Į pokalbį dėl imigracinės vizos atsineškite žemiau nurodytus dokumentus.
Pasas
Pasas turi galioti ne mažiau kaip 60 dienų ilgiau negu viza. Pasas turi būti pateiktas be viršelio ar įmautės.
Prašome atsinešti anksčiau turėtą pasą, jeigu jame yra galiojanti JAV viza. Priešingu atveju imigracinė viza gali būti neišduota tol, kol konsulas nematys jūsų seno paso su galiojančia viza.
Nuotrauka
Kiekvienas paraiškovas turi pateikti dvi nuotraukas, atitinkančias šiuos reikalavimus. Kitoje nuotraukų pusėje turi būti nurodytas asmens vardas ir pavardė.
Kreipimosi dėl vizos paraiška
Kiekvienas asmuo, kuris kreipiasi dėl imigracinės vizos, nepriklausomai nuo amžiaus, internete turi užpildyti kreipimosi dėl vizos paraišką formą DS-260. Formą galima rasti: https://ceac.state.gov/IV . Daugiau informacijos apie tai, kaip pildyti formą galima rasti: http://travel.state....visa-forms.html.
Gimimo liudijimas
Santuokos liudijimas (jeigu esate susituokęs/-usi)
Ištuokos arba mirties liudijimas (jeigu esate išsituokęs/-usi arba našlys/-ė)
Neteistumo/teistumo dokumentai
Visi 16 ir vyresni vizų paraiškovai privalo pateikti policijos dokumentą apie neteistumą/teistumą. Daugiau informacijos apie neteistumo/teistumo dokumentus skaitykite čia.
Karinės prievolės dokumentai
Visi tarnaujantys arba anksčiau tarnavę kariuomenėje asmenys turi pateikti karinio dokumento kopiją.
Medicininė apžiūra
Visi vizų paraiškovai turi pateikti medicininės apžiūros rezultatus užklijuotame voke. Daugiau informacijos apie medicininę apžiūrą rasite čia.
Išsilavinimą arba darbo patirtį patvirtinantys dokumentai
Šis reikalavimas taikomas tik pagrindiniams loterijos laimėtojams. Jų šeimos nariams, vykstantiems kartu, šių dokumentų pateikti nereikia.
Vertimai
Lietuviškų dokumentų, išskyrus teismo dokumentus, versti į anglų kalba nebūtina. Dokumentai, išrašyti ne lietuvių ar anglų kalba, turi būti pateikti su licencijuoto vertėjo vertimu į anglų kalbą.
Papildyta:
Mokesciai
Medicinine apziura - suauge 150$, vaikai 120$.
Ambasados mokestis - 330$ kiekvienam.
USCIS FEE (jau isvykstant) - 165$ kiekvienam.
[quote=osda,2015 07 13, 22:24]
Čia daro IGRA kraujo testą vaikams iki 14 ar 15 metų. Vyresniems rengeno nuotrauką. Paima kraujo is venos ir viskas, jei neigiamas atsakymas , kiek pamenu po triju dienų atsakymas ir pasiimi viska su vokais
.Pas daktara greitai.
Papildyta:
Sveikinu Ferita, jaučiu Tau buvo sunkiausia su tuo laukimu
. Tikrai džiaugiuosi ir linkiu sėkmės 
Aciu tikrai uz sveikinimus.. laimejau is devinto karto.ir dar su tokiu aukstu numeriu, galvojau sakes bus, esu ziauriai laiminga, tuo labiau kad artimi zmones ten 10 metu laukia
, labai merginos noreciau kas ejo su vaikai i medicinke, kad papasakotumet viska nuo iki... vaikai 14 ir 4 metu... del doku kaip ir viskas aisku.. buciau labai dekinga
Čia daro IGRA kraujo testą vaikams iki 14 ar 15 metų. Vyresniems rengeno nuotrauką. Paima kraujo is venos ir viskas, jei neigiamas atsakymas , kiek pamenu po triju dienų atsakymas ir pasiimi viska su vokais

Papildyta:
Sveikinu Ferita, jaučiu Tau buvo sunkiausia su tuo laukimu

Aciu tikrai uz sveikinimus.. laimejau is devinto karto.ir dar su tokiu aukstu numeriu, galvojau sakes bus, esu ziauriai laiminga, tuo labiau kad artimi zmones ten 10 metu laukia

QUOTE(MichGirl @ 2015 07 08, 11:38)
jei neturit kredito istorijos JAV tai paprastos kreditkes turbut negausit. paziurekit secured credit card, kurioje turit patys palaikyt balansa tam tikra. bet kuriam banke, kuris jas turi. Mano uosviai pvz pasieme Bank of America secured credit cards, po 6 menesiu jau gavo normalias.
As visiskai pritariu sitai nuomonei, bet ir issimant secured credit card geriau parasyt, kad gaunat kazkokias pajamas.
QUOTE(ausryca @ 2015 07 13, 23:18)
Medicinine apziura - suauge 150$, vaikai 120$.
Paskambinau i abi nurodytas istaigas del med. apziuros. Galvojau, kad kaina yra, tai kaip ir neturetu buti skirtumo. Pasirodo yra.
Kur amerikietis gydytojas, tai sesele telefonu pasake kainas, kurios nurodytos ambasadoje, o del skiepu, kuriu man reikia, pasake, kad pas juos pasiskiepysiu, kainuos 19 ar 21 eur (neprisimenu tiksliai).
Kur gyd. Ruta - toj klinikoj pasake, kad pasiskiepyciau savo poliklinikoj tuos skiepus, kuriu man truksta (difterija, stablige), nes jie yra nemokami (o pas juos reiktu moketi).
Dar skirtumas tas, kad pirmoje klinikoje nieko nereikia atsivezti, isskyrus skiepu pasa. O antroje - visokios formos is savo gyd., is ginekologo....
Tai dabar kyla klausimas, ta kaina, kurio nurodytas ambasados puslapyje, uz ka yra? Sius plauciu sveisti, skiepys, kraujo tyrimas - cia papildomai, taip suprantu moketi reikes?
QUOTE(Moteriske @ 2015 07 17, 12:06)
Paskambinau i abi nurodytas istaigas del med. apziuros. Galvojau, kad kaina yra, tai kaip ir neturetu buti skirtumo. Pasirodo yra.
Kur amerikietis gydytojas, tai sesele telefonu pasake kainas, kurios nurodytos ambasadoje, o del skiepu, kuriu man reikia, pasake, kad pas juos pasiskiepysiu, kainuos 19 ar 21 eur (neprisimenu tiksliai).
Kur gyd. Ruta - toj klinikoj pasake, kad pasiskiepyciau savo poliklinikoj tuos skiepus, kuriu man truksta (difterija, stablige), nes jie yra nemokami (o pas juos reiktu moketi).
Dar skirtumas tas, kad pirmoje klinikoje nieko nereikia atsivezti, isskyrus skiepu pasa. O antroje - visokios formos is savo gyd., is ginekologo....
Tai dabar kyla klausimas, ta kaina, kurio nurodytas ambasados puslapyje, uz ka yra? Sius plauciu sveisti, skiepys, kraujo tyrimas - cia papildomai, taip suprantu moketi reikes?
švietimas ir kraujas įeina į šitą kainą. Skiepus siųs į Centro polikliniką, nes ten vietoje neskiepija. Bet galit atvaziuoti pasiskiepija savo poliklinikoje, o ginekologo pažyma , su užrašu kad esi sveikas turite atsivežti ar pas vieną gydytoja ar pas kitą. Į tą kaina jo apžiūra neįskaičiuota

Gal kas jau isvaziavot neseniai? Pasipasakokit!
Merginos isauso ir mano diena, einu rugsejo 1

QUOTE(Ferita @ 2015 07 22, 19:00)
Sveikinu!!!!! Parasykite, kaip su medicinine seksis. Buciau dekinga nuo... iki....
Sveikinu Ferita.
QUOTE(ausryca @ 2015 07 22, 21:26)
Sveikinu!!!!! Parasykite, kaip su medicinine seksis. Buciau dekinga nuo... iki....
Sveikinu Ferita

mes va vakar gryzom visi is medicinines Vilniuje, ejome pas Ruta.

QUOTE(sprinkl333 @ 2015 07 23, 08:45)
Kaip matau su vaikais ejot, pas ka geriau registruotis? gal galėtumėt visa patirti parasyt, kas ėjot su vaikais?
Papildyta:
Merginos pas ka geriau registruoti medicininei?laukiu jusu nuomonės
QUOTE(sprinkl333 @ 2015 07 23, 08:45)
Labai idomu kaip sekesi medicinine apziura. Ko reikejo, kiek kainavo, kiek uztruko. Kaip su tais skiepu pasais?