Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

Sveiki,ieškome auklės . Valandinės. Dažniausiai reiktu vaikučius žiūrėti savaitgalio vieną dieną ir vakarais :) Du berniukai (1m ir 3m) .Giraitė.

Atsakyti

Sveiki. Ieškome auklės dviejų metų berniukui, kuris lanko daržely. Pagalbos reikėtų, kai vaikas suserga. Jei liga rimta- žiūrėčiau pati, auklė reikalinga sveikimo periodu. Tai pat yra 7 metų mergaitė, kuriai taip pat reikėtų priežiūros, kai serga. 

Gyvename Noreikiškėse, tai labiau tinktų auklė iš aplinkinių rajonų (dėl pačios patogumo), arba vairuojanti.

Plačiau telefonu 862232585

Atsakyti
Reikalinga auklė 1m berniukui Giraitėje nuo lapkričio/ gruodžio mėnesio. Reikalingas patikimas žmogus, kuris dienos metu užtikrintų, kad mažylis bus pamaitintas, prižiūrėtas, užimtas. Darbas darbo dienomis nuo 7:00-16:30/17 val. Svarstytinas variantas vaikučio priežiūra auklės namuose aplinkiniuose rajonuose. Lauksiu az.
Atsakyti

Sveikos mamos, labai prasau Jusu pagalbos skubiai reikia geros aukles mano suneliui 1,5 m, gyvename Paneriu g. netoli Megos. mano nr 862511971

Atsakyti
Esu 38 metų, dviejų vaikučių 11 metų sūnaus ir 6 metukų dukrytės mama. Prižiūriu vaikučius mūsų namuose Šilainiuose. Maistą gaminu kiekvieną dieną, dauguma produktų iš kaimo. Kiemas mūsų sutvarkytas su naujomis supynėmis ir smėlio dėže. Yra netoli parkas, stadionas. Pati esu atsakinga, be žalingų įpročių, greitai randu bendrą kalbą su vaikučiais smile.gif tad kam reikalinga pagalba kreipkitės;)
Vien tik ligos atveju nedirbu.
Prižiūriu tik vaikščiojančius vaikučius.

Atsakyti
Ieškome auklės 5 mėnesių mergaitei Kaune
Ieškome auklės su patirtimi ir rekomendacijomis savo 5 mėnesių dukrytei. Pilnai darbo dienai nuo 7:30 iki 17:30. Gyvename Domeikavoje, todėl būtinai ieškome vairuojančio žmogaus. 864711719
Atsakyti
4u.gif
sakykit, kokia aukliu valandos kaina Kaune??
Atsakyti

Sveiki,
Mano vardas Genutė, 62 metų. Esu ilgametė pradinukų mokytoja ir auklėtoja. Auklėtoja darželiuose dirbau savo karjeros pradžioje ir pastaruosius 6 metus. Ką tik išėjau į pensiją, bet nenusėdžiu namuose, tad ieškau vaikų auklės darbo. Su vaikais visuomet puikiai sutariau. Galiu prižiūrėti ir lavinti darželinio amžiaus vaikus, padėti ikimokyklinio amžiaus vaikams, ruošiantis mokyklai, taip pat, padirbėti su pradinukais. Nevairuoju, bet galiu dirbti bet kur Kauno mieste ar aplink Kauną. Skambinkite tel. nr. 8-675-47565 arba rašykite privačią žinutę.

Atsakyti
Labai ieškome auklės beveik 7-ių metų mergaitei. Reikia parvesti iš mokyklos ir pabūti iki 17.00-18.00 val., ligos aveju - beveik visą dieną. Nuo mokyklos iki namų 5-7 min pėsčiomis. Gyvename Kaune, Kalniečių mikrorajone.
Tel 8 611 13354
Atsakyti
smile.gif Ieškau auklės darbo rytais,darbo d, ne visai darbo savaitei.Tik nuo metukų amžiaus vaikučiui,ne ligos atvejui.Patogiausia - Kalniečiai,Savanorių pr,Petrašiūnai.Didelio užmokesčio neprašau .Esu ramaus būdo,atsakinga, be ydingų įpročių , nevairuojanti,vyresnio amžiaus,patyrimas( savi ir giminų vaikai, bei Vaikų dienos centras_.868398997, atsakau ir sms.Ieškau nuo vasario pabaigos ,gali būti ir tik mėnesiui,pan.
Atsakyti

Noriu pasiulyti, o tiksliau perleisti i gera seima puikia auklyte. Auklytes laukeme pora menesiu, ja mums perleido gera pazystama pas kuria jinai taip pat dirbo apie 2 metus. Daraugavome  1.5 metu, tiesiog mergaite gavo darzeli ir nuo banadzio men pasiliks visa diena darzelyje.

Auklyte labai gera, vaikai ja tikrai labai myli. Tvarkinga, pareiginga , uzsiema su vaiku, dainuoja daileles , piesia, moko eilerastukus, labai graziai mezga.  Dazniausiai atvazuodavo pas mus i namus nuo ankstaus ryto, kada mes paprasydavome. Paprasius padaro valgyti ir jeigu leidzia galimybes nueina iki parduotuves nusipirkti produktus , todel mamai tikrai nereikia sukti galvos del vaiko pietu. Puikiai slaugo vaika jam susirgus, laikosi visu gydytoju ir mamos nurodytu. Auklyte patikima nei karto neturejome nei vieno nesusipratimo. 

Auklyte Daiva tel: 8672 57332


Atsakyti

Kaune, Dainavos raj. ieškau valandinės auklės 1 m. 2 mėn. berniukui. Prižiūrėti reikėtų 1-2 kartus per savaitę po 2-3 valandas.

Reikalingas atsakingas ir mylintis vaikus žmogus. Lauksiu AŽ.

Atsakyti