Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2015 03 10, 14:40)

ot kokia biggrin.gif teks itariu man nes keleto rubeliu noriu biggrin.gif
Atsakyti
is lietuvisku krikstynom dar grazius siuva www.pukupuku.lt Abu vaikus su ju kurtais rubais krikstijom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 10, 13:05)
gal kas nori jungtis prie https://www.shoes-world.de
kainas, matysit tik prisijungę
siuntimas 14eir iki 30kd, tad norėtųsi, kad būtų 14 prekių, tai kiekvienai po 1eur prisidėtų
prie kainos taip pat pliusuojasi PVM 19proc ir 3 proc Paypal mokestis

d.kvasnia@gmail.com

ar aš čia kainų nesuprantu, ar ilgi batai visai gražūs po 10 eurų už porą? blush2.gif
Atsakyti
Kazka cia pripainiojau.Asda uzsakome val. Begyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blacksunflower: 10 kovo 2015 - 14:09
QUOTE(padraika22 @ 2015 03 10, 15:03)
ar aš čia kainų nesuprantu, ar ilgi batai visai gražūs po 10 eurų už porą? blush2.gif

Pradėjau žiūrinėt, tai kol kas supratau, kad taip 1vnt.kaina tokia nedidelė (be pvm ir siuntimo), bet į krepšiuką deda vienų batų net 12 porų, ir nurodyta kiek vnt. kokių dydžių.
Papildyta:
Deda į krepšiuką ir po vieną porą, kainos nedidelės, bet nesimato aprašymo kokia sudėtis tų batų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanel1: 10 kovo 2015 - 14:25
QUOTE(Chanel1 @ 2015 03 10, 14:25)
Pradėjau žiūrinėt, tai kol kas supratau, kad taip 1vnt.kaina tokia nedidelė (be pvm ir siuntimo), bet į krepšiuką deda vienų batų net 12 porų, ir nurodyta kiek vnt. kokių dydžių.
Papildyta:
Deda į krepšiuką ir po vieną porą, kainos nedidelės, bet nesimato aprašymo kokia sudėtis tų batų g.gif

turite rinktis iš kategorijos, kurios parduodamos po vieną vienetą (SHOES AS PAIR)
jūs žiūrite turbūt iš didmenos skyriaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chanel1 @ 2015 03 10, 14:25)
Papildyta:

aprašymas iš ties skurdus sad.gif
mano sesuo pirko kažkada iš jų,tai kokybė buvo gera..bet už tokią kainą odinių tikrai manau negausim smile.gif
pabandysiu kelias originalias foto rast
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šiandien arba rytoj po papildymo pirksiu E5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 10, 14:32)
turite rinktis iš kategorijos, kurios parduodamos po vieną vienetą (SHOES AS PAIR)
jūs žiūrite turbūt iš didmenos skyriaus smile.gif
Papildyta:

aprašymas iš ties skurdus sad.gif
mano sesuo pirko kažkada iš jų,tai kokybė buvo gera..bet už tokią kainą odinių tikrai manau negausim smile.gif
pabandysiu kelias originalias foto rast

kaip dydžiai? atitinka?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 03 10, 14:38)
kaip dydžiai? atitinka?

mano sesuo sako, kad atitinka..na nebent nežymiai mažinti, tarkimnešiojat 37,5, tai ji sakytų 38 imti
Atsakyti

mano sesuo sako, kad atitinka..na nebent nežymiai mažinti, tarkimnešiojat 37,5, tai ji sakytų 38 imti

P.s nebūtina imti tik batus smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti