Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 10, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(vanagiux @ 2015 05 07, 12:36)
Gaila, kad tikrintis aktualiausia tik tiems su "session timed out" .... schmoll.gif

Na, dar yra tikimybė, jog visai atšauks rezultatus, jei ras klaidą, nepaisant to, jog dabar officialiai skelbia, kad sistemos sutrikimų nėra smile.gif
Atsakyti
Pries du metus buvo atsauke, kai laimetojais per pirmas dienas atsiunte, per klaida buvo palaikyti? aisku, vilties kazkiek yra, neapleidzia ji, nors po pasitikrinimo, kai pamateme " have not been selected" kaip ir susitaikeme su pralaimejimu 4u.gif Forumuose raso, kad taip, klaidos niekas nepripazista, kad tie, kurie gavo "not selceted" nelaimeje, o laimetoju listas uzstriges, todel rodo timed out..... Keistai cia viskas....
Atsakyti
Kada ta "session timed out" turi rodyti? Kai tik suvedi duomenis ir spausi tikrint? Nes suvedus duomenis rodo has not been selected, bet spustelejus grizti atgal, raso session times out. Visoms taip?
Atsakyti
manau, kad iskarto suvedus duomenis kitiems meta " timed out"
Atsakyti
Taip is karto meta " timed out".
Atsakyti
Sveiki visiems! Esu naujoke, si loterija priverte tiesiog uzsiregistruoti cia, sekant Jusu visu pokalbi, kadangi ir man tai yra aktualu. Sakykite, ar yra tokiu, kurioms vis dar iki siol besitikrinant ismeta tik tai:

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

Visi duomenys ir kodukas yra teisingai suvesta, nuo pat vakar tik tai ir terodo, aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropiques @ 2015 05 07, 17:10)
Sveiki visiems! Esu naujoke, si loterija priverte tiesiog uzsiregistruoti cia, sekant Jusu visu pokalbi, kadangi ir man tai yra aktualu. Sakykite, ar yra tokiu, kurioms vis dar iki siol besitikrinant ismeta tik tai:

Sveikinu papildžius mūsų gretas smile.gif
Mano supratimu vedi kažką neteisingai. Išjunk visas LT abėcėlės raides, naudok tik EN, ta prasme jokių nosinių, ė ū ir t.t. Taip pat vesk tik savo pavardę, vardo nereikia. TIK gimimo metus, nereikia mėnesio bei dienos. Įvesk teisingai koduką duotą, dėl visa pikto įsijunk Caps Lock (didžiąsias raides).
Confirmation number, jei gali, bandyk nukopijuoti ir įklijuoti į reikiamą laukelį, nes gal pvz vietoj 0 (nulio) įvedi O (dižiąją raidę O)...
Na čia mano pasvarstymai. Tikiuosi padės 4u.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Ech .. aciu labai! Reikejo tik pavarde parasyti man ir deja ... pamaciau tai ko ne vienas nenori pamatyti ;(( ka gi .. linkiu likusiems kuo didziausios sekmes ir nenuleisti ranku kitiems metams smile.gif)

Beja, sioje loterijoje dalyvavau pirma karta ir teko iskart nusivilti, na bet reikia neprarasti vilties ateiciai, kaip bebutu nesmagu ;/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tropiques: 07 gegužės 2015 - 18:03
O Dieve, laimejome!!!!!! Negaliu patiketi!!!!
Atsakyti
Pagaliau !!! Bent vienas laimingas žmogus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2015 05 07, 21:22)
O Dieve, laimejome!!!!!! Negaliu patiketi!!!!

Pagaliau kažkas!! sveikinimai!!! i6 kelinto karto ir tik dabar tikrinoties ar ir Jums metė klaidą ?smile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2015 05 07, 22:42)
Pagaliau kažkas!! sveikinimai!!! i6 kelinto karto ir tik dabar tikrinoties ar ir Jums metė klaidą ?smile.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

mete klaida visa laika, o siandien vakare isvydom selected!!!!!!!
Atsakyti