Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

QUOTE(*agnyte* @ 2015 05 23, 16:49)
dirbo trumpiau. ryt ir poryt bus raudonos dienos, sekmines.

Blyn, nežinojau... Apskritai nesąmonė kažkokia, galvojau šiandien reiks į darbą, o nereikia nei šiandien nei rytoj, tik antradienį... O antradienį dieną į Lietuvą. Būčiau žinojusi, kad nereiks dirbti, būčiau anksčiau variusi. Šiandien Eurovizija, o dabar net alaus nenusipirkau, kū čia veikt reiks... ://
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 23, 17:57)
Blyn, nežinojau... Apskritai nesąmonė kažkokia, galvojau šiandien reiks į darbą, o nereikia nei šiandien nei rytoj, tik antradienį... O antradienį dieną į Lietuvą. Būčiau žinojusi, kad nereiks dirbti, būčiau anksčiau variusi. Šiandien Eurovizija, o dabar net alaus nenusipirkau, kū čia veikt reiks... ://

nu va, pravalas... as tai irgi visai apie tas sekmines nezinojau, kol pries pora dienu nepaziurejau i kalendoriu ir nepamaciau, kad pirmadienis raudonai pazymetas smile.gif uz tai dabar nebebus raudonu dienu iki pat kaledu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 05 23, 17:00)
nu va, pravalas... as tai irgi visai apie tas sekmines nezinojau, kol pries pora dienu nepaziurejau i kalendoriu ir nepamaciau, kad pirmadienis raudonai pazymetas smile.gif uz tai dabar nebebus raudonu dienu iki pat kaledu  lotuliukas.gif

Aha, aš žinojau, kad pirmadienis raudona, o kad sekmadienis irgi raudona, nepagalvojau, nes visi sekmadieniai kalendoriuj raudoni būna. biggrin.gif Jooo, dabar ramu iki pat Kalėdų bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 23, 18:08)
Aha, aš žinojau, kad pirmadienis raudona, o kad sekmadienis irgi raudona, nepagalvojau, nes visi sekmadieniai kalendoriuj raudoni būna. biggrin.gif Jooo, dabar ramu iki pat Kalėdų bus. biggrin.gif

teks kontrabados ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 05 23, 18:01)
teks kontrabados ieskot biggrin.gif

Jau radau vyno. biggrin.gif
Atsakyti
ir kaip vertinat eurovizija? man tai sokas, kad rusija negavo nei vieno balo is LT biggrin.gif sakau, laukim dabar tanku lietuvoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 05 24, 11:15)
ir kaip vertinat eurovizija? man tai sokas, kad rusija negavo nei vieno balo is LT biggrin.gif sakau, laukim dabar tanku lietuvoj biggrin.gif

Lietuviai balsu skyre rusams skambindami, bet komisija dave tik 20 vieta, tai sudejus procentaliai, gavosi, taip kaip gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2015 05 24, 11:50)
Lietuviai balsu skyre rusams skambindami, bet komisija dave tik 20 vieta, tai sudejus procentaliai, gavosi, taip kaip gavosi  lotuliukas.gif

man asmeniskai rusu daina patiko, bet nenorejau, kad rusija laimetu, cia del politiniu priezasciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man Rusijos daina šiaip sau, jei būčiau komisijoj, aš jai irgi skirčiau ne aukščiau 10 vietos, bet kai 2 komisijos nariai skyrė 26... Kvepia politikavimu. biggrin.gif Na ir pagalvoji, koks tikslas tada balsuoti, tiek žmonių išmetė pinigus į balą, o jiems patinkanti daina negavo nei taško.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 24, 12:54)
Man Rusijos daina šiaip sau, jei būčiau komisijoj, aš jai irgi skirčiau ne aukščiau 10 vietos, bet kai 2 komisijos nariai skyrė 26... Kvepia politikavimu. biggrin.gif Na ir pagalvoji, koks tikslas tada balsuoti, tiek žmonių išmetė pinigus į balą, o jiems patinkanti daina negavo nei taško.

nei pernai, nei siemet nebalsavau. pagailejau pinigu, nes asmeniskai netikejau musiskiais, nenorejau balsuoti uz silpna daina, kuri ar taip, ar taip neprasimus i auksta vieta. pats atlikimas buvo ziauriai silpnas, bande "prasimust" tuo buciniu, naivuoliai... ir biski uzknisa, kad dauguma balsuoja ne uz daina, o uz kaimynus... siaip tai as siulyciau lietuvai geriau jau isvis nedalyvaut, nei siust silpna daina, nes ir taip spaudzia kiekviena kapieka, tai nors ant to sutaupytu...
Atsakyti
Aš balsavau, nors man ir nepatiko lietuvių daina... Po 4 balsus skyriau švedams, latviams, belgams ir lietuviams. Po 2 estams ir australams. smile.gif Lietuviams tik dėl to, kad Lietuva. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 24, 15:11)
Aš balsavau, nors man ir nepatiko lietuvių daina... Po 4 balsus skyriau švedams, latviams, belgams ir lietuviams. Po 2 estams ir australams. smile.gif Lietuviams tik dėl to, kad Lietuva. tongue.gif

As ir uz LT balsavau vien del to kad LT. Tokia tirli pirli dainuska. O svedas jega, ne jis pats, daina lotuliukas.gif berniukas saldainiukas ne mano skonio blush2.gif
Ar ateis vasara jofana doh.gif peciu kurt reik,kaip salt troboj doh.gif
Atsakyti