Akemi, sveikinimai

Sveikinu sulaukus lelytes.

Prisidedu prie sveikinimu sulaukus dziaugsmelio!
Akemi sveikinimai
Man velykos buvo s.... Prasirgau lovoj. Durniausia, kad po to velnio danties problemos neatsivalgius buvau. Tai kai svoris nukrito zemiau 48kg, paskelbiau kritine situacija. Tai po kai nauja antibiotiku kruva susizeriau, vel pradejau esti saldumynus

Man velykos buvo s.... Prasirgau lovoj. Durniausia, kad po to velnio danties problemos neatsivalgius buvau. Tai kai svoris nukrito zemiau 48kg, paskelbiau kritine situacija. Tai po kai nauja antibiotiku kruva susizeriau, vel pradejau esti saldumynus

QUOTE(Tosk @ 2015 04 13, 23:33)
Akemi sveikinimai

Oho! As jauciu ir mirdama rysiu saldumynus

Kai pasnigo siandien, kosmaras kazkoks.
Yr gyvu?
As irgi siandien jau gyva. Buvau ikritus i knygos skaityma ir atsakinejima i klausimus. Pasilikau paskutinei minutei, tai pasijauciau kaip univerkes laikais
O dar oras pasakiskas, tai kankinaus ikalinta

Niera.

Dar yra
dziaugiuosi pavasariu ir apie geles tupineju
Antradieni i Lt
tikiuosi ten irgi pavasaris

Antradieni i Lt

Dydo, ko i Lietuvele?