Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: perkam/parduodam/keičiam/dovanojam

QUOTE(Toumei @ 2015 04 11, 09:14)

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vilniuje, ieskau nebrangiai gali buti naudotas katinui krepsio-transporterio.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 04 11, 09:14)
Už simbolinę (sterilizacijos bei skiepų) kainą dovanojama britų trumpaplaukė katė su kilmės dokumentais, europiniu pasu ir mikročipu. Katei greitai bus 3 metai. Veisimo programoje nebedalyvauja, todėl dovanojama kaip namų draugė arba ''kastratė'' parodoms. Katė judri, mėgstanti bendrauti, myli vaikus, valgo tik sausą maistą, naudojasi uždaru tualetu, bet ant rankų kaip ir dauguma britukų - nemėgsta būti. Nagus drąsko tik į drąskynę. Platesnė informacija suteikiama telefonu arba rašykite asmeniškai. Dovanojama tik patikimiems ir mylintiems žmonėms! Neturintys sąlygų auginti katei, dažnai keliaujantys - nesikreipkite. Idealu, kad būtų šeima su vaikais arba augintų dar vieną kastruotą/sterilizuotą katiną/katę dėl kompanijos bei turėtų nuosavą uždarą kiemą, kur katė galėtų išeiti į lauką ir kvėpuoti grynu oru. Vilnius (katės niekur nevešiu, rimtai besidomintys atvažiuos patys susipažinti), tel. 862264032.

user posted image


NAMAI KATEI JAU SURASTI. 4u.gif
Atsakyti
Kilmingas britų trumpaplaukių veislės kačiukas ieško mylinčios šeimos smile.gif . Katinėlis į naujus namus keliaus pilnai paskiepytas ir su mikročipu . Daugiau informacijos tlf. 865848411 ir interneto svetainėje monessa.lt

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
url=http://www.part.lt/perziura/de9abf5d57ec3d7598c92f21bc72524b887.jpg]user posted image[/url]


user posted image

user posted image

user posted image


Ypatinga katė ieško ypatingų namų. Jos gyslomis teka "mėlynas" kraujas, mama kilminga Himalajų veislės katė...Katė pačiame jėgų žydėjime, jai 6 metukai, sterilizuota. Apie išvaizdą nerašysiu ir taip matosi, kad nuostabi:). Charakteris (tiek kiek man pavyko ją pažinti) Katė tvarkinga, nesikarsto, negriauna, nevarto ( kambary kur dabar ji gyvena, pilna vazonėlių su daigais...nei vienas nepajudintas) tik labai mėgsta pašnekėti, kartais ir naktim smile.gif, šneka tikrai daug, kolkas dar neišmokau jos suprasti smile.gif. Katytė pakankamai meili, netąsoma, bet paimti ar panešioti, ar paglostyti visada galima, švelniai pašaukta visada ateina, garsiai kažką ? aiškindama smile.gif Nemėgsta pakelto tono, ar kai garsiai iš jos juokiamasi, taip pat kai pabosta glamonės gali pakelti leteną smile.gif, tiesa mušasi nestipriai ir be nagų. Gal pradžiai tiek.
Nesiplėsiu kaip ji liko be namų ,dabar jau nesvarbų, kažkada labai mylėta (?) , paskui tų pačių išduota... katytė pirmom dienom labai stipriai stresavo- parą laiko praktiškai nejudėdama pragulėjo pasislėpus namelyje, nelakė, neėdė, nesituštino. Po paros įkalbinau paragaut skanaus konservuko, bet dar iš namuko nelindo, pasivaikščiot išėjo naktį, paskui po žingsnelį, po žingsnelį prisikalbinau pasiglostyti....pradžioj krupčiojo nuo kiekvieno prisilietimo...čia rašau todėl, kad gali būti kad ir naujuose namuose ji vėl stresuos, nes katytė labai prisiriša prie namų, žmonių, todėl ieškomi supratingi, kantrūs ir mylintys kates šeimininkai...ir nepamirštam, kad šiam grožiui be meilės, kantrybės, reiks dar ir nemažai rūpesčio- tokie kailiniai prašosi kasdienės priežiūros.
Taigi laukiam Jūsų skambučių Furbytė ir Diana 867724366
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 17 balandžio 2015 - 10:29
Trims grazuoliams Meino meskeniukams ieskome nauju namuciu ir mylinciu seimininku. Kaciukai i naujus namucius gales keliauti birzelio pirmomis dienomis. Bus paskiepyti, nukirminuoti, tures europasa, mikrocipa, dokumentus. Yra dvi katytes ir vienas katinelis. Del kainos rasykite i a/z.

user posted image

Daugiau nuotrauku galite pamatyti Fb- Didziosios Kates Maine coon cattery .
Atsakyti
Sveikos, parduodu katės tualetą namą su durelėmis Hagen pilkos spalvos. Nupirkau savo gražuolei, bet ji į namelį nė kojos nekelia. Namelis yra visiškai naujas ir nenaudotas. Namo dureles norint galima išimti. Išmatavimai, cm:57 x 46 x 43

Pirkau už 31 Eur parduotu už 20 Eur.

Dėl namelio rašykit až.

user posted image
Atsakyti
sveiki, mano kaimyne iesko aptvarelio kaciukam , labai lauksiu pasiulymu i az
Atsakyti
Parduodame draskykle nameli katei. Nauja, nes musu kate net neina prie jos sad.gif doh.gif
Aukstis 72cm
33eurai - tiek kiek mums kainavo
user posted image
Atsakyti
user posted image

Persu veisles katinelis (turi kilme irodancius dokumentus), gimes 2014.06.29, iesko savo seimos. Berniukas tikras ''rankinukas'', beprotiskai meilus, tinka seimai su vaikais. Jau kastruotas. Daugiau informacijos per a.z.
Atsakyti
Parduodama britų trumpaplaukių veislės katytė, aukso spalvos.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti


Zosė, jau nuo rudens globoje, per tą laiką paskiepyta, sterilizuota, net buvę šeimininkai atsirado...kurie pasirodo katytę(nesterilizuotą) tiesiog išmetė į kiemą, už kažkokį tai prasižengimą.....lyg norėjo atsiimti, bet buvo atkalbėti. Taigi, o Zosė vis dar be namų, gyvena taip sakant "ant kampo" globos laikas jau visiškai išseko, labai reikia tikrų namų. Katytė kokių 4 -5 metukų. Draugiška rami, meili, tvarkinga , pasipuošus nuostabiais bengališkais raštais. Pastebėkite 860975352

user posted image

user posted image
Atsakyti