Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 10, DV-2015 / DV-2016

Kaip sekas pasiruosimuose interviu? Ka imat mokumui irodyti?
Atsakyti
Sveikos visos! Kaip sekas ruostis kas jau turit zalia korta ir ieskant bilietu? Einu per temas skaitineju, bet gal kurios zinot kurios kompanijos skraidina sunukius? smile.gif 4u.gif bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miamii @ 2015 04 20, 14:15)
Sveikos visos! Kaip sekas ruostis kas jau turit zalia korta ir ieskant bilietu? Einu per temas skaitineju, bet gal kurios zinot kurios kompanijos skraidina sunukius?  smile.gif  4u.gif  bigsmile.gif  g.gif

ooo, as irgi noreciau pasiimti savo suniuka..tik mano turbut neistemptu skrydzio, ir siaip gyvenama vieta susirast su gyvuna sunku..bet jei atrasi info apie kompanijas kurios gabena gyvunu, butinai pasidalink, labai idomu smile.gif
Atsakyti
Kai ieskossit bilietu ir pamatysit kaina ir bendrove su kuria skrisit, eikit i jos int.psl. ir ten nurodyta buna gabena ar ne.
Atsakyti
Laba diena!! Priskaiciau forumo temas ir jungiuos i laukianciu geguzes 5 buri 4u.gif
Sekmes visoms! thumbup.gif
Atsakyti
Ka nesates mokumui patvirtinti?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2015 04 23, 08:16)
Ka nesates mokumui patvirtinti?

Jūs LT einate i pokalbi?
Jeigu LT - nieko nereikia, tik dokumentai nurodyti state.gov psl
Atsakyti
Ne as Olandijoj. IR tipo cia kaip ir reik..
Atsakyti
Aš irgi prie laukiančiųjų į būrelį gegužės 5 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2015 04 23, 10:01)
Ne as Olandijoj. IR tipo cia kaip ir reik..

Nu žinok nežinau, LT prieš mane vyrukas stovejo kuris inirtingai bande igrusti pajamas (išrašą iš banko) irodanti dokumenta.
State.gov psl mačiau galima is dropdown meniu pasirinkti sali ir isfiltruoja dokumentus kurie reikalingi pristatyti dalyvaujant pokalbyje prikausomai nuo salies
Atsakyti
Sveiki mes jau palikome antradienį pasa sakė bus paruošti penktadieni bet prieš tai paskambins, tačiau dar jokio skambučio negavome o penktadienis jau ryt kelinta jums paskambino? Ar gal rytoj ryte paskambins? Mes Iš Kauno ir noretumem planuotis kada važiuoti ir dar vienas klausimas atsiimant pasus reikia tapatybės kortelės? Nes jos neturime turime tik teises ar jos netinka??
Atsakyti
Sveiki, ar kas nors gavote kvietimą į pokalbį birželio mėn.?
Atsakyti