Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

Sveiki,
ieškom savo mažylei (1 metų) auklės kiekvienos dienos pusdieniui - geriausiai nuo ryto iki pietų. Tai turėtų būti jautrus švelnus vaikams žmogus, be žalingų įpročių. Gyvename Dainavoje. Lauksiu ameninės žinutės apie jus čia, dėl detalių susitarsime.
Atsakyti
Ieškoma auklė 7 metų mergytei su nedideliais spec. poreikiais, šeima gyvena Vilijampolės pradžioje. Gegužės mėn. mergytė eina į mokyklą, tad auklė prižiūrėtų ligos ar kitais skubiais atvejais. Nuo birželio mėn. reikėtų prižiūrėti visą darbo dieną.

Lauksime kontaktų a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Noriu rekomenduot savo mamą, ji prašė įdėti skelbimą smile.gif Ji tikrai super auklytė, labai myli vaikus, itin daug buna lauke ir turi didelę patirtį auklės darbe bei krūvą rekomendacijų iš kitų šeimų ;) taip pat padejo mano du mažiukus nuo gimimo auginti, tai netgi su leliukais turi patirties ;) Žinoma saugoti norėtų nuo kokių 1 metukų ;)
Taigi jos skelbimas:
54 m. moteris ieško auklės darbo. Patirtis - 14 metų darbe su vaikais. Rekomendacijos taip pat yra. Norėčiau Jūsų vaikutį prižiūrėti SAVO namuose nuo spalio mėn., nes šiuo metu prižiūriu berniuką iki rudens, o po to jau keliaus į darželį. Namuose yra mažas šuniukas. Gyvenu Šilainiuose, baltijos g. Kreiptis tik tel. 8 646 53241



Atsakyti
QUOTE(rammac @ 2017 05 12, 10:01)
Sveikos mamytes 4u.gif
Noriu rekomenduot savo mamą, ji prašė įdėti skelbimą smile.gif Ji tikrai super auklytė, labai myli vaikus, itin daug buna lauke ir turi didelę patirtį auklės darbe bei krūvą rekomendacijų iš kitų šeimų ;) taip pat padejo mano du mažiukus nuo gimimo auginti, tai netgi su leliukais turi patirties ;) Žinoma saugoti norėtų nuo kokių 1 metukų ;)
Taigi jos skelbimas:
54 m. moteris ieško auklės darbo. Patirtis - 14 metų darbe su vaikais. Rekomendacijos taip pat yra. Norėčiau Jūsų vaikutį prižiūrėti SAVO namuose nuo spalio mėn., nes šiuo metu prižiūriu berniuką iki rudens, o po to jau keliaus į darželį. 
Taip pat galėčiau ir Jūsų namuose, bet Šilaniuose tiktai, pilną dieną, pusę dienos ar ligos atveju. Gyvenu Šilainiuose, baltijos g. Kreiptis tik tel. 8 646 53241


Atsakyti
QUOTE(ingrida1979 @ 2017 03 22, 09:32)
Esu 38 metų, dviejų vaikučių mama. Sūnui 11 o dukrytei 5 metukai . Dukrytė iki 09 mėn bus namuose.
Auklyte dirbu jau antri metai. Šiuo metu prižiūriu savo namuose (be dukrytės) dar vieną mergytę 3 metukų.Kuri pas mus bus iki 04 mėn.
Gyvename 3 k. bute, yra kiemas su naujomis supynėmis, uždaroma smėlio dėžė, stadionas netoli. Pati esu atsakinga, draugiška, linksma, be žalingų įpročių greitai randu bendra kalba su vaikučiais. Maista gaminu kiekviena diena , dauguma produktų yra iš kaimo;) Namuose jokių gyvūnų nelaikome. Su vaikais randame begales užsiėmimų tiek namuose tiek lauke ... Galiu užtikrinti kad vaikučiai jūsų bus saugūs, prižiūrėti, pamaitinti, panešioti ir laimingi smile.gif  Tad kam reikalinga mama-auklytė su nuostabia kompanija kreipkitės pagelbėsime  4u.gif 
Vaikučio amžius nuo +-1,5 metukų , svarbu kad vaikščiotų pats

Atsakyti
Sveiki. Nuo rudens išleidžiame sūnų į darželį ir ieškome geros šeimos su juo pusdienius leidusiai nuostabiai moteriai. Ji pradėjo prižiūrėti mūsų mažąjį, kai jam dar nebuvo metukų iki rudens, kai jau bus daugiau negu treji.
Mūsų mažėlį dažniausiai prižiūrėjo 08.00-13.00, tačiau yra labai lanksti ir tikrai prisiderintų ir prie kitokio grafiko. Yra tekę jiems pabūti kartu beveik parą.

Daugiau informacijos, rekomendacijas ir gyvus pokalbius derinkime per AŽ. Man pačiai buvo labai sunku grįžti į darbą, palikus tokį mažą vaiką, todėl mielai padėsiu kiek įmanoma kitai mamai, kad ji taip jaustųsi saugiai, palikdama vaikelį, nes ši moteris mums buvo atradimas, tikras perlas šioje srityje.
Atsakyti
Labas vakaras, turime berniuka 10 men., kokia valandos kaina?
Atsakyti
QUOTE(Doviand @ 2017 05 24, 21:12)
Labas vakaras, turime berniuka 10 men., kokia valandos kaina?



Sveiki. Jeigu klausimas man: mes mokame už valandas, kadangi darbas yra ne pilną darbo dieną. Mokame 3 EUR už valandą. Dirbant pilną dieną, kaina greičiausiai būtų mažesnė.
Iš kitos pusės ir iš mano patirties: ne visuomet kaina yra pagrindinis rodiklis - abiem pusėms. Prieš šią moterį turėjom atsisveikinti su kita, kuri dirbo už mažesnį atlygį ir turėjo daug daugiau patirties, tačiau mūsų požiūriai į mažojo priežiūrą ir auklėjimą nesutapo, ir ji derintis nenorėjo.
Dabar mokami 3 EUR bent 15 proc. viršijo mūsų maksimalų biudžetą. Pasiūlymų tarsi ir yra, tačiau kai pradedi rinktis - sudėtinga. Mums reikėjo rasti resursų didesniam atlygiui. Prieš tai buvusi moteris (su kuria atsisveikinome) pasakojo, jog ji taip pat renkasi šeimą, ne visose gali dirbti.
Tačiau ši tema greičiausiai nėra skirta tolesnėms diskusijoms. Jeigu klausimas man, gal galime persikelti į AŽ erdvę 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, jei ieskote aukles esu jusu paslaugoms, tel pasiteiravimui :867968988

Atsakyti

Esu 38 metų, dviejų vaikučių mama. Sūnui 11 o dukrytei 5 metukai. Dukrytė iki 09 mėn bus namuose. Auklyte dirbu jau antri metai. Gyvename 3 k. bute, yra kiemas su naujomis supynėmis, uždaroma smėlio dėžė, stadionas netoli. Pati esu atsakinga, draugiška, linksma, be žalingų įpročių greitai randu bendra kalba su vaikučiais. Maista gaminu kiekviena diena , dauguma produktų yra iš kaimo.Namuose jokių gyvūnų nelaikome. Su vaikais randame begales užsiėmimų tiek namuose tiek lauke. Galiu užtikrinti kad vaikučiai jūsų bus saugūs, prižiūrėti, pamaitinti, panešioti ir laimingi. Tad kam reikalinga mama-auklytė su nuostabia kompanija kreipkitės pagelbėsime

Atsakyti
Sveiki,

į šeimą kviečiame prisijungti ir draugauti, prižiūrint tris sesutes: 6-metę ir dvynukes 4m.
Sesės gerai lanko darželį, tad reikalinga pagalba rytais ir vakarais, ir retais ligos atvejais visai dienai. Dėl atlygio sutarsime wub.gif

Ieškome vairuojančios auklytės 4u.gif

8-61484977
Atsakyti
Ieskome atsakingos ir vaikus mylincios auklytes 2 metuku berniukui. Aukle reikalinga ligos ir kitais atvejais, iprastai berniukas lanko darzeli.
Darbas Eiguliuose.
Tel.nr. 868267296
Atsakyti