Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 18 tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 12, 18:35)
priminkit, kas darėsi LP su įrašymu Vilniuje- kur darėtės ir kiek kainuoja? Ačiū 4u.gif
Ir dar klausimas. Jei man darytų LP balandžio pab. ar galėčiau startuot su IVF birželio gale? g.gif Būtų nepilni du ciklai g.gif

as dariausi Kardiolitoj. Kaina jei esi socialiai drausta - 506 eur. yra kainynas ju puslapyje.

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 12, 22:04)
Pas Mečėjų? blush2.gif  o registratūroj pasakys kaži LP su įrašu kainą? g.gif

niekas jums nepasakys ar yra irasymo funkcija, tik operuojantis gydytojas. as kai ieskojau kur, tai kitas personalas net nesuprato ko as noriu. tik gydytojas dirbantis su tuo apartau gales jums atsakyti i sita klausima. ir kaina ar iraso ar ne nuo to nesikeicia. tik Kardiolitoj reikejo turet savo laikmena.

DruiDe aciu uz TR kainas. Ziauriai brangu doh.gif
as uz tuos tris mutantus sumokejau 250.00 litu pas kaimynus lenkus.
Atsakyti
O kaip ten del atsakymu del spermogramos? Ar greitai? ax.gif Kada jau pradet kankinti Kristina?
Atsakyti
Murke greitai susisukai mirksiukas.gif
gerai jautiesi?

Del tyrimu kainu, tai as irgi ruosiuosi padaryt palyginamaja lentele (Lietuva-Latvija-Lenkija-Turkija). Bet vis laiko truksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 12 kovo 2015 - 21:47
QUOTE(Irėnė @ 2015 03 12, 22:44)
DruiDe aciu uz TR kainas. Ziauriai brangu doh.gif
as uz tuos tris mutantus sumokejau 250.00 litu pas kaimynus lenkus.

Taip, labai brangu unsure.gif
Jei tik zinociau ankciau apie galimybe LV ar Lenkijoj daryt, buciau is Tr is sutaupytu pinigu ne kojines, o jau visa dublionke parsivezusi lotuliukas.gif

O kaip manot ar labai sudetingas mechanizmas - prasytis genetikes siuntimo ir darytis valdiskai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 12 kovo 2015 - 21:50
QUOTE(Irėnė @ 2015 03 12, 21:45)
Murke greitai susisukai mirksiukas.gif
gerai jautiesi?

Del tyrimu kainu, tai as irgi ruosiuosi padaryt palyginamaja lentele (Lietuva-Latvija-Lenkija-Turkija). Bet vis laiko truksta doh.gif

As zinok uzsukta buvau, nes reikejo dar ir komandiruote susiderinti kita sav smile.gif jauciuosi stebuklingai gerai.. lyg nieko nebutu buve smile.gif ir doroju vakariene, nes labai alkana jauciuos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 03 12, 22:45)

As turiu keliu LT laboratoriju kainas jau lentelej 4u.gif Tik kaip jas ikelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 12, 21:48)
O kaip manot ar labai sudetingas mechanizmas - prasytis genetikes siuntimo ir darytis valdiskai?

Viskas paprasta, tik ilgai uztrunka sad.gif ir tu mutantu mthfr nedaro..
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 12, 22:48)

tai kad kai kuriu LT net nedaro. reikia siuntimo is seimos gydytojo ir tada pas genetika eiles keli menesiai.

QUOTE(-Murke- @ 2015 03 12, 22:50)
As zinok uzsukta buvau, nes reikejo dar ir komandiruote susiderinti kita sav smile.gif jauciuosi stebuklingai gerai.. lyg nieko nebutu buve smile.gif ir doroju vakariene, nes labai alkana jauciuos wink.gif

niu super. jei anksciau niekas nevaziuos, tai nuveziu tavo filmuka i TR mirksiukas.gif

QUOTE(DruiDe @ 2015 03 12, 22:51)
As turiu keliu LT laboratoriju kainas jau lentelej  4u.gif Tik kaip jas ikelti  g.gif

nu tai gal man atsiusk. vistiek as ta lentele darysiu biggrin.gif bus susiteminta info vienoj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 09, 18:56)
labai gera mintis išnaudoti išvyką Stambule ir konsultacijai  thumbup.gif
hm, o kaip sekėsi stimuliuotis? per abu IVF sunkokai stimuliavosi? kokia kiaušialąsčių kokybė? kiek embrioniukų apsivaisindavo? kokios kokybės įkėlė? pas vyrą viskas gerai? 4u.gif hm, gal amžius gali įtakoti  g.gif
o viską darėt LT?
gera kryptį - Stambulo link - renkatės  4u.gif

turkaitės, pasakokit kaip sekėsi konsultacijos?  bigsmile.gif

Jezau merginos, skaitau jūsų komentarus ir galva jau sukasi. blink.gif Po 2 ivf LT jau jaučiausi toje srityje asė, o dabar prieš Stambulą pradedu dvejoti ir bijoti ar turiu visus tyrimus.
Klausimas jums: kokiu pavidalu vežėtės GN? Nes aš dariausi Vilniaus VK ir man davė tik CD. Ar jo užtenka? LP neturiu, genetinių irgi. Turiu tik dviejų nepavykusiu IVF protokolus, 5 nepavykusiu IUI istorijas ir krūvas hormoninių tyrimų.

Man 29 metai. Per 1ivf man taikė ilgąjį protokolą. Stimuliavosi sunkiai, vos užaugino 5, įsodino tris trijų dienų embrionus geros kokybės.
Per 2 ivf buvo trumpas prokolas, užaugo 8, įdėjo 2 dviejų dienų ir vieną blastocistą.
Labai noriu TR pakartoti AMH tyrimą, nes daktarui kyla dėl jo įtarimas.
Viena mergaitė, rašė, kad jeigu neplanuoji ivf iškarto tai neverta vykti konsultacijai? Mano tikslas, kad jie mane pakonsultuotų kodėl nepavyksta, gal paskirtų tyrimų kurie būtų tikslingi ir informatyvus. Nes dabar nei priežasčių nei rezultatų verysad.gif Kaip manote, ar realu tokiu tikslu ten apsilankyti?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 03 12, 21:56)
niu super. jei anksciau niekas nevaziuos, tai nuveziu tavo filmuka i TR mirksiukas.gif

Bus aciu neispasakytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 03 12, 23:28)
Bus aciu neispasakytas smile.gif

oi nu baik tik irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 03 12, 22:30)
oi nu baik tik irnesakyk.gif

group.gif group.gif
Papildyta:
QUOTE(Book2u @ 2015 03 12, 22:27)
Mano tikslas, kad jie mane pakonsultuotų kodėl nepavyksta, gal paskirtų tyrimų kurie būtų tikslingi ir informatyvus. Nes dabar nei priežasčių nei rezultatų  verysad.gif  Kaip manote, ar realu tokiu tikslu ten apsilankyti?

O tu jiems parasyk pradzioj - nusiusk visa istorija, viska ka turi. Man rodos daug kam atsiuncia kokiu tyrimu truksta ir be vaziavimo.
Bet jeigu nemaisau - tai tu busi Stambule tiesiog shiaip? Tuomet eiciau konsultacijos wink.gif
Atsakyti