Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2015 03 15, 23:14)
Baisiai ačiū už prekytes, viską pataikiau ir labai visakas džiugina.
Megztinis iš Landsend- nerealus, oranžinė spalva subtili ir labai skani smile.gif

http://www.landsend....H=Shopping_Cart

mano Bright Orange

tos tapkės į darbą irgi superinės, oda, plotis mano N, vidutinei kojai pats tas, nėra labai siauros http://www.6pm.com/alpro-c-115-sg-red aš keliais dolcais brangiau pirkau sad.gif

Aš irgi turiu Lansendinį kašmyriuką Coral Sunset, tik aukštu kaklu. Labai mielas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 03 16, 06:22)
Herlitz mano dukrai buvo per sunki,todel nupirkau lengvute Lansend kuprine. Kaip diena ir naktis skiriasi.Abieju nugaros pakietintos.

maniškis jau antri metai nešioja Landsend, nesudėvima ji bigsmile.gif dar ir trečius turbūt tiks, tik vaikui jau nusibodo ta pati biggrin.gif. Rinkomės Landsend irgi dėl svorio, maniškis ir šiaip smulkutis tai Herlitz per sunki
Atsakyti
Jei nepavelavau prisijunkciau prie kupriniu. Maniske 112 cm, paimciau i keliones, tik nezinau koki dydi imti. Patarkit...
Atsakyti

Renkama 4u.gif
HM
Gymboree truksta iki freeship
Uniquepearl
Juicycouture
Vitacost
Hautelook
Iherb
Levi
Skidders
LOFT
RL
Venus
Naturesshearbutter
Landsend
Finishline
Shopmattel
Crazy8
Thebodyshop
Jcrew
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė

Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 03 16, 07:22)
Herlitz mano dukrai buvo per sunki,todel nupirkau lengvute Lansend kuprine. Kaip diena ir naktis skiriasi.Abieju nugaros pakietintos.

Maniske jau ketvirtus metus nesioja ta pacia Landsend kuprine rolleyes.gif nesako , kad atsibodo , tai as ir nesiulau keisti ax.gif
Kuprines stovis idealus wub.gif praktiskai nera zenklo , kad nesiota wub.gif
Atsakyti
Macys jau surinkot, kad sarase nera? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2015 03 15, 22:43)
Vieną moksleivį jau išleidau gyveniman - tai pigios kuprinės ir telaikydavo 6-8 mėn.,

matyt maniškiui pasisekė - pigi pirkta už 36 Lt atlaikė 3 metus

bet jau didesniam pirkau brangią, tai 3 metai jau eina, bet užtrauktukas atiro (bet kad tiek prisikrauna į tas kuprines septintokas stebiuos, kad ir 3 metus atlaikė)
Atsakyti
aciu visoms atsakiusioms. mano dukra ketvirtoke- jiem neuzduoda namų darbų. todėl kuprinė buna apituštė. pirma kuprinė buvo maksiminė (senelių dovana) - 2 metus nešiota -tačiau iki šiol stovi kaip nauja.... aišku be jokių pakietinimų, tačiau į mokyklą vežiojam-todėl maximum 10 metrų su ja paeidavo. antra iš pegaso -brangi, su kažkokiais įmantrumais -tačiau vadovėliai visad sulenkti -nes jie minkšti -o kuprinė nuolat susisukusi -vertikaliai, nors pardavėjo tikino-kad viskas pukiausiai telpa. tilpti tai telpa -bet formos neišlaiko. nors nugarėlė pakietinta.

vat ir mastau-ar sunu vertą investuoti............
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2015 03 16, 09:35)
Maniske jau ketvirtus metus nesioja ta pacia Landsend kuprine  rolleyes.gif nesako , kad atsibodo , tai as ir nesiulau keisti ax.gif
Kuprines stovis idealus  wub.gif praktiskai nera zenklo , kad nesiota wub.gif

drinks_cheers.gif As sunui irgi pirksiu Landsend.I Herlitz ziuret nebenoriu.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas galite patarti kur ieškoti akinukų nuo saulės 4m. vaikui?atsimenu, kad pernai daug kas pirkot, bet parduotuvės pavadinimo niekaip neatgaminu. Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2015 03 16, 08:13)
Jei nepavelavau prisijunkciau prie kupriniu. Maniske 112 cm, paimciau i keliones, tik nezinau koki dydi imti. Patarkit...

su tokiu ūgiu Small per akis, didenę prikrausi, nepaneš biggrin.gif

QUOTE(Kripu @ 2015 03 16, 10:36)
Mergaitės, gal kas galite patarti kur ieškoti akinukų nuo saulės 4m. vaikui?atsimenu, kad pernai daug kas pirkot, bet parduotuvės pavadinimo niekaip neatgaminu. Būsiu labai dėkinga 4u.gif

čia esam masiškai pirkę http://www.onestepah...p;prefixCode=2I nžn, ar šitų ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2015 03 16, 12:44)
su tokiu ūgiu Small per akis, didenę prikrausi, nepaneš  biggrin.gif
čia esam masiškai pirkę http://www.onestepah...p;prefixCode=2I nžn, ar šitų ieškot  smile.gif

Ačiū 4u.gif neleidžia man prie šios pardės prisijungt schmoll.gif Jei neklystu, tie akinukai berods Julbo vadinosi-gal gali pasakyti,ar Jums juos rodo šioj parduotuvėj?būsiu labi dėkinga 4u.gif
Atsakyti