Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Noriu patarimo iš prekiautojų, turinčių patirties.
Planuoju įsigyti palapinę, tik svarstau kokio dydžio - 3x3 ar 3x2?
Pastebėjau, kad kai kurių mugių organizatoriai nurodo prekybinės vietos kainą už 3x3 plotą (čia viskas aišku), o kiti - už 3x2, tai kaip tuomet mokama jeigu palapinė yra 3x3? reikia papildomai susimokėti už tą papildomą kvadratą?
Atsakyti
Ne visur telpa 3x3. Pvaz.kai ant gatves vietas duoda is abieju pusiu. Ir tai ne papildomas kvadratas, o papildomi 3kvadratai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2016 01 31, 15:25)
Noriu patarimo iš prekiautojų, turinčių patirties.
Planuoju įsigyti palapinę, tik svarstau kokio dydžio - 3x3 ar 3x2?
Pastebėjau, kad kai kurių mugių organizatoriai nurodo prekybinės vietos kainą už 3x3 plotą (čia viskas aišku), o kiti - už 3x2, tai kaip tuomet mokama jeigu palapinė yra 3x3? reikia papildomai susimokėti už tą papildomą kvadratą?

3*2 rekomnduoju, nes kad ir nurodo 3*3 , moki pagal tai kokia palapine turi
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2016 01 31, 17:13)
Ne visur telpa 3x3. Pvaz.kai ant gatves vietas duoda is abieju pusiu. Ir tai ne papildomas kvadratas, o papildomi 3kvadratai wink.gif

doh.gif ...tikrai...ačiū, kad patikslinote...susimoviau su skaičiavimu blush2.gif

QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2016 01 31, 17:15)
3*2 rekomnduoju, nes kad ir nurodo 3*3 , moki pagal tai kokia palapine turi

4u.gif Ačiū!!!Jūsų patarimai labai vertingi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mugiautojos,

Gal esate susidūrę su šiomis palapinėmis

http://www.grillman....apine-3x2m.html

gal kas turite ir galite atsiliepimais pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(RasaNe @ 2016 02 02, 11:49)
Sveikos mugiautojos,

Gal esate susidūrę su šiomis palapinėmis

http://www.grillman....apine-3x2m.html

gal kas turite ir galite atsiliepimais pasidalinti?

Ši palapinė yra visiška tragedija, ji skleidžiasi net pati stovėdama, jos korpusas plonas ir lengvas, nuo vėjo blaškosi, lūžta. Sudūriau tiek kad yra tekę gaudyti tokią nupūstą, kaimynei padėjau. Ne kartą mačiau kaip su joms vargsta.
Papildyta:
QUOTE(Ortija @ 2016 01 26, 21:31)
nemanau,  kad visi užsiregistravę ims ir susimokės.  Daug kas persigalvoja.  Tavo kelias net įdomesnis.

A kada sąrašai bus ?

Žmogus užsiregistravęs saraše perleidžia man vietą, gal turite patirties, ar galiu taip perimti vietą, ar leis man pasirašyti sutarį?
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 02 02, 19:39)
Ši palapinė yra visiška tragedija, ji skleidžiasi net pati stovėdama, jos korpusas plonas ir lengvas, nuo vėjo blaškosi, lūžta. Sudūriau tiek kad yra tekę gaudyti tokią nupūstą, kaimynei padėjau. Ne kartą mačiau kaip su joms vargsta.
Papildyta:
Žmogus užsiregistravęs saraše perleidžia man vietą, gal turite patirties, ar galiu taip perimti vietą, ar leis man pasirašyti sutarį?

paskambink ir paklausk. Bet perimti vieta man atrodo paprasciau, nei pačiai asirašinėti sutarti, nes ten nieks nieko niekada netikrino smile.gif. Man vat mašinos ivažiavimo leidimai yra komplikuotesnis klausimas. Idomu, kaip juos dalins ?
šiaip, tai labai bijau, kad neisiteksiu aš su savo puodais kazy lotuliukas.gif , nes i jokius geresnius sąrašus su savo dailės akademijos diplomu, aš nepatenku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 02 vasario 2016 - 20:58
QUOTE(Ortija @ 2016 02 02, 21:52)
paskambink ir paklausk. Bet perimti vieta man atrodo paprasciau, nei pačiai asirašinėti sutarti, nes ten nieks nieko niekada netikrino smile.gif. Man vat mašinos ivažiavimo leidimai yra komplikuotesnis klausimas. Idomu, kaip juos dalins ?
šiaip, tai labai bijau, kad neisiteksiu aš su  savo puodais kazy lotuliukas.gif , nes i jokius geresnius sąrašus su savo dailės akademijos diplomu, aš nepatenku.

dailės akademijos diplomas kaziuko mugėje organizatoriams tai tas pats, kad ir kokia mamytė daro kokias grožybes be diplomo. Dalyvaujant kaziuko mugėje diplomo nereikia rodyti, juk ne darbintis einate
Atsakyti
Leidimus duoda kai pasirasai sutarti- mes visada imame du, nes nezinia kas gali nutikt mirksiukas.gif i juos pats irasai masinos numeri

Del palapines- ziurint kuo prekiaujat, mes su pintais krepsiais ir baldais daznai netelpam i 3x3 doh.gif. Bet tarkim Šiauliu mugese gali dalyvauti tik 3x2 nes neva siauras praejimas, su didesnem nukiss i pasalius
Atsakyti
QUOTE(Ieva305 @ 2016 01 25, 12:51)
O kažkas iš čia esančių planuojat ten dalyvauti?
Man labai kvaila pasirodė, kad nornt užsiregistruot, reikia būtinai važiuot į pačias Rumšiškes (darbo dienom nuo 8 iki 17). Negalima nuotoliniu būdu nei sumokėt, nei dokumentų nusiųst. Akmens amžius kažkoks...

Buvau užpernai, labai nepatiko. Nuvažiavus pasirašyti dokumentų, beveik visi girdėjom sakinį "kad čia kičas, ką čia šūdais prekiausi, niekas nepirks ir t.t.". Pasirinkau prastoką vietą (pati kalta), tai žmonių srautas buvo ne toks didelis kaip kitur. Bėda kita - prekybininkų palapinės stovėjo kokius 6 metrus tolyn nuo tako, kur žmonės eina. Norėdami prieit žmonės peršokdavo griovi ir klampodavo pieva biggrin.gif o kalbant apie šūdų prekybą, tyčiojosi iš visų amatininkų ir tautodailininkų. Iš kokių 15 artimiausių prekeivių 4 buvo su mirksinčiais žaislais ir šautuvais, tik šalia po dvi verbas pasidėję.

Papildyta:
Mazu-le negaliu pažadėti, bet po savaitgalio žinosiu, gal galėčiau perleisti savo vietą. Tik man rodos jie nelabai leidžia, bent pirmais metais kai nebuvau užsiregistravusi, tai leido man tiesiog registruotis ir rinktis iš likusių vietų, kurios buvo laaaabai prastos, bet čia reikia pasidomėti.
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2016 02 03, 14:07)
Mazu-le negaliu pažadėti, bet po savaitgalio žinosiu, gal galėčiau perleisti savo vietą. Tik man rodos jie nelabai leidžia, bent pirmais metais kai nebuvau užsiregistravusi, tai leido man tiesiog registruotis ir rinktis iš likusių vietų, kurios buvo laaaabai prastos, bet čia reikia pasidomėti.

Labai ačiū visiems už pagalbą, bet tikrai taip, jie taip perimti užsiregistravusį vardą neleidžia, tad ieškau kas vilniečiai ar kas norėjo pirkti dvi vietas bet užtenka vienos, kad galėtų nuvykti išsirinkti vietą kaip sau, gerą, geriausią iš esamų, nes aš net su tuomneturiu patirties, pasirašyti sutartį, o tada pasidalintų ja su manimi, nes šiaip poto tai jau tikrai ten niekas taip netikrins kas ir kur koks stovi. O pasirašant reikia turėti visus dokumentus g.gif . Jeigu nesi tas kas sąraše, reikia to žmogaus įgaliojimo, kad sutartį pasirašau jo vardu įgaliotas. Labai tikiuosi kad atsiras toks žmogus, rašykit asmeniškai aptarsim, nesu pažadukė ir nesu nieko nuvylusi, prekiauju rankdarbiais o ne kinietiškus kiču. Turėjau reikalų jau su viena naria ir nepavedžiau, ką pažadėjau ta padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2016 02 03, 14:07)
Buvau užpernai, labai nepatiko. Nuvažiavus pasirašyti dokumentų, beveik visi girdėjom sakinį "kad čia kičas, ką čia šūdais prekiausi, niekas nepirks ir t.t.". Pasirinkau prastoką vietą (pati kalta), tai žmonių srautas buvo ne toks didelis kaip kitur. Bėda kita - prekybininkų palapinės stovėjo kokius 6 metrus tolyn nuo tako, kur žmonės eina. Norėdami prieit žmonės peršokdavo griovi ir klampodavo pieva biggrin.gif o kalbant apie šūdų prekybą, tyčiojosi iš visų amatininkų ir tautodailininkų. Iš kokių 15 artimiausių prekeivių 4 buvo su mirksinčiais žaislais ir šautuvais, tik šalia po dvi verbas pasidėję.

Man Rumšiškėse jau nuvažiavus registruotis labai atmosfera ten nepatiko. Jau tokios muziejinės iškasenos dirba vėžlio žingsniu. Ir taip iš aukšto žiūri. Vietos net pasirinkti neleido, uždėjo kryžiuką ten tam savo plane ir įrašė vietą pagal save.
Dar ir orai ne kokie nusimato šeštadienį... Na, reiks bandyt, niekur nebesidėsiu smile.gif Bet optimizmo kažkaip nedaug.
Atsakyti