Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Sveikos, merginos. Seniai lankiausi, todel noriu pasiteirauti, kaip su tuo euru cia: gal jau kuri isivede santyki, is kiek mazdaug reikia dauginti kaina doleriais, kad gautum preliminaria suma, kuria reiks pakloti smile.gif. Anksciau buvo mazdaug dauginti is 4, o kaip dabar?

P.S. Ar jau surinkot Jones New Balance? Nes vakar nebuvo dydziu, siandien vel kaip ir yra....

Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
merginos, gal kas laikrodžių kur užmatę geromis kainomis? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2015 03 03, 15:23)
Kur paieskot Clinique tusu uz kuo maziau pinigu? Macys ir amazon kiek radau pigiausiai, gal dar kur?

Dekui

Aš kažkada pirkau Clinique puslapyje. Tada viskam buvo rodos - 20 proc thumbup.gif
Atsakyti
Renkama 4u.gif
Ideeli.com
Converse
Loft
HM
MichaelKors
1stopkidzshop
Uniformadvantage
Hautelook truksta iki freeship
Joesnewbalance truksta iki freeship
AnnTaylor
Reikia kompanijos
Stockngo
Landsend
Finishline
Shopmattel
Gymboree
RL
Crazy8
Thebodyshop
6pm
Carters
Jcrew
Sierratradingpost BMW46886
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 03 kovo 2015 - 15:54
Geros kainos CARTER"S 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pasikartosiu: ieškau serumo, kremuko -kurį galėčiau įšmasažuoti į kaktos raukšles -turiu tokią silikoninę pištinę veido masažui -bet reikia kažkokio skysčio. gal galėtumete kažką rekomenduoti gal iš paula choice arba dar ką nors, kad šiek tiek pamažintų tas pykčio raukšlytes? man 35, oda iš jautresnių, mišri linkusi kimštis.

ačiū iš anksto.

Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2015 03 03, 15:58)
pasikartosiu: ieškau serumo, kremuko -kurį galėčiau įšmasažuoti į kaktos raukšles -turiu tokią silikoninę pištinę veido masažui -bet reikia kažkokio skysčio. gal galėtumete kažką rekomenduoti gal iš paula choice arba dar ką nors, kad šiek tiek pamažintų tas pykčio raukšlytes? man 35, oda iš jautresnių, mišri linkusi kimštis.

ačiū iš anksto.

reikia nepykti tongue.gif
Atsakyti
šitą bandžiau -be šansų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nesuper @ 2015 03 03, 16:04)
reikia nepykti  tongue.gif

šitą bandžiau -be šansų smile.gif. be to pastebėjau kad ta pati grimasa pas mane ir šiaip susikaupus.....sueina antakiai net iki įtampos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinka: 03 kovo 2015 - 16:11
QUOTE(gerdulka @ 2015 03 03, 10:48)
Gal dar kam  šukų    ax.gif

Ar dar speciau prisijugti? smile.gif

QUOTE(Carlin @ 2015 03 03, 15:02)

suknelė tokia, tik juoda, senesnių metų:
user posted image

kokia grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ADzyy @ 2015 03 03, 16:14)
kokia grazi  wub.gif

man irgi ji labai graži, ir kaip bebūtų keista, net ir mano keturmetei labai patinka biggrin.gif nepaisant to, kad juoda ir be jokių ryškių blizgių aplikacijų lotuliukas.gif
pirkčiau ir didesnį dydį, jei ne tas pūkų traukimas... nors va dabar žiūriu naujoje kolekcijoje mėlyna spalva, gal ir medžiaga nebe tokia g.gif
gal kas turi ir gali pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2015 03 03, 16:58)

ačiū iš anksto.

Na nzn..man regis kremai, tariamai mazinantys rauksles, tik pinigu traukimas is lengvatikiu.
Belieka arba nesiraukti, arba kokio botokso-shmotokso susileist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2015 03 03, 16:09)
šitą bandžiau -be šansų smile.gif
Papildyta:
šitą bandžiau -be šansų smile.gif. be to pastebėjau kad ta pati grimasa pas mane ir šiaip susikaupus.....sueina antakiai net iki įtampos..

žinau, pas mane tas pats biggrin.gif
Atsakyti