Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif nuo šio mėnesio ieškau auklės darbelio- valandiniu grafiku( ne visai dienai ar ne visai savaitei, pan) darbo dienomis.Vakarais dirbti nelabai galiu.Ieškau-MOLO rajone;Urmo bazės rajone;Taikos pr;Savanorių pr;Kalniečių rajone;Centre,Senamiestyje;Šilainių bažnyčios rajone.Ligos atvejai- netinka.Į AZ.
Atsakyti
Sveiki,
Greitu metu bus labai reikalinga gera, linksma, kantri, be žalingų iprociu auklyte. Padėti mamytei prižiūrėti metukų berniuką ir naujagimį smile.gif taigi tektų pamainomis pažiūrėti tai viena tai kitą vaikiuka. Gyvename Kauno r. netoli Kačerginės. Geriausia būtų vairuojanti arba gyvenanti šalia. Dėl darbo valandų ir atlygio susitarsime tikrai smile.gif laukiu jūsų laiškų į az.
Atsakyti
Ieskoma aukle priziureti mergyte 1.5 metuku pilna darbo diena. Gyvename Aukstuose Kaniukuose, butu gerai, kad aukle butu is Silainiu, Romainiu, Zemuju kaniuku. Aisku tinka ir is kitur jaigu nesudarys problemu atvaziuoti.

861537564
Atsakyti
Sveiki, reikalinga valandinė auklė ramiam 3,5 metų berniukui. Berniukas lanko darželį pusę dienos, auklė reikalinga nuo 12.30 val. iki 15.30 val. kasdien (po 3 val). Ligos atveju reikėtų sūnelį prižiūrėti beveik pilną dieną, nuo 8.00 iki 15.30 val. Mokėtumėm 6 lt už valandą. Gyvename Eiguliuose, prie naujai pastatytos maximos.
Atsakyti
Ieškau auklės darbo Kaune (priimtiniausia šie ar aplinkiniai rajonai: Petrašiūnai, 6-asis fortas, Girstutis, Centras, Eiguliai, Vilijampolė ir Šilainiai).

Propaguoju džiaugsmą gyvenimui, vaiko savarankiškumą, pasivaikščiojimus derinant aprangą, o ne orą, kūrybingą laiko leidimą, mokymąsi skaičiuoti, rašyti, skaityti, anglų kalbos pirmuosius žingsnelius, sausainių lipdymą, spalvotų keksiukų gamybą ir plačių šypsenų kasdienybę birthday.gif yahoo.gif

5 darbo dienas per mėnesį esu laisva darbui tik vakarais, visos kitos pilnos dienos (įskaitant ir savaitgalius) - galiu darbuotis.

Dirbu ir nestandartinėmis valandomis: ankstūs rytai, vėlūs vakarai, naktys, savaitgaliai, pasilikimai su vaikais kelioms dienoms, savaitei.

Aukle dirbu devintus metus. Daugiausia patirties sukaupta šeimose su keliais vaikais. Drąsiai priimsiu pasiūlymus iš daugiavaikių šeimų. Taip pat dirbu su kūdikiais, dvynukais.
Esant poreikiui yra galimybė gauti rekomendacijas, realų pabendravimą su šeimomis, kuriose dirbau.


Kreiptis A.Ž., tel.nr. +37065330705 arba el. paštu auklespaslaugos@gmail.com
Atsakyti
Laba diena šiuo metu ieškau auklės darbo,pilnai darbo dienai.Esu turinti patirties su vaikučiais,dirbusi vaiku darzely,aukles darba.Esu iš Dainavos rajno,tai galėčiau kur aplinkiniose rajonose mamytes jum pagelbiti.
Atsakyti
Sveiki, nuo gegužės mėnesio ieškome valandinės auklės Kaune- Eigulių mikrorajone Prižiūrėti 1 metukų mergytę. Ligos atveju ir 4 metų broliuką. Darbas dažniausiai iš ryto apie 6 valandas per dieną. Yra galimybė nuo rudens kai kuriomis dienomis nedirbti. Ieškome turinčios patirties, mylinčios vaikus auklės. Tel. 864060242.
Atsakyti
1 metų ir 3 mėn mergytei ieškom auklės smile.gif

Vyresnio amžiaus, mylinčios vaikus. Be žalingų įpročių.
Visai darbo dienai ir savaitei.
Dainavoje, Kaune.
Prižiūrėti mergytę ir pagaminti jai valgyti.
Galbūt mūsų lūkesčiai sutaps? smile.gif
Tikimės šilto šeimyninio bendradarbiavimo šypsena
Auklės reikia nuo kovo 23 d

860070155
Atsakyti
laba. ieskau ir as aukles darbo. galiu but valandine ligos atveju ar visa diena ir savaitgaliais. patirti turiu net su kudikeliais galiu priziuret viena ar du ar net trys vaikiukus. Megstu zaist piest su vaikiukais eit pasivaiksciot gamint net namus galiu aptvarkyt kol mazylis miega pietu.
Atsakyti

Ieskau aukles 3m mergaitei ir 1m berniukui priziureti kiekviena PENKTADIENI. Greitu metu ir po pusdieni kiekviena darbo diena. Gyvename GIRAITEJE, tad reiktu kad butu su automobiliu arba vietine smile.gif
Del apmokejimo susitarsime asmeniskai wink.gif

860603027

Atsakyti
QUOTE(rimmuske @ 2015 03 13, 21:37)
laba. ieskau ir as aukles darbo. galiu but valandine ligos atveju ar visa diena ir savaitgaliais. patirti turiu net su kudikeliais galiu priziuret viena ar du ar net trys vaikiukus. Megstu zaist piest su vaikiukais eit pasivaiksciot gamint net namus galiu aptvarkyt kol mazylis miega pietu.


sveiki, iš kokio rajono esate?
Atsakyti