Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 18 tema

QUOTE(šifonyte @ 2015 03 22, 13:46)
Rosita, o tu vilniete? pabandyk nulekt i oro uosta vis tiek gal imanoma kazkokioj informacijoj pasikeist bilietus?  g.gif  mes butent sekmadieni keitem, bet trukijoje oro uoste, aisku ten dirbo turkish airlines atstovybe. Butu keista kad LT nebutu galima sekmadieniais pasikeist bilieto  g.gif nebent tikrai kaip edena sako - musu salis bananu krastas  doh.gif

ne, gyvenu šalia Marijampolės doh.gif doh.gif
atrašė į emailą , kad galima pakeisti po 158eur žmogui unsure.gif bandysiu keist. siaubas, koks stresas

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 22, 14:46)
ne, gyvenu šalia Marijampolės  doh.gif  doh.gif
atrašė į emailą , kad galima pakeisti po 158eur žmogui  unsure.gif bandysiu keist. siaubas, koks stresas

O jūs čia flexible tuo pirkot ar paprastus? Siaubas kokia didelė priemoka... bet ką daryt. Sėkmės sprendžiant nesklandumus, viskas įveikiama mirksiukas.gif sėkmingo starto. Čia tas palaikymo suoliukas prisidėjo turbūt biggrin.gif
Atsakyti
atrašė į emailą , kad galima pakeisti po 158eur žmogui  unsure.gif bandysiu keist. siaubas, koks stresas

tai visgi nusprendei keisti 4u.gif į kurią dieną keisi??rytdienai?
keisi ir mamos?jai matyt nesmagu vienai būtų važiuoti
jeigu reikia pagalbos,sakyk,galiu aš nuvažiuot į oro uostą
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 22, 15:09)
tai visgi nusprendei keisti 4u.gif  į kurią dieną keisi??rytdienai?
keisi ir mamos?jai matyt nesmagu vienai būtų važiuoti
jeigu reikia pagalbos,sakyk,galiu aš nuvažiuot į oro uostą

keisiu jei pakeis su priemoka pavedimu. jei ne-labai prašysiu pagelbėt, nes iki VLN man apie 200km, mamai virš doh.gif rytoj skrydis 15h
gydytojas atrašė, kad geriau būtų jog atvažiuočiau ryt-poryt, bet jei niekaip neišeina tuomet lipdytis climara ir būti ketvirtadienį (nes trečiadienį būsim vėlai Stambule). Aha, keičiu ir mamai unsure.gif nugręš čia mus abi, nu bet svarbu pakeistų.
mat tai ašaros nuo ryto akyse...atrodo nėr ko labai čia stresuot, gi pakeis, bet matyt hormonai.......................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 22 kovo 2015 - 14:20

kazkaip tavo situacija iskart norisi lygint su Tino, kai ji stresavo pries IVF, linkiu kad tokia pat baigtis butu su nestuke.gif nestuke.gif
P.s.dar prisiminiau kad kai norejom pakeist bilietus, tai emeilu mum parase zymiai didesne keitimo suma (bauda berods 50euru kiekvienam, oro uoste 20euru, plius bilietu skirtumas). o oro uoste irgi bajeris buvo: MV prie vieno lagelio paklause kiek kainuos abiem, tai pasake viena suma, tada nusprendem pasitart, veliau priejom prie kito langelio jau keist , pasake mazesne suma ant 20euru doh.gif tai suprask kaip nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 03 22, 15:19)
keisiu jei pakeis su priemoka pavedimu. jei ne-labai prašysiu pagelbėt, nes iki VLN man apie 200km, mamai virš  doh.gif rytoj skrydis 15h
gydytojas atrašė, kad geriau būtų jog atvažiuočiau ryt-poryt, bet jei niekaip neišeina tuomet lipdytis climara ir būti ketvirtadienį (nes trečiadienį būsim vėlai Stambule). Aha, keičiu ir mamai  unsure.gif nugręš čia mus abi, nu bet svarbu pakeistų.
mat tai ašaros nuo ryto akyse...atrodo nėr ko labai čia stresuot, gi pakeis, bet matyt hormonai.......................

jeigu privalėsit patys keistis bilietus ir būti oro uoste
tai gali drąsiai atvaryti šiandien,pasikeisi bilietus,pernakvosi pas mane ir ryt nuvešiu į oro uostą
ir būk gerutė,nestresuok,viskas bus gerai wub.gif
žodžiu kraukis lagaminus,nes jau visai greitai į baby land

jeigu ereno butai užimti.Vison viešbutis arba Atik visai gera kaina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 22 kovo 2015 - 14:35
oje koks čia veiksmas vyksta rolleyes.gif
Rosita, ramybės sprendimuose ir sėkmės kelionėje 4u.gif

Įkišiu ir aš savo nuomonę blush2.gif
Pagalvojau, kad TA atstovybė oro uoste kaži ar ilgai dirba. Kažkodėl galvoju, kad kol išleidžia skrydį g.gif na bet jūs jau turbūt viską išsiaiškinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 22, 16:21)
oje koks čia veiksmas vyksta rolleyes.gif
Rosita, ramybės sprendimuose ir sėkmės kelionėje 4u.gif

Įkišiu ir aš savo nuomonę blush2.gif
Pagalvojau, kad TA atstovybė oro uoste kaži ar ilgai dirba. Kažkodėl galvoju, kad kol išleidžia skrydį g.gif  na bet jūs jau turbūt viską išsiaiškinot ax.gif

ačiū, truputį apsiraminau 4u.gif
TA yra oro uose, dirba nuo 10h, tai 9.30h skambinsiu dėl bilietų rezervavimo, nes sekmadienį trumpai dirba jie, o ir tik sudėtinga su pavedimu savaitgalį. Sakė anksčiau atvažiuot ir pakeis bilietus smile.gif tikiuos neišbrangs keitimas dar iki rytojaus doh.gif

ailima, wub.gif ryt jei neatrašys iš užsakyto buto, tai extra teks ir nakvynės ieškotis - ačiū už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
RositaK, kaip mano vyras pasakytu Don/t worry be happy 4u.gif
Didziules tau sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
RositaK, nu kaip sakoma - kad kelelis nedulkėtų, pirmyn nestuke.gif

Ir paprašysiu tavęs už mus visas 4u.gif
Nuvažiavus į Turkiją perduok linkėjimus mūsų visų svajonėms: jeigu jos galvoja, kad mes taip lengvai pasiduosim, jos labai ir labai klysta! Mes nugalėsim 4u.gif wub.gif
Atsakyti
RositaK 4u.gif nesinervuok, viskas bus gerai 4u.gif bet tai kas taip paveikia ciklus g.gif
O klausyk ir del taves Erenas neatsako g.gif

QUOTE(ailima @ 2015 03 22, 15:33)
jeigu ereno butai užimti.Vison viešbutis arba Atik visai gera kaina  wub.gif

ailima gal placiau gali?
Atsakyti
Rositele, gal keista nuskambes, bet kaip man patinka tie nesklandumai thumbup.gif
Ir Tino nesamones vyko visokios, ir foli tik viena teisaugino, Edena su stresais: pradzioh hyper ir grizimas namo, po isodinimo vairuotojas i oro uosta pavelavo, i lektuva nespejo.. Mums ta vyro liga, antibiotikai doh.gif o koks visu rezultatas!! thumbup.gif thumbup.gif tad sitos tavo bedos tik viso gerio pradzia-jau patikrinta thumbup.gif
Atsakyti