ieškom pačių geriausių namų, tel. 867724366 Drąseikiai, Kauno raj., Kaunas, Jonava
Sveiki, aš Liza, bet galite vadinti mane ir Lizete. Pažvelkite į mane - argi aš nesu ypatinga? Pasakysite, kad esu tik paprasta katytė rainu kailiuku. Gal ir taip, bet prieikit arčiau, pabandykit susipažinti su manimi ir pamatysit, jog iš tiesų esu nepaprasta. Globėja sako, kad esu padykusi ir "zbitkus" krečiu, bet juk taip smagu kai aplinkiniai juokiasi iš mano išdaigų, o prisižaidus aš mielai parodyčiau kaip moku murkti susirangiusi jums ant kelių.
Linksma, apvalutė, minkštutė, truputį daugiau nei 2 mėn. katytė Lizetė ieško namų, kurių gyventojai norės juoktis iš jos išdaigų. Katytė yra nuparazitinta.

Ar vaikystėje teko būti "balta varna"? Kai bendraamžiai nėra bendraminčiai. Kai domina dalykai, kurie toli gražu nėra populiarūs tarp aplinkinių? Jeigu ne, toliau nebeskaitykite. O jei vis tik atsakymas būtų taip, tuomet tęsiu pasakojimą. Ši katytė tokia ir yra- su kitais kačiukais jai santykiai nesiklosto, draugauti su "klasiokais" katytei nesinori. Susidaro įspūdis, jog Indi nesuvokia, kad yra kačių veislės atstovė. Jii myli žmogų. Nori būti glostoma ir mylima dvikojo. Viltingai ieško ypatingo savojo žmogaus, su kuriuo galėtų gyventi drauge savo visą gyvenimą. Indi (Individualistė) yra apie 2.5 mėnesio amžiaus, nuparazitinta, paskiepyta . Ar norite būti tuo išskirtinės Indi gyvenimo bendražygiu?

Maža širdelė (žiūrėti 2-tą foto) ieško namų.
Nekreipkit dėmesio į spalvą - katytės Monos širdelė jus mylės, jums murks savo paslaptis, brauks švelniu kailiuku jums per pirštus. Širdelė dar maža - 2,5 mėnesio bet žada išaugti į didelę širdį, sklidiną meilės ir atsidavimo tiems, kas sutiks įsileisti širdelę į savo namus. Mona yra pati stambiausia ir drąsiausia vadoje, labai meili ir kartu vaikiškai padykusi, noriai draugauja tiek su savo gentainiais, tiek ir su šunimis. Katytė nukirminta.

Vinčis- vieninteris vyriškis kompanijoj, pats santūriausias, bet akyse velniukai, labaigražus ir mielas katinėlis dabar jam geri 2 mėn, nusiparazitinom ir labai norim namų