ką ten matė. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 09, 22:14)
PGD daro visiems embrionams (l.geros kokybės).

Maniakui tikrai tik vienam darė, tam kurį norėjo saldyt, bet padarius PGD paaiškėjo kad neverta šaldyti, pirmose temutese jis apie tai rašė ax.gif
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 09, 22:36)
Aylin turkiškai kalbėjo ax.gif Per apžiūrą tai nelabai ten kalbi. po to jau viską susakė, ką ten matė. blush2.gif

Su mumis Aylin kalbėjo angliškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 03 09, 18:55)
Tikrai tavo AMH nera blogas, manyciau kad jis yra normalus, yra mergaiciu siam forume, kuriu net nesiekia 1 (jei neklystu ir Karmensita, ir Nica ir Greisiuke - jos visos  nestuke.gif ), taip kad esant tokiam AMH tikrai neturetum labai nerimaut  4u.gif
pagal mane tau buvo parinktas netinkamas protokolas ir netinkamos dozes  g.gif  beje ar leidaisi cetrotide? ar naudojai kokius vaistukus, kurie gerintu kiausialasciu kokybe?

Pasirodziau kaip visiska trizne ax.gif cool.gif nepykit,tikrai kuo toliau skaitau tuo ramiau darosi smile.gif o ilguoju protokolu vartoti teko tik diphereline 0.1, gonali po 150 tv ir luveri...daugiau kaip ir nieko...
QUOTE(Atisa @ 2015 03 09, 20:17)
Lauraz5, mano AMH -1,9, ispunktavo 20 kiausialasciu, turim teigiama rezultat ir dar 3 saldytas blastutes  4u.gif

Nuostabu!!!! thumbup.gif Atisa,mes man atrodo ruosemes kartu IVF lietuvoj smile.gif gal maisau smile.gif bet rezultatai kokie puikus tavieji!
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 09, 21:06)
šituos visus, apart Mthf reductase 677, mthf reductase 1298, pai-1 4g/5g polimorfim, daro LT. Tuos tris siūlyčiau darytis TR.

Guliu suku galva del tu tyrimu g.gif nesimeto tas pinigas LT ant zemes. Kadangi mes apie IVF geriausiu atveliu ant rudens galvojam tai vat svarstau ar taupyt ar daryt cia tuos tris? Lt kol kas nedaro, bet jei vasara jau darys doh.gif tad speciau vasara pasidaryt g.gif Cia butent del to siulot daryt Tr? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 09, 22:57)
Guliu suku galva del tu tyrimu  g.gif nesimeto tas pinigas LT ant zemes. Kadangi mes apie IVF geriausiu atveliu ant rudens galvojam tai vat svarstau ar taupyt ar daryt cia tuos tris? Lt kol kas nedaro, bet jei vasara jau darys doh.gif tad speciau vasara pasidaryt  g.gif Cia butent del to siulot daryt Tr?  4u.gif

Sveikos smile.gif

Ale ziuriu kiek veiksmo vyksta thumbup.gif del tyrimu, su siuntimu (genetikai/hematologai) visus padaro nemokamai, isskyrus tuos tris paskutinius MTHFR mutacijas ir ta polimorfizma. Uzsirasius pas genetike kita sav, tai nueisiu pasiklaust, gal netycia pradejo jau daryt ir situos. Jeigu turi laiko iki IVF, tai prasyk gydytoju siuntimu ir darykis, o kam moket smile.gif

O as merginos ruosiuos histeroskopijai ketvirtadieni, daug cia makliu apturejau, bet turesiu ir CD turkams, tai labai dziaugiuosi smile.gif ir noriu, ir bijau, ka ten is tikruju pamatys. Ieskosiu, po to, kad vaziuosit, gal galesit ir mano kompakta nuvezt smile.gif

Ir noriu i Stambula atgal kuo greiciau. Svajoju, kad vyksim geguze ir ten viskas zydes smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o kokios TR rozetes??? Ar tokios kaip LT, ar tokios kaip UK??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 03 10, 04:47)
Mergaites, o kokios TR rozetes??? Ar tokios kaip LT, ar tokios kaip UK???  g.gif

Dar tokio klausimo manrods neturėjom thumbup.gif kaip pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2015 03 10, 00)
Nuostabu!!!! thumbup.gif  Atisa,mes man atrodo ruosemes kartu IVF lietuvoj smile.gif gal maisau smile.gif bet rezultatai kokie puikus tavieji!

taip taip, Lauraz5, mudvi kartu daremes LT, abiems ir nepavyko..todel sikart tikrai abiems bus pasiseke thumbup.gif laikysiu kumscius uz jus 4u.gif
Atsakyti
[quote=-Murke-,2015 03 10, 00:28]
Sveikos smile.gif

Ale ziuriu kiek veiksmo vyksta thumbup.gif del tyrimu, su siuntimu (genetikai/hematologai) visus padaro nemokamai, isskyrus tuos tris paskutinius MTHFR mutacijas ir ta polimorfizma. Uzsirasius pas genetike kita sav, tai nueisiu pasiklaust, gal netycia pradejo jau daryt ir situos. Jeigu turi laiko iki IVF, tai prasyk gydytoju siuntimu ir darykis, o kam moket smile.gif

praeita savaite buvau pas genetike, tai tu paskutiniu triju tyrimu LT dabar tikrai nedaro. O del kitu, tai eiles pas hematologe be proto. Man pasiule rugpjucio men. talona doh.gif Bet pradejau vos ne maldauti, tai atrado vieta balandzio men. doh.gif

Druide, Bernadeta77, as vietoj jusu pasidaryciau tuos tris tyrimus TR, nes LT neaisku kada vel darys, o del to poliformizmo tai isvis nieko negalejo pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allivo: 10 kovo 2015 - 08:25
LINOSIUKE - KAIP TU JAUTIESI PASAKOK bigsmile.gif

Mergaitems - turkaitems dideliausios sekmes! Nenustokit tiketi turkais bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 10, 08:23)

praeita savaite buvau pas genetike, tai tu paskutiniu triju tyrimu LT dabar tikrai nedaro. O del kitu, tai eiles pas hematologe be proto. Man pasiule rugpjucio men. talona  doh.gif Bet pradejau vos ne maldauti, tai atrado vieta balandzio men.  doh.gif

Jauciu net neapsimoka man tada kita antradieni eit. Turiu darbo iki kaklo ir laikas toks nepatogus.
Aciu, kad parasei, reiks darytis TR.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 09, 23:57)
Guliu suku galva del tu tyrimu  g.gif nesimeto tas pinigas LT ant zemes. Kadangi mes apie IVF geriausiu atveliu ant rudens galvojam tai vat svarstau ar taupyt ar daryt cia tuos tris? Lt kol kas nedaro, bet jei vasara jau darys doh.gif tad speciau vasara pasidaryt  g.gif Cia butent del to siulot daryt Tr?  4u.gif

Tu suki galva kiek prirašė pasidaryti ir kur juos daryti, o va aš dabar galvoju, kodėl mums nesiūlė tų visų tyrimų darytis...
Kristina ir man nelabai patiko.

QUOTE(-Murke- @ 2015 03 10, 00:28)
Sveikos smile.gif
O as merginos ruosiuos histeroskopijai ketvirtadieni, daug cia makliu apturejau, bet turesiu ir CD turkams, tai labai dziaugiuosi smile.gif ir noriu, ir bijau, ka ten is tikruju pamatys. Ieskosiu, po to, kad vaziuosit, gal galesit ir mano kompakta nuvezt smile.gif

Ir noriu i Stambula atgal kuo greiciau. Svajoju, kad vyksim geguze ir ten viskas zydes  smile.gif

Kur Histero daysies?
Atsakyti