Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 18 tema

QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 16:14)
Sveikos, tai mums šiandien po cp gimė du turkiški stebukliukai 2,2 ir 1,8 kg. wub.gif  Abi inkubatoriuj. Viena sunkiau kvėpuoja , tai reanimacijoj. Tikimės, kad viskas bus gerai wub.gif 5val vandenys pradėjo bėgt. Aš dar atitirpinėju.

Labai labai sveikinu, aukit ir stiprėkit 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2015 03 19, 17:08)
<...>
Atejau ir as pagaliau prisiduoti.Matau kad jau zinot,aciu visoms uz sveikinimus labai.Radus laisva minutele iskart prisedau cia brukstelt jums.
Noriu visoms palinketi stiprybes,atkaklumo,nenuleist ranku ilgam ir tiketi.Noriu palinket,kad stebuklas ateitu i jusu namus-nors neparasau bet zinokit labai sergu uz jus,mintim bunu kartu ir dziaugiuos bei liudziu.Be proto esu dekinga Memorial uz savo stebukla Eldariuka.Ziuriu i ji ir galvoju,kad jei buciau nebuvusi atkakli ir uzsispyrusi,greiciausiai jo net nebutu.Tad mergaites kas ka besakytu,nosyte aukstyn ir sekmes jums link jusu stebuklo.
<...>

wub.gif labai už jus sirgau, džiaugiuosi, kad po tiek bandymų stebuklas atėjo 4u.gif

QUOTE(cestrella @ 2015 03 19, 17:37)
Tino, SVEIKINUUUUUU!!! Kaip nuostabu...  wub.gif Tokios geros emocijos nerealios 4u.gif

Mergaites, as po TR vizito (po puses metu) dariausi tyrimus skydliaukes ir kartu paskyre endokrinologe prolaktina pasidaryti, rezultatas 3335,4 mlU/I. Toks didelis cia jis, ka tai galetu reiksti g.gif Dekoju 4u.gif

Tikriausiai reikės reguliuoti bromokriptinu, nes prolaktinas slopina ovuliaciją. Gal dar reikės magnetinio rezonanso galvai, kad nustatyti priežastį. Man nenustatė, bet mano originaliai apie 750 buvo. Dabar po dviejų metų brom po 5mg per dieną, apie 250-300 sukasi ir visi čia katučių ploja, o as noriu žemesnio nei 200 unsure.gif

QUOTE(Allivo @ 2015 03 19, 19:14)
Tino, didziausi sveikinimai 4u.gif AFrodite  4u.gif
O as jau po pirmo vizito. Labai bijojau, kad bus sunku su kalba, bet viskas praejo gerai.
Nieko baisaus nepasake ko nezinojau, pirmadieni darysim gimdos nuotrauka ir matys ar reikia Lp. mano, kad buvo nevyke visi kartai del embrionu kokybes. Taip pat liepe pasitikrinti krutis, nes lyg ir cista uzciuope. Sake nesijaudinti, bet pasitikrinti.
Labai dziaugiuosi, kad pasiryzom cia atvykti, aciu tau Rosita mirksiukas.gif

Sėkmės didžiausios 4u.gif O ką daryt jei yra cistų? Man po LT IVF atsirado, ir sakyčiau daugokai. Sakė nėštumas padeda nuo jų, bet šitų vaistų dar nesugebėjau įsigyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 19, 21:56)
Sveikutes,

Puikus zodziai, ta pati ir as norejau parasyti, kad prisiminus ilindau paziureti kaip sekasi Afroditei ir Tau  wub.gif  Tino, didziausi sveikinimai!!!!!!!  wub.gif Aukit, stiprekit, dziaukites didele seima  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O as gavau atsakymus ir atsiprasymus uz velavima.
Atsiprasymus priemiau. Tyrimo atsakymus virskinu  g.gif
1. Ar TR spermogramu rezultatai tikslesni uz LT? Iki siol guvenome su normaspermija, o se tau gavome Grade I - 0 %  blink.gif Daktares komentaras - kad morfologija ir kiekis geri. Kazkaip nesupratau kaip gali but geri, kai morfologija neblizga  g.gif
2. Gal kuri jau susidraugavo su PAI-1 4g/5g? Kas tas  per zveris?

Nu kazkaip jie visiems Grade I neranda g.gif pas mus tai ir LT diagnoze tokia pati buvo tai nesistebejau turku isvadomis, bet kai pas vyra buvo normospermija ir gauni tokius atsakymus tai net nezinau kaip ir pakomentuoti rolleyes.gif tik tiek, kad turkai nepaisant to GRade I - 0% sugeba dauguma musu nesciomis padaryti, tai gal labai neimk i galva mirksiukas.gif biggrin.gif o LT va ir su normospermija nieko nesugeba lotuliukas.gif Viskas bus gerai - pamatysi wink.gif Visoms linkejimai nuo manes ir auganciu dvieju mazyliu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Krown @ 2015 03 20, 08:42)
Nu kazkaip jie visiems Grade I neranda  g.gif pas mus tai ir LT diagnoze tokia pati buvo tai nesistebejau turku isvadomis, bet kai pas vyra buvo normospermija ir gauni tokius atsakymus tai net nezinau kaip ir pakomentuoti  rolleyes.gif tik tiek, kad turkai nepaisant to GRade I - 0% sugeba dauguma musu nesciomis padaryti, tai gal labai neimk i galva  mirksiukas.gif  biggrin.gif o LT va ir su normospermija nieko nesugeba  lotuliukas.gif Viskas bus gerai - pamatysi wink.gif Visoms linkejimai nuo manes ir auganciu dvieju mazyliu  4u.gif  bigsmile.gif

Bijojau vakar V sakyti, nes ilgai pati soke buvau. Bet gydytoja komentavo kad rezultatai geri g.gif Gal LT su kokiu pasenusiu mikroskopu ziuri? tongue.gif Nezinau kaip cia dar save nuraminti doh.gif
Aciu uz linkejimus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 20, 08:20)
Labas rytas,

Bijojau vakar V sakyti, nes ilgai pati soke buvau. Bet gydytoja komentavo kad rezultatai geri  g.gif Gal LT su kokiu pasenusiu mikroskopu ziuri?  tongue.gif Nezinau kaip cia dar save nuraminti  doh.gif
Aciu uz linkejimus  wub.gif  wub.gif

DruiDe, viskas čia gi aišku - atrinko turkai Grade I savo reikmėms lotuliukas.gif
pati sakei, kad mėlynakių blondinų nori jie. Todėl ir tyrimo neatsiuntė taip ilgai - rinkosi geriausius lotuliukas.gif
viskas bus OK, gausi rudaakę wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif šilčiausi sveikinimai Tino ir Afroditei 4u.gif Aukit ir stiprėkit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 20 kovo 2015 - 08:34
TINO sveikinimai 4u.gif
Net specialiai ieskojau temutės kaip ten sekėsi tas ivf...Nerealu.Įkvepianti istorija mirksiukas.gif

Norėjau klaust apie statistiką...bet matau Memorial 21 iš 31.O kodėl kitoms nepavyko?! Skaitysiu toliau temutes :)apie TR SM skaitau kaip kokią knygą...kiek išgyvenimų čia! Net ašara kartais išrieda.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupiks: 20 kovo 2015 - 09:16
QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 16:14)
Sveikos, tai mums šiandien po cp gimė du turkiški stebukliukai 2,2 ir 1,8 kg. wub.gif  Abi inkubatoriuj. Viena sunkiau kvėpuoja , tai reanimacijoj. Tikimės, kad viskas bus gerai wub.gif 5val vandenys pradėjo bėgt. Aš dar atitirpinėju.

Tino, na va koks džiaugsmas jus aplankė wub.gif sveikinimai didžiausi!!! Aukit ir stiprėkit, pamatysi greit supuosi mažyles wub.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 03 19, 17:08)
Noriu visoms palinketi stiprybes,atkaklumo,nenuleist ranku ilgam ir tiketi.Noriu palinket,kad stebuklas ateitu i jusu namus-nors neparasau bet zinokit labai sergu uz jus,mintim bunu kartu ir dziaugiuos bei liudziu.Be proto esu dekinga Memorial uz savo stebukla Eldariuka.Ziuriu i ji ir galvoju,kad jei buciau nebuvusi atkakli ir uzsispyrusi,greiciausiai jo net nebutu.Tad mergaites kas ka besakytu,nosyte aukstyn ir sekmes jums link jusu stebuklo.

Afrodite, ir jus sveikinu susilaukus sūnelio wub.gif

QUOTE(DruiDe @ 2015 03 19, 22:56)
Sveikutes,
O as gavau atsakymus ir atsiprasymus uz velavima.
Atsiprasymus priemiau. Tyrimo atsakymus virskinu  g.gif
1. Ar TR spermogramu rezultatai tikslesni uz LT? Iki siol guvenome su normaspermija, o se tau gavome Grade I - 0 %  blink.gif Daktares komentaras - kad morfologija ir kiekis geri. Kazkaip nesupratau kaip gali but geri, kai morfologija neblizga  g.gif
2. Gal kuri jau susidraugavo su PAI-1 4g/5g? Kas tas  per zveris?

Nepergyvenk, mūsų dar blogesni biggrin.gif I grade 0 ir morfologija prasta... Bet ir LT nebuvo visada gera. Žinok čia vieną mėnesį vienoks atsakymas gali būti kitą mėnesį jau kitoks, sperma labai kintantis dalykas, svarbu agliucinacijos ir ir morfologijos sutrikimų nebūtų.
Atplaus, paruoš ir bus visi stipruoliai wink.gif
Dėl PAI irgi įdomu, kas tas per daiktas g.gif
QUOTE(Krown @ 2015 03 20, 08:42)
Visoms linkejimai nuo manes ir auganciu dvieju mazyliu  4u.gif  bigsmile.gif

Linkėjimai ir jums trims wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 20, 09:32)
DruiDe, viskas čia gi aišku - atrinko turkai Grade I savo reikmėms lotuliukas.gif
pati sakei, kad mėlynakių blondinų nori jie. Todėl ir tyrimo neatsiuntė taip ilgai - rinkosi geriausius lotuliukas.gif
viskas bus OK, gausi rudaakę wub.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif Turejau kolegei prisipazinti kodel garsu juokiuos thumbup.gif
Kadangi mano tetis rudaakis, tai tiems, kuries nesupras, turiu sansu ant to nurasyti.

Dar noriu pasidziaugti: nepaisant balagano registraturoj, turku darbas man patinka smile.gif Gavau vakar visus tyrimus isverstus, komentarus - isverstus, GN atlikima - isversta. Dar Kristina ryte skambino, klause ar nieko netruksta, pakomentavo man pora klausimuku wub.gif Nepratusi as prie tokio demesio wub.gif

Papildyta:
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 03 20, 10:25)
svarbu agliucinacijos ir ir morfologijos sutrikimų nebūtų.
Atplaus, paruoš ir bus visi stipruoliai wink.gif
Dėl PAI irgi įdomu, kas tas per daiktas  g.gif

Morgologija nekokia g.gif LT 22 proc. normaliu formu pagal Kriuger'i turejom, o cia kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 20 kovo 2015 - 09:33
4u.gif visom, kuriom pasisekė 4u.gif 4u.gif
klausimėlis dėl ovaboost, ar jis kiek nors daro įtaką kiaušialąsčių kokybei, gal kam buvo realiai matomas skirtumas ir ar vartojote kaip rašo etiketėje 4 kartus dienoj? nes kainytė tai jo "nebloga" unsure.gif galvoju ar verta jį užsisakinėti ir pagerti pora mėn prieš IVF'ą. Nes dar visų problemų pradžioje dr. Klimas man labai kišo Inofolic, tai per metus vartojimo jokio aš jų poveikio nejaučiau, nei tos mmm reguleresnės buvo, nei stimuliuodavos geriau su clostilbegitu... žodžiu labai jau aš įtari esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 20, 09:25)
tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  Turejau kolegei prisipazinti kodel garsu juokiuos  thumbup.gif
Kadangi mano tetis rudaakis, tai tiems, kuries nesupras, turiu sansu ant to nurasyti.

Dar noriu pasidziaugti: nepaisant balagano registraturoj, turku darbas man patinka  smile.gif Gavau vakar visus tyrimus isverstus, komentarus - isverstus, GN atlikima - isversta. Dar Kristina ryte skambino, klause ar nieko netruksta, pakomentavo man pora klausimuku  wub.gif Nepratusi as prie tokio demesio  wub.gif

o aš negavau jokio dėmesio unsure.gif ir atsakymo dėl LP nesulaukiau dar verysad.gif
ir šiaip man viskas verčias aukštyn kojom verysad.gif patrumpėjo mano ciklas ir gaunas, kad reiktų važiuot birželio vid., kai man vienas sudėtingiausių mėnesių darbe verysad.gif ir nežinau, ką daryt, matyt saulės ir gyvenimo užtemimas blink.gif

gal yra kokių būdų nutempti ciklą? blink.gif o kaži po Lp ar jis keičiasi? ir va mąstau, po LP būna kraujavimas, o mm ateina laiku po to? g.gif

DruiDe, į kokią kalbą išversta? anglų?
o kokius komentarus- tyrimų ar konsultacijos? g.gif ir GN išrašą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 20 kovo 2015 - 09:42
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 20, 08:40)
gal yra kokių būdų nutempti ciklą? blink.gif

Manau čia gali padėti tik KT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 20, 10:40)
o aš negavau jokio dėmesio unsure.gif ir atsakymo dėl LP nesulaukiau dar verysad.gif
ir šiaip man viskas verčias aukštyn kojom verysad.gif patrumpėjo mano ciklas ir gaunas, kad reiktų važiuot birželio vid., kai man vienas sudėtingiausių mėnesių darbe verysad.gif ir nežinau, ką daryt, matyt saulės ir gyvenimo užtemimas blink.gif

gal yra kokių būdų nutempti ciklą? blink.gif o kaži po Lp ar jis keičiasi? ir va mąstau, po LP būna kraujavimas, o mm ateina laiku po to? g.gif

DruiDe, į kokią kalbą išversta? anglų?
o kokius komentarus- tyrimų ar konsultacijos? g.gif ir GN išrašą? g.gif

Aš irgi ne, vis dar laukiu žinių iš jų rolleyes.gif

Pailginti ciklą teoriškai galima su daug vitamino c, gali pabandyti. Kadangi jis stiprus antioksidantas, tai gal ir kokybę ten visko pagerintų. O liepą pvz tada važiuoti nenorėtum?
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 03 20, 10:11)
Aš irgi ne, vis dar laukiu žinių iš jų  rolleyes.gif

Pailginti ciklą teoriškai galima su daug vitamino c, gali pabandyti. Kadangi jis stiprus antioksidantas, tai gal ir kokybę ten visko pagerintų. O liepą pvz tada važiuoti nenorėtum?

ačiū 4u.gif man liepos 17 d. reikia būti LT g.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2015 03 20, 09:47)
Manau čia gali padėti tik KT g.gif

aš irgi galvojau apie KT, bet ar neprisidirbsiu prieš pat IVF g.gif jaučiu reikia su TR konsultuotis unsure.gif na dar lauksiu sprendimo dėl LP g.gif
žodžiu, jei vasarą neišvažiuojam, tai "ate" mūsų bebekams unsure.gif
tuoj į pensiją reiks ruoštis, o aš apie bebekus dar galvoju lotuliukas.gif
Atsakyti