Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(egle50 @ 2015 03 06, 12:49)
Merginos, junkimės prie Disney, lėlių po 8 dolerius akcija pasibaigė, dabar jos po 10, bet yra geresnė akcija -25 nuo 100, tai jos gaunasi 7,50 drinks_cheers.gif

o kur jus matot leliu po 10? ar as ne ten ziuriu? ax.gif nes uz tokia kaina ir as noreciau pasijungt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 03 05, 15:54)
ASOS nežiūrėjot? nežinau kaip su dydžiais, bet tokių žudikų esu ten mačius  bigsmile.gif

QUOTE(Lin1 @ 2015 03 05, 17:39)
lord andtaylor svetaineje maciau  4u.gif

QUOTE(gerdulka @ 2015 03 06, 08:35)
Cia  paziurekite  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2015 03 06, 12:07)
gal kas jungtusi masinai Makvyno?
http://www.disneysto...355232/1011302/

kai 2 perki, kiekviena po 6$ ir dar - 25%= 4.5$
Papildyta:

http://www.disneystore.com/mn/1024210/

Man reikia vieno makvyno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2015 03 06, 12:02)
o kur jus matot leliu po 10? ar as ne ten ziuriu?  ax.gif nes uz tokia kaina ir as noreciau pasijungt  thumbup.gif

http://www.disneysto...lls/mn/1000259/ wink.gif
Atsakyti
Aš tai pripirkau lėlių šimtais kainuojančių ir nežaidžia sad.gif turbūt kad brolius turi... ale mašinyčių gal visai reiktų pvz tiems broliams?

O jos čia modeliukai?

Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2015 03 06, 11:31)
kur perkate swarovski? is swarowski.com ar turim kur nors pigiau? smile.gif

Jomashop, buna kodai macys, lordandtaylor.
Atsakyti
Gal kas noretu loft velvetkiu 26 dydzio modern skinny modeliuko? Turiu juodas ir Subtle Tan spalvos regular ilgio. Pirkta su nuolaida uz $22.
Arba keisciau i tall ilgi 4u.gif
Atsakyti
o ar yra šansų Disney už 100 surinkt ?
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 03 06, 13:57)
Aš tai pripirkau lėlių šimtais kainuojančių ir nežaidžia sad.gif turbūt kad brolius turi... ale mašinyčių gal visai reiktų pvz tiems broliams?

O jos čia modeliukai?

Nežinau kas slypi po žodžiu "modeliukai" g.gif Mašinos nedidelės, plastikas su metalu, kokybiškos, ilgai laikančios aktyvius žaidimus:) Dydis nurodytas 4u.gif Ratai sukasi, daugiau nieks neatsidarinėja
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 03 06, 13:57)

O jos čia modeliukai?

Maniškė tik sesę turi, bet irgi visos lėlės ilsisi smile.gif vis laukiu kada pradės žaist, bet be šansų kolkas...

Gavo daug visokių lėlių gimtadieniui dovanų, įskaitant auksaplaukę, kurią šukuojant ledinėmis šukomis jos plaukai spalvą keičia. Kadangi šukavimui kantrybės nėr, sugalvojo, kad lėlę galima kameroje palaikyt biggrin.gif tada plaukai atšala ir efektas akivaizdus.... Tai ta vargšė ir gyvena kameroje smile.gif aš vis ištraukiu, tada vėl būna įkišama atgal smile.gif daugiau sakiau nepirksiu jokių lėlių, nes kameroje ir taip vietos nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 03 06, 15:04)
Maniškė tik sesę turi, bet irgi visos lėlės ilsisi smile.gif vis laukiu kada pradės žaist, bet be šansų kolkas...

Gavo daug visokių lėlių gimtadieniui dovanų, įskaitant auksaplaukę, kurią šukuojant ledinėmis šukomis jos plaukai spalvą keičia. Kadangi šukavimui kantrybės nėr, sugalvojo, kad lėlę galima kameroje palaikyt biggrin.gif tada plaukai atšala ir efektas akivaizdus.... Tai ta vargšė ir gyvena kameroje smile.gif aš vis ištraukiu, tada vėl būna įkišama atgal smile.gif daugiau sakiau nepirksiu jokių lėlių, nes kameroje ir taip vietos nėr biggrin.gif

čia tai geras lotuliukas.gif

Mano sūnus labai žaidžia su mašinomis, turi jų begalę, ir vistiek gaila sesei bent vieną duoti doh.gif o dukrytė labai myli lėles, tik dažniau su jom žaidžia darželyje, ten rimta lėlių fanių šutvė, nes su broliu namie šiaip smagu nesamones daryti biggrin.gif
Atsakyti
Niu aišku, aš mėgstu nesigilinti į "descriptionus" tik kažada pamenu, kad ten kažkokiais bruoliais užvertė nesuper, tai čia ne tie, ane?
Manęs iki vakaro lukterkit, aš suskaičiuosiu kiek tų modeliukų reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 06 kovo 2015 - 15:24