Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(saigha @ 2015 03 18, 17:35)
cile šeštadienį dirba - reiškia, pas ją meetas tram pam pam  drinks_cheers.gif

Jei ne paslaptis - Kur dirba? rolleyes.gif
Atsakyti
Blaivykloj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 18, 19:40)
Blaivykloj  rolleyes.gif

O kas ti du daiktas?
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 03 18, 18:35)
cile šeštadienį dirba - reiškia, pas ją meetas tram pam pam  drinks_cheers.gif

Dirbu nuo ryt tris dienas, bet meetu kol kas gal nereik, nes valdzia daznai buvoja, remontina si bei ta wink.gif
Atsakyti
bet aš vis tiek ayvažiuosiu... man reik burbulų sieną išsibandyt...
p.s. o meetintis tai galima ir po darbo - neutralioj aplinkoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 18 kovo 2015 - 20:13
QUOTE(saigha @ 2015 03 18, 20:12)
bet aš vis tiek ayvažiuosiu... man reik burbulų sieną išsibandyt...
p.s. o meetintis tai galima ir po darbo - neutralioj aplinkoj  drinks_cheers.gif

Saigha, taigi paimk gumine slangute is vaistineles, pribadyk skyluciu ir pus dar geriau negu kitaiskas-fabrikinis thumbup.gif
O man tai dar paprasciau: dvirkos kamera inkisciau - uux kaip burbuliuotu!!! biggrin.gif
Atsakyti
tai kad pas mane per stipriai burbuliuoja.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 19 kovo 2015 - 10:08
QUOTE(saigha @ 2015 03 19, 10:08)
tai kad pas mane per stipriai burbuliuoja.. sad.gif

100 versiju!!! Ilgesne slangute pasiimt; daugiau skyluciu pribadyt; putima sumazint ant paties kompresoriaus aba laselines uzspauda ant oro slangutes uzmovus; per trisaki dali oro paleist i sona ir t.t. Su paprasta gumine slanga dar daugiau versiju negu su ta pirktine kuria ir sugadint baisu; o cia galima paeksperimentuot ir rasis geriausias variantas. Juo lab, kad kainuoja tai praktiskai NIEKO tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tetistiute @ 2015 03 18, 19:56)
O kas ti du daiktas?

Blaivyklos nezinai? blink.gif Cia tokia vieta kur sestadieni vakare visi Kauno (ir k.t. lietuvybei prijauciantys) akvariumistai susirenka. Paskum, sekmadieni is ryto visi lekia tiesiai i zuvyciu turgu, o siokiom dienom (vos prasvitus) susitinka uz kiosko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 19, 11:25)
Blaivyklos nezinai?  blink.gif  Cia tokia vieta kur sestadieni vakare visi Kauno (ir k.t. lietuvybei prijauciantys) akvariumistai susirenka. Paskum, sekmadieni is ryto visi lekia tiesiai i zuvyciu turgu, o siokiom dienom (vos prasvitus) susitinka uz kiosko  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Tikriausiai sestadieni vaziuosiu augalu ir zuvu. Paprasysiu melaniju, nes neturejau jokiu sraigiu akve. Bet kiek man ju reikia? 26l
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2015 03 19, 14:19)
Tikriausiai sestadieni vaziuosiu augalu ir zuvu. Paprasysiu melaniju, nes neturejau jokiu sraigiu akve. Bet kiek man ju reikia? 26l

Nesvarbu. Per daug melaniju buna tik pas beviltiskas tingines tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Panasu, kad jos pacios save apsidulkina tai nuo vienos dazniausiai pasidaro beprotiskai DAUG. drinks_cheers.gif
26? g.gif Nu tai pradziai 5-8 poros centimetru dydzio melanijas. Gali but ir maziau. Is akies matysi kaip elgsis ir kas darosis smile.gif 4u.gif
----------------
Nzn kaip "SVETUR" bet Marijos zemelej melaniju buna tik nei vienos arba ner kur det. Tada sokoladukas ir pati po Karadajaus iki Vakaro ziniu rytinio kartojimo gaudai. Psio. Kiek pagavai - viskas ant Tavo sazines biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 19 kovo 2015 - 16:44